میگن مشکل سوختن ال سی دی در نمونه های جدید دیگه رفع شده (بوجود نمیاد)
میخواستم ببینم دوستان این قضیه رو کاملاً تایید می کنن ؟
میگن مشکل سوختن ال سی دی در نمونه های جدید دیگه رفع شده (بوجود نمیاد)
میخواستم ببینم دوستان این قضیه رو کاملاً تایید می کنن ؟
3 هفته پیش که علاالدین بودم 285 بود
دیروز دوباره یه سری رفتم با گارانتی اصلی 310 بود !!!
سلام
منم 250 تا 260 قیمت ندارم ولی بقیه بچه ها میگن به این قیمت هم رسیده بود که حالا اگه واقعیت داشته باشه
پس الان بصورت کاذب رفته بالا که به احتمال زیاد ، ماه رمضان دوباره قیمتش پایین میاد!!
دوستان 5800 تا به حال 260 نرسیده و پایین ترن قیمتش 272 بود که اونم معلوم نیست فوشنده چی ها رو کش رفته و تقلبیشو گداشته
(چون از 100 تا مغازه 2-3 تا این قیمت می دن )
بله تایید میشه
من خودم دوتا خریدم یکی به رنگ نقره ای ویکی به رنگ قرمز هیچ مشکلی نداشتند وندارن.
با خیال راحت برو بخر , فقط قبل از خرید از همون جایی که می خری همه چیشو تست کن که سالم باشه بعد بردارش.
سلام دوستان بالاخره من هم به جمع 5800 داران اضافه شدم!
رنگ نقره ای با گارانتی و با یه دونه کیف جدا البته 292 تومن گرفتم!
چند تا سوال داشتم!
1.من باطری رو برا شارج اول12 ساعت گذاشتم تا فول شارپ شد زمانش بسه یا کم یا زیاد گذاشتم؟
2.الان که شارج دوم یا همون شارپ عادیش کردم تو کارکرد خوبه ولی وقتی دو سه خونه از باطری کم میشه باطری سریع تر از قبل خالی میشه!
دوامشم با استفاده زیاد 1.5 روز برام بود!ازش بیشتر انتظار داشتم!مال شما هم اینجوریه؟
3.بهتری و جدیترین وبی دردسرتیرن روش هک چیه؟
4.اگه برچسب رو بکنم مشکلی برا صفحه نمایش پیش نمیاد؟چون اون غلامت خاکتری خیلی اذیت میکنه و دید رو کم کرده؟نمیشه فقط اون تیکه که رو برچسب هک شده و مال کلید مالتیمدیا هست رو یه جوری برداشت؟
سلام
مبارکت باشه.1- شارژو خوب گذاشتی . 2- این یکی رو تست نکردم ولی فکر میکنم مال منم این طوری باشه.
3- helloOX2 بهترین روشه.من خودم هک کردم. 4- اول محافظ lcd بخر ( فک کنم 2 تومن باشه) بعد محافظ خودشو بکن واونی که خریدی بچسبون .اصلآ معلوم نیست که چیزی روش چسبوندی( اگه بعدآ دلت خواست میتونی عوضش کنی) من خودم موقعی خرید گوشی این محافظ رو به عنوان اشانتیون از فروشنده برداشتم![]()
اون خطهای روی محافظ اورجینال با آستون و یک کم دستمال کاغذی پاک میشه ولی توضیه میشه که یکی دیگه بخری.هر چند که من همون اول برچسبش رو کندم و بدون محافظ کار میکنم.لذت کار کردن باهاش بیشتره.
من هم توصیه می کنم برچسب رو بکنید تا لذت کارکرد 2 برابر بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)