با این اوصاف
شاید برم سراغ AVAST
با این اوصاف
شاید برم سراغ AVAST
Last edited by SevenCity; 06-01-2012 at 13:34.
درود.
مخلصیم
آقا من تظیمش همونی بود که گفتی شما، ولی سری قبل میدیدم؛ این سری نه. نمیدونم درست متوجه شدم یا نه، اگه وضعیت فایل دانلود شده رو نشون میده، یعنی واسه اون وقتیه که دان کردیم و چون من ویندوز عوض کردم؛ واسه همینه که نشون نمیده دیگه؟
----------
در مورد توضیحت بابت نسخه هاهم ممنون
.
----------
دوستان گرامی؛ اگر تموم این کارهایی که بتمن عزیز گفت رو انجام بدید:
مشکل CPU و ... حل میشه و از امنیت نورتون لذت میبرید؛ وضعیت من رو که قبلا دیده بودید، الان هم اینه :1- این مهمه که نورتون رو از سایت خودش دانلود کنیم.اما به خاطر تحریم نمی تونستم مستقیم دانلودش کنم.
بنابراین فایل نصبی رو از سایت اصلی روی فضای رایگان آپلود کردم .(مثل لینکهایی که تو پستهای قبلی قرار دادم)
2-نورتون قبلی رو به صورت عادی Uninstall کردم.
3-Norton Removal Tool رو از سایت اصلی دانلود و اجرا کردم تا آثار باقیمانده پاک بشه.
4-نورتونی رو که از سایت اصلی دانلود کرده بودم نصب و آپدیت کردم.
دوستمون persianfarshad هم مشکل من رو داشت و الان مشکلش رفع شده.
![]()
key nis 6.1.2012کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا تو n360 چجوری میشه یه فایل بهش معرفی کرد که بهش گیر نده؟
کاش جناب بتمن یه کتابم واس تنظیمات مخصوص N360 و NAV میدادن که با NIS فرق میکنه یا تو کتاب قبلیشون اینارم اضافه میکردن
واقعا دستش درنکنه،من کلی وقت بود دنبال تنظیمات بعضی برنامه ها بودم که نورتونو گیر آوردم،مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنظیمات نورتون 360
این Norton Removal Tool رو لینک دانلودش رو دارید؟
سلام
دوستان این محصول نورتون Symantec Endpoint Protection رایگانه یا پولی ، چون بعضی جاها میبینم که رایگانه و جاهای دیگه نه
لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام امیر جان.
محصول SEP نسخه آزمایشی 30 روزه هم داره که باید مراقب باشید تا این نسخه رو دانلود نکنید.
از طرفی نسخه Retail هم هستش که نیازی به کرک و سریال نداره.
البته این نسخه رو معمولا مدیران شبکه برای کلاینتها خریداری میکنن و هزینه و لیسانس مشخصی داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مختصری در مورد SEP توضیح دادیم.
کمک 300.000 دلاری سایمنتک به یه موسسه خیره در بمبئی هند
چی میشد یه همچین چیزی توی ایران انجام میشد؟:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)