من بازي را روي :
Windows XP SP3
.NET framework 3.5 SP1
نصب كردم ولي وقي ميخواهم وارد بازي بشم اينطوري ميشه:
اول اين ميآيد:
بعد اين ميايد:
وارد بازي نميشه
چه كار بايد بكنم؟ لطفا كمك كنيد.
من بازي را روي :
Windows XP SP3
.NET framework 3.5 SP1
نصب كردم ولي وقي ميخواهم وارد بازي بشم اينطوري ميشه:
اول اين ميآيد:
بعد اين ميايد:
وارد بازي نميشه
چه كار بايد بكنم؟ لطفا كمك كنيد.
سلام
من بالاخره تونستم بازی رو راحت و بدون دردسر بازی کنم. فقط هر از چند گاهی یه تیک کوچولو میزنه که فکر می کنم از پچ باشه اخه من هیچ پچی استفاده نکردم. دو سوال داشتم یکی اینکه کدوم پچ مناسبه تا بازی رونتر بشه و چطوری میریزن. سوال دوم اینکه آقا هیچ رقمه راه نداره که ما بتونیم جوی استیک برای بازی تعریف کنیم. این بازی فقط دسته x360 رو میشناسه.
کرک 1.0.4.0 رو کسی داره برام بزاره یا بگه از کوجا باید بگیرم مرسی
من از زمان نصب بازی تا حالا هیچ مشکلی نداشتم غیر این چند روزی که چندتا درایور انویدیا رو گرفتم و نصب کردم و پچ 1.0.1.4 رو نصب کردم که از اون به بعد دیر لود شدن آبجکت ها وقتی (مثل همیشه) texture quality روی high هست.
system tweak روهم نصب کردم ولی فایده ای نداشت.
کلا همه چیز از درایور و پچ رو برگردونم به قبل و دوباره بازی رو نصب کردم ولی فایده ای نداشت.
الان مشکل اینه که texture quality اگه روی high باشه بعضی وقتا محیط دیر لود میشه.
راهی داره؟
با عرض سلام به تمام دوستان اگه میشه من را در رابطه با این ارور راهنمایی کنید من بازی را نصب میکنم و وقتی می خواهم وارد بازی بشم به من همچین اروری را میده ممنون میشم اگه من را راهنمایی کنید
SecuLauncher:failed to start application. [2000 راستی سیستم من رم 1 گرافیک 512 8400 و مادربورد abit و cpu 4000x2 هستش و ویندوز من ویستا سرویس پک یک هستش این را روی ویندوز xp sp3 امتحان کردم ولی همین میشه بعضی وقتها هم یک کادری سیاه میاد وسریع میره و داخل بازی نمیره...........
با تشکر از شما
یا حق
دوستان کرک پچ 1.0.4.0 ریزور اومده که بازی هیچ مشکلی نداشته باشه؟من پچ رو دانلود کردم ولی هنوز نصب نکردم رو فریم ریت تاثیر داره؟
SecuLauncher:failed to start application. [2000 SecuLauncher:failed to start application. [2000
با عرض سلام به تمام دوستان اگه میشه من را در رابطه با این ارور راهنمایی کنید من بازی را نصب میکنم و وقتی می خواهم وارد بازی بشم به من همچین اروری را میده ممنون میشم اگه من را راهنمایی کنیدSecuLauncher:failed to start application. [2000 راستی سیستم من رم 1 گرافیک 512 8400 و مادربورد abit و cpu 4000x2 هستش و ویندوز من ویستا سرویس پک یک هستش این را روی ویندوز xp sp3 امتحان کردم ولی همین میشه بعضی وقتها هم یک کادری سیاه میاد وسریع میره و داخل بازی نمیره...........با تشکر از شمایا حق
سلام دوستان عزیزم.
اگه میشه این دو مشکل من رو حل کنید :
1 - من نمیتونم در مرحله ای که مربوط به کافی نت هستش از کامپیوترها استفاده کنم . هرقدر هم که کلید E رو فشار میدم کامپیوتر عمل نمیکنه و نیکو در حالت عادی هستش !!!
2 - من نمیدونم درایور گرافیکم نسخه جدید و آپدیت شده هست یا نه . از کجا میشه فهمید نسخه آپدیت شده هستش ؟ و بگید در FSP بازی چقدر تاثیر داره ( درایور جدید ) اگه میشه لینک نسخه ایکس پی درایور نسخه جدید گرافیک های ATI Radeon رو قرار بدید. گرافیک من : Asus EAH4670 1GB هستش.
با تشکر . منتظرم
میشه بگید با کدوم کرک این پچ رو نصب کردید . یعنی من الان اف اس پی ام 20 هست به 40 میرسه ؟ با تشکر
سلام دوستان عزیز
آقای یه سوالی داریم ما شایدم مربوط به اینجا نباشه ولی میخوام از بچه هایی که دارن این بازی رو انجام میدن بپرسم
سوالم اینه که چه سیستمی در حال حاضر بدرد این بازی میخوره در ضمن من سه بعدی کارم و اگه در جریان باشید میدونید که خوده
برانامه های سه بعدی سنگین هستن پس من چه سیستمی نیاز دارم تا این بازی رو رون اجرا کنه هر چند که این بازی هم مشکلات
خودشو داره
بله اومده چند صفحه پيش هم لينكش رو گذاشته بودند دوستان. ولي من هنوز امتحانش نكردم
ببينيد دوست عزيز رم يك گيگ مي تونه كافي باشه ولي گرافيك شما GS هست و از رم شما براي افزايش خودش مي گيره اينكه شما گرافيك رو مي ذاريد روي 512 مسلما از رم شما كاسته ميشه پس شما اگه رم 2 گيگ داشته باشيد احتمالا ديگه بتونيد راحت اجرا كنيد بازي رو البته پچ 1.04 رو براي بهترين خروجي حتما استفاده كنيد و از كرك صحيح اون استفاده كنيد.
احتمالا E رو تغيير دادين ببينيد روي كدوم كليد قرار دادين
براي اجراي روان بازي ها و استفاده از كارهاي سه بعدي مسم هست كه شما به يك كارت گرافيك خوب و مناسب نياز داريد البته كارت گرافيك هاي عالي قيمت هاي عالي هم دارن ولي براي شما يك كارت گرافيك 9500 يك گيگ توصيه ميشه كه قيمت مناسبي دارن البته اگه بتونيد 9600 تهيه كنيد كه عالي هست براي گيم. همينطور رم 2 گيگ حداقل بايد روي سيستمتون باشه چون الان گيگ ها رم 2 گيگ رو توصيه مي كنن براي اجراي بهتر و همينطور يك cpu دو هسته اي خوب (دور و بر 100 تومن) مي تونه تا چند سال براي شما يك سيستم توپ باشه كه هر بازي رو اجرا كنيد و به كار هاي گرافيكي هم برسيد.
موفق باشيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)