تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 298 از 334 اولاول ... 198248288294295296297298299300301302308 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,971 به 2,980 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

سلام
    الان تیبا صفر قیمتش چند هست ؟
    کدوم رنگش جوون پسندتر هست ؟

لطفا در مورد هندلینگ این ماشین هم بگید . با 206 خیلی تفاوت داره لذت رانندگیش ؟

ممنون

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

ممنون
    سوال اولتو نمیدونم.
    در مورد سوال دومت هم نظر شخصیمو می دم . اصلا این ماشین جوون پسند نیست.
    در مورد سوال سومت هم بگم اصلا با 206 قابل مقایسه نیست. 206 کجا و تیبا کجا؟!!! 206 خیلی لذت بخش تر و روانتره رانندگی باهاش

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام

ممنون
    تیبا الان قیمتش تو بازار حدود 16.5 تا 17 میلیون تومان هست
    در مورد رنگش خوب این مورد سلیقه ای هست برای هرکس یه رنگی هست. اما چند مورد اسپرت شده دیدم رنگ های سفید و مشکی بودن.
    سوال سوم رو دوستمون توضیح دادن

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

سلام

ممنون
    بنظر من ابی تیره متالیکش زیباست
    درضمن 206 دیگه تولید نمیشه خدا رحمتش کنه اوناییم که دارن پشمون میشن چند وقت دیگه!اما تیبا اول راهه هم خانوادگیه هم جوون پسنده..
    لذت رانندگیش مثل ریو هستش.

5. این کاربر از irinn65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بنظر من ابی تیره متالیکش زیباست
    درضمن 206 دیگه تولید نمیشه خدا رحمتش کنه اوناییم که دارن پشمون میشن چند وقت دیگه!اما تیبا اول راهه هم خانوادگیه هم جوون پسنده..
    لذت رانندگیش مثل ریو هستش.
    ای بابا ریو کجا و تیبا کجا. من پشت تیبا و ریو نشستم ریو خیلی سرتر هست. تیبا بیشتر شبیه پرایدیه که کمی بهش رنگ و لعاب دادن. از پراید سرتره ولی واقعا به ریو و 206 نمی رسه. در ضمن از ماه دیگه تولید انبوه 206 دوباره شروع می شه دوست من. اخبار رو مطالعه بفرمایید.

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

ای بابا ریو کجا و تیبا کجا. من پشت تیبا و ریو نشستم ریو خیلی سرتر هست. تیبا بیشتر شبیه پرایدیه که کمی بهش رنگ و لعاب دادن. از پراید سرتره ولی واقعا به ریو و 206 نمی رسه. در ضمن از ماه دیگه تولید انبوه 206 دوباره شروع می شه دوست من. اخبار رو مطالعه بفرمایید.
    اگر شما یکبار پشت فرمون ریو و تیبا نشستید ، من هر دو را به اندازه کافی تجربه کردم. قطعا موتور ریو پرقدرت تره ولی در کل لذت رانندگی تیبا خیلی بیشتر شبیه ریو هست تا پراید.(خواهش می کنم دوستان بدون غرض ورزی نظر بدهند)

در ضمن 206 تیپ 2 در برابر تیبا هیچ حرفی برای گفتن نداره و قطعا اگر اخبار را درست مطالعه کنید متوجه خواهید شد که با عدم تحویل پک پژو از طرف فرانسه پژو 206 به این زودی ها دیگه تولید نخواهد شد.(این بحث هم ربطی به تاپیک نداره)

8. 4 کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

سوال اولتو نمیدونم.
    در مورد سوال دومت هم نظر شخصیمو می دم . اصلا این ماشین جوون پسند نیست.
    در مورد سوال سومت هم بگم اصلا با 206 قابل مقایسه نیست. 206 کجا و تیبا کجا؟!!! 206 خیلی لذت بخش تر و روانتره رانندگی باهاش
    ممنون
    من 206 وی 8 مدل 89 دارم
    به دلیل یه مشکل مالی میخام بفروشم و میخوام یک ماشین جایگزین باشم
    گفتم شاید تیبا بتونه جایگزین باشه که حداقل از لحاظ هندلینگ و کیفیت رانندگی در حد قابل قبولی باشه

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mehrdad8086's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر شما یکبار پشت فرمون ریو و تیبا نشستید ، من هر دو را به اندازه کافی تجربه کردم. قطعا موتور ریو پرقدرت تره ولی در کل لذت رانندگی تیبا خیلی بیشتر شبیه ریو هست تا پراید.(خواهش می کنم دوستان بدون غرض ورزی نظر بدهند)

در ضمن 206 تیپ 2 در برابر تیبا هیچ حرفی برای گفتن نداره و قطعا اگر اخبار را درست مطالعه کنید متوجه خواهید شد که با عدم تحویل پک پژو از طرف فرانسه پژو 206 به این زودی ها دیگه تولید نخواهد شد.(این بحث هم ربطی به تاپیک نداره)
    نمیدونم چرا بعضیها بدون کوچکترین تجربه ای نظری میدن که شاید تو تصمیم گیری کسانی که این فرومها رو به عنوان مطلع و ....انتخاب میکنند تاثیر بزاره.
    رنگ که کاملا سلیقه ای هست.
    در مورد بقیه موارد درسته از نظر فنی تیبا هیچ شانسی در برابر تیپ 5 و v8و....کلا 1600 ها نداره.ولی صحبت تیپ 2 که باشه قضیه کمی فرق می کنه .تیپ 2 بجز کمی صدای کمتر موتور تو دیگر موارد با اختلاف البته جزئی پشت تیبا هست.
    (نمی دونم چرا دوستان نسبت به پراید هم کم لطفی می کنن.پراید درسته بدنه ضعیف و ....داره ولی انصافا موتوری کاری داره و بدلیل عدم حساسیت و سادگی راننده رو خیلی کم اذیت می کنه.ماشینیه که درست رفتار بشه خیلی دیر یاد مکانیکی می کنه)
    رانندگی 206 اسپرتی تره ولی تیبا خانوادگی تر.جادارتر خصوصا ردیف عقب.اینو به عنوان کسی می گم که هردو خودرو در خانواده موجوده.
    تیبا با ریو فقط از نظر موتوری قابل مقایسه نیست.چرا که ریو 17 اسب بخار بیشتر تولید می کنه و شتاب و کشش بسیار خوبی داره و حریفی برای TU5 هست.ولی تیبا به علت اتاق ایزوله و بزرگتر و مقاومتر رانندگی بسیار بهتر از پراید و نزدیک ریو رو داره.
    (خیلی از دوستان اوایل به همین ریو هم پراید تحصیل کرده می گفتن .ولی الان .....؟؟؟؟؟)
    صحبت مسافرت هرچند کوتاه پیش میاد خانواده ترجیح می دن با تیبا سفر کنن تا 206.رانندگی نرمتر و کمک هائی که باعث میشه اطاق خودرو کمتر تکون بخوره.....
    Last edited by mehrdad8086; 16-11-2012 at 14:09.

11. 3 کاربر از mehrdad8086 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تیبا سال گذشته در نمایشگاه خودرو اوکراین ( SIA) در کنار سایپا 111 به نمایش در آمد و از ابتدای سال جاری به دنبال گذراندن استاندارد یورو 4 بود تا سرانجام جواز ورود به بازار اوکراین را دریافت کند و آن را به بازار این کشور به قیمت هفت هزار دلار عرضه نماید.
    به گزارش «عصرخودرو»، هفته گذشته سایپا اعلام کرد که بعد از استقبال مردم اوکراین از تیبا در نمایشگاه SIA ، اولین محموله این خودرو به اوکراین ارسال شد . سایپا در گذشته نمایندگی‌هایش را در شهر‌های خارکف، کیف، دونتسک و ماریوپل اوکراین افتتاح و شبکه خدمات پس از فروش را نیز در کنار یک نمایندگی در هر شهر راه‌اندازی کرده بود .

در فاز جدید گسترش بازار های صادراتی بزرگترین صادر‌کننده خودرو ایران شهر‌های سواستوپل و پولتاوا نیز به جمع مقاصد فروش سایپا در اوکراین پیوستند و این شرکت امیدوار است با گسترش فعالیت‌هایش در اوکراین بتواند با تیبا روز‌های خوبی را پیش رو داشته باشد.

در میان کشور‌های CIS اوکراین به عنوان دومین بازار بزرگ خودرو پس از روسیه شناخته می‌شود اما تنوع خودرو‌های این کشور بیش‌تر به خودرو‌های روسی کمپانی لادا محدود می‌شوند و خودروسازن بزرگی همچون شورولت و کیا که سایپا از آن‌ها به عنوان اصلی‌ترین رقبایشان نام برده‌اند نتوانسته‌اند در این بازار به جایگاه خوبی دست پیدا کنند . همچنین وسایل نقلیه عمومی گسترده در شهر‌های بزرگ اوکراین و سهولت در رفت و آمد یکی دیگر از دلایلی است که تمایل مردم اوکراین را نسبت به خرید خودرو کاهش می‌دهد .
    تیبا با قیمت پایه 6999 دلار در اوکراین
    بر اساس اعلام پایگاه خبری Newsru.ua اوکراین ، مدل کلاسیک یا پایه تیبا 6999 دلار و نسخه Comfort این خودرو نیز 7499 دلار قیمت‌گذاری شده است .

__________________________________________________ __________________________________________________ ___________________________________

فقط قیمتو نگاه کنید.این قیمت قبل از نوسانات دلار محاسبه شده بود و اگه حساب کنید میشه حدود 10 ملیون. اون زمان پراید توی ایران قیمتش بالاتر بود.

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

اتفاقا بیشتر قطعاتش ریو هست تا پراید دوست من در ضمن تیبا جایگزین ریو شده نه پراید....تیبا از لحاظ فنی بین ریو و 206 تیپ دو هستش
    تا اینجا که ما میدونیم کلا پژو با ایران بخاطر مسائل تحریم خداحافظی کرد...

14. 3 کاربر از irinn65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •