تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 298 از 626 اولاول ... 198248288294295296297298299300301302308348398 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,971 به 2,980 از 6258

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Grand Theft Auto IV

داره خودمونی میشه dash sia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من بازي را روي :
    Windows XP SP3
    .NET framework 3.5 SP1
    نصب كردم ولي وقي ميخواهم وارد بازي بشم اينطوري ميشه:
    اول اين ميآيد:

بعد اين ميايد:

وارد بازي نميشه

چه كار بايد بكنم؟ لطفا كمك كنيد.

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    من بالاخره تونستم بازی رو راحت و بدون دردسر بازی کنم. فقط هر از چند گاهی یه تیک کوچولو میزنه که فکر می کنم از پچ باشه اخه من هیچ پچی استفاده نکردم. دو سوال داشتم یکی اینکه کدوم پچ مناسبه تا بازی رونتر بشه و چطوری میریزن. سوال دوم اینکه آقا هیچ رقمه راه نداره که ما بتونیم جوی استیک برای بازی تعریف کنیم. این بازی فقط دسته x360 رو میشناسه.

داره خودمونی میشه AMIRH21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    جهنم کنار شیطان

پيش فرض

کرک 1.0.4.0 رو کسی داره برام بزاره یا بگه از کوجا باید بگیرم مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza Razor's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    یجا ...

پيش فرض

من از زمان نصب بازی تا حالا هیچ مشکلی نداشتم غیر این چند روزی که چندتا درایور انویدیا رو گرفتم و نصب کردم و پچ 1.0.1.4 رو نصب کردم که از اون به بعد دیر لود شدن آبجکت ها وقتی (مثل همیشه) texture quality روی high هست.
    system tweak روهم نصب کردم ولی فایده ای نداشت.
    کلا همه چیز از درایور و پچ رو برگردونم به قبل و دوباره بازی رو نصب کردم ولی فایده ای نداشت.
    الان مشکل اینه که texture quality اگه روی high باشه بعضی وقتا محیط دیر لود میشه.
    راهی داره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با عرض سلام به تمام دوستان اگه میشه من را در رابطه با این ارور راهنمایی کنید من بازی را نصب میکنم و وقتی می خواهم وارد بازی بشم به من همچین اروری را میده ممنون میشم اگه من را راهنمایی کنید

SecuLauncher:failed to start application. [2000 راستی سیستم من رم 1 گرافیک 512 8400 و مادربورد abit و cpu 4000x2 هستش و ویندوز من ویستا سرویس پک یک هستش این را روی ویندوز xp sp3 امتحان کردم ولی همین میشه بعضی وقتها هم یک کادری سیاه میاد وسریع میره و داخل بازی نمیره...........

با تشکر از شما

یا حق

پروفشنال Senator_Offline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان کرک پچ 1.0.4.0 ریزور اومده که بازی هیچ مشکلی نداشته باشه؟من پچ رو دانلود کردم ولی هنوز نصب نکردم رو فریم ریت تاثیر داره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

SecuLauncher:failed to start application. [2000 SecuLauncher:failed to start application. [2000

با عرض سلام به تمام دوستان اگه میشه من را در رابطه با این ارور راهنمایی کنید من بازی را نصب میکنم و وقتی می خواهم وارد بازی بشم به من همچین اروری را میده ممنون میشم اگه من را راهنمایی کنیدSecuLauncher:failed to start application. [2000 راستی سیستم من رم 1 گرافیک 512 8400 و مادربورد abit و cpu 4000x2 هستش و ویندوز من ویستا سرویس پک یک هستش این را روی ویندوز xp sp3 امتحان کردم ولی همین میشه بعضی وقتها هم یک کادری سیاه میاد وسریع میره و داخل بازی نمیره...........با تشکر از شمایا حق

داره خودمونی میشه فرشاد.ج's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Rafsanjan

پيش فرض

سلام دوستان عزیزم.

اگه میشه این دو مشکل من رو حل کنید :

1 - من نمیتونم در مرحله ای که مربوط به کافی نت هستش از کامپیوترها استفاده کنم . هرقدر هم که کلید E رو فشار میدم کامپیوتر عمل نمیکنه و نیکو در حالت عادی هستش !!!

2 - من نمیدونم درایور گرافیکم نسخه جدید و آپدیت شده هست یا نه . از کجا میشه فهمید نسخه آپدیت شده هستش ؟ و بگید در FSP بازی چقدر تاثیر داره ( درایور جدید ) اگه میشه لینک نسخه ایکس پی درایور نسخه جدید گرافیک های ATI Radeon رو قرار بدید. گرافیک من : Asus EAH4670 1GB هستش.

با تشکر . منتظرم

من که نصب کردم 50 FTP بم داده
    -------------
    قبل از نصب پچ
    ----------------
    Statistics
    Average FPS: 35.89
    Duration: 37.42 sec
    CPU Usage: 72%
    System memory usage: 70%
    Video memory usage: 57%

Graphics Settings
    Video Mode: 1152 x 864 (60 Hz)
    Texture Quality: Medium
    Render Quality: High
    View Distance: 25
    Detail Distance: 37

Hardware
    Microsoft® Windows Vista" Ultimate
    Service Pack 1
    Video Adapter: ASUS EAH4850 series
    Video Driver version: 7.14.10.597
    Audio Adapter: Speakers (High Definition Audio Device)
    Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz
    ---------------------------
    بعد نصب پچ
    ---------------------
    Statistics
    Average FPS: 50.50
    Duration: 37.37 sec
    CPU Usage: 73%
    System memory usage: 72%
    Video memory usage: 96%

Graphics Settings
    Video Mode: 1152 x 864 (60 Hz)
    Texture Quality: Medium
    Texture Filter Quality: High
    View Distance: 25
    Detail Distance: 37

Hardware
    Microsoft® Windows Vista" Ultimate
    Service Pack 1
    Video Adapter: ASUS EAH4850 series
    Video Driver version: 7.14.10.597
    Audio Adapter: Speakers (High Definition Audio Device)
    Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz
    میشه بگید با کدوم کرک این پچ رو نصب کردید . یعنی من الان اف اس پی ام 20 هست به 40 میرسه ؟ با تشکر

پروفشنال Tamirat.laptop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تعمیرات لپ تاپ

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

آقای یه سوالی داریم ما شایدم مربوط به اینجا نباشه ولی میخوام از بچه هایی که دارن این بازی رو انجام میدن بپرسم

سوالم اینه که چه سیستمی در حال حاضر بدرد این بازی میخوره در ضمن من سه بعدی کارم و اگه در جریان باشید میدونید که خوده

برانامه های سه بعدی سنگین هستن پس من چه سیستمی نیاز دارم تا این بازی رو رون اجرا کنه هر چند که این بازی هم مشکلات

خودشو داره

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان کرک پچ 1.0.4.0 ریزور اومده که بازی هیچ مشکلی نداشته باشه؟من پچ رو دانلود کردم ولی هنوز نصب نکردم رو فریم ریت تاثیر داره؟
    بله اومده چند صفحه پيش هم لينكش رو گذاشته بودند دوستان. ولي من هنوز امتحانش نكردم

SecuLauncher:failed to start application. [2000 SecuLauncher:failed to start application. [2000

با عرض سلام به تمام دوستان اگه میشه من را در رابطه با این ارور راهنمایی کنید من بازی را نصب میکنم و وقتی می خواهم وارد بازی بشم به من همچین اروری را میده ممنون میشم اگه من را راهنمایی کنیدSecuLauncher:failed to start application. [2000 راستی سیستم من رم 1 گرافیک 512 8400 و مادربورد abit و cpu 4000x2 هستش و ویندوز من ویستا سرویس پک یک هستش این را روی ویندوز xp sp3 امتحان کردم ولی همین میشه بعضی وقتها هم یک کادری سیاه میاد وسریع میره و داخل بازی نمیره...........با تشکر از شمایا حق
    ببينيد دوست عزيز رم يك گيگ مي تونه كافي باشه ولي گرافيك شما GS هست و از رم شما براي افزايش خودش مي گيره اينكه شما گرافيك رو مي ذاريد روي 512 مسلما از رم شما كاسته ميشه پس شما اگه رم 2 گيگ داشته باشيد احتمالا ديگه بتونيد راحت اجرا كنيد بازي رو البته پچ 1.04 رو براي بهترين خروجي حتما استفاده كنيد و از كرك صحيح اون استفاده كنيد.

سلام دوستان عزیزم.

اگه میشه این دو مشکل من رو حل کنید :

1 - من نمیتونم در مرحله ای که مربوط به کافی نت هستش از کامپیوترها استفاده کنم . هرقدر هم که کلید E رو فشار میدم کامپیوتر عمل نمیکنه و نیکو در حالت عادی هستش !!!

2 - من نمیدونم درایور گرافیکم نسخه جدید و آپدیت شده هست یا نه . از کجا میشه فهمید نسخه آپدیت شده هستش ؟ و بگید در FSP بازی چقدر تاثیر داره ( درایور جدید ) اگه میشه لینک نسخه ایکس پی درایور نسخه جدید گرافیک های ATI Radeon رو قرار بدید. گرافیک من : Asus EAH4670 1GB هستش.

با تشکر . منتظرم
    احتمالا E رو تغيير دادين ببينيد روي كدوم كليد قرار دادين

سلام دوستان عزیز

آقای یه سوالی داریم ما شایدم مربوط به اینجا نباشه ولی میخوام از بچه هایی که دارن این بازی رو انجام میدن بپرسم

سوالم اینه که چه سیستمی در حال حاضر بدرد این بازی میخوره در ضمن من سه بعدی کارم و اگه در جریان باشید میدونید که خوده

برانامه های سه بعدی سنگین هستن پس من چه سیستمی نیاز دارم تا این بازی رو رون اجرا کنه هر چند که این بازی هم مشکلات

خودشو داره

براي اجراي روان بازي ها و استفاده از كارهاي سه بعدي مسم هست كه شما به يك كارت گرافيك خوب و مناسب نياز داريد البته كارت گرافيك هاي عالي قيمت هاي عالي هم دارن ولي براي شما يك كارت گرافيك 9500 يك گيگ توصيه ميشه كه قيمت مناسبي دارن البته اگه بتونيد 9600 تهيه كنيد كه عالي هست براي گيم. همينطور رم 2 گيگ حداقل بايد روي سيستمتون باشه چون الان گيگ ها رم 2 گيگ رو توصيه مي كنن براي اجراي بهتر و همينطور يك cpu دو هسته اي خوب (دور و بر 100 تومن) مي تونه تا چند سال براي شما يك سيستم توپ باشه كه هر بازي رو اجرا كنيد و به كار هاي گرافيكي هم برسيد.

موفق باشيد

11. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •