عزيز من نميخام بحث كنم ولي مقايسه كرايسيس با cod درست نيست
لطفا پسته منو نقل قول نكنيد كه با مديريت به مشكل ميخوريم![]()
عزيز من نميخام بحث كنم ولي مقايسه كرايسيس با cod درست نيست
لطفا پسته منو نقل قول نكنيد كه با مديريت به مشكل ميخوريم![]()
همه ی بازی رو رو veteran تموم کردم
من اين بازي رو روي همه درجه سختي ها تموم كردم.![]()
اقا کل صفحه رو گرفتی گه بگی تموم کردم
بابا یه کم رعایت کنید
با این اینترنت ذغالیمون یه ساعت طول میکشه صفحه لود بشه
دیگه قرار نیست هر کی این بازی رو تموم کرد بیاد اینجا وپست بده ( ببخشید منظورم فقط با شخس خاصی نبود )
.برای مقایسه هم بهتره همه جوانب رو در نظر گرفت...............مقایسه کرایسیس با COD MW2 اصلا قبول نیست ........( کرایسیس یه سری ویژگی ها داشت که COD نداره .........همین طور COD یه سری ویژگیها داره که کرایسیس نداره......)
در ضمن بازی کردن روی درجه سختی بستگی به شرایط بازی کن داره ..یکی ممکنه بازی رو روی درجه سختی خیلی آسون بزاره اما 20 روز طول بکشه تا تمومش کنه ........... لطفا رعایت بشه ...................ممنون
بابا سخت نگير!! بذار بذارن ببينيم كيا و در چه حدي بازي رو تموم ميكنن
به بیان دقیق تر میشه عقده ای بودن تموم شد و رفت حالا دوستان نخواستن خیلی واضح بگن من واضح گفتم!
.................................................. .................................................. ......
خیلی واضح میگی...........ممکنه به کسی بر بخوره !!!!...... ما هممون به قول معروف گیمری هستیم که اینجا جمع میشیم تا از نقطه نظرات هم آگاه بشیم و مشکلات موجود رو با هم حل کنم ( یه جورایی تبادل تجربه ) ولی قرار نیست که دیگه همو ناراحت کنیم.........من فقط میگم که یه کم توی ارسال پست ها دقت بیشتری بشه وگرنه هر کسی اینجا آزاده که نظرشو بگه اگه هم مشکلی باشه مدیران و اعضای پروفشنال بهتره به صورت پیام خصوصی اخطار بدن........دیگه هم بهتره این بحث ادامه پیدا نکنه..
در هر صورت هر کسی از ان بازی برداشت خودشو داره........به نظر من هم این بازی جزوه بهترین بازی هایی بود که من بازی کردم و ارزش چند باره بازی شدن رو داره..
.................................................. .................................................. ..................
من چند تامشکل کوچیک دارم ..........
1.من توی بعضی از مراحل این لپ تاب ها Intel item ها رو نمی تونم پیدا کنم .........نمونش توی مرحله برفی که از صخره میرن بالا و مخفی کاریه ( مرحله 2 یا 3 بازی توی ACT I ) ........ کسی چیزی یا راهی نداره که بشه همه اون آیتم ها رو پیدا کرد..........توی سری شماره 1 وقتی همه رو جمع می کردی کد های نسوز کننده خود بازی باز میشد....توی این یکی پی خبری از این ها هست یا نه ...........
2. هنوز راهی برای آن لاین بازی کردن این بازی با پی سی نیومده .............به قول معروف تو کف موندیم.......
.................................................. ...........
دوستان کسی جواب این سوالات رو نمی دونه؟
دوست عزيز اين مرحله حذف نشده
بازي اين امكانو ميده كه اين مرحلرو بازي كني يا نه ازش رد شي بري مرحله بعد
واسه اعتراض روسيه اين كارو كردند وگرنه فك نكم اين مرحله حذف شده باشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)