تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 298 از 394 اولاول ... 198248288294295296297298299300301302308348 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,971 به 2,980 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

یه Mp3 Player زیر 150 تومن بهم معرفی کنید.

قیافش مهم نیست/ صفحه نمایش مهم نیست داشته باشه یا نه/ حجمش مهم نیست/ ضبط کردنش مهم نیست/ و ... مهم نیست. اما هدفونش حتما In Ear باشه.

فقط صداش به اندازه ی Nokia E72 باشه. (از خصوصیات صدای این گوشی اینه که بیس قوی و شفاف و ترسناکی داره. Earphone خودش هم اینه Nokia WH-205 )

یه مدلیSony داره به اسم NWZ-A726 که In Ear داره. حالا این مدل مهم نیست. به نظر شما میشه In-Ear Headphones رو جدا بخرم مثلا 20 تومن و بعد 130 تومن رو بزارم روی خود دستگاه؟ جواب میده؟
    آره خیلی راحت میتونی پلیرت رو خوب انتخاب کنی یه هدفون in ear با کیفیت هم بخری
    هدفون in ear هم بهت ep 630 کریتیو رو پیشنهاد میدم حدود 20 تومن هست بیس و کیفیت کم نظیری داره با هر مدل هدفون in ear تا قیمت 50 60 تومن رقابت میکنه
    پلیر هم هر مدل از سانسا گیر اوردین شک نکن بخر (راکت باکس هم روش نصب میشه)
    این "راکت باکس" یی که گفتی یعنی چی؟
    بعدش مثلا Sansa مدل SanDisk Sansa Clip 2GB با هدفون Creative In ear Ep 630 ، صداش میشه اندازه ی Nokia E72?
    Sansa کدوم مدلش؟ مگه پیدا نمیشه دیگه؟ یعنی جمهوری ندارن؟
    Last edited by lailon; 16-02-2012 at 03:48.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

این "راکت باکس" یی که گفتی یعنی چی؟
    بعدش مثلا Sansa مدل SanDisk Sansa Clip 2GB با هدفون Creative In ear Ep 630 ، صداش میشه اندازه ی Nokia E72?
    Sansa کدوم مدلش؟ مگه پیدا نمیشه دیگه؟ یعنی جمهوری ندارن؟
    پلیرهای سانسا خیلی کم پیدا میشه... تقریبا" دیگه وجود نداره.
    اما Rockbox یه فریم ور اپن سورس هست که با بیشتر پلیرها سازگاری داره. اطلاعات بیشتر:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    موفق باشید.

3. 2 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستانی که با حجم صدای iAUDIO 9 مشکل داشتند ، روش زیر رو امتحان کنن شاید مشکل برطرف شد :

an advice for Europe owners (like me, Italy) of this amazing player. If you think the volume isn’t much loud, the player was probably setted to Europe Region (so volume limited). Sometimes, like my case, this setting is made from sellers and if you boot the player no selection screen appear but you’re imeediatley on the UI main screen. To set Non Europe is very simple, use the player as MSC, go in System folder and delete PARAM.CFG (you’ll lose all settings such as equalizer or brightness). Don’t be tricked by first selection, you can select any language in the second step select Non Europe and then select region of FM Tuner. That’s it, and believe me, volume limit really limits also sound quality because you aren’t able to find the right volume level to equalize and add effects.

مطلب از کامنت های سایت anythingbutipod.com هست و پوزش میخوام بدلیل اینکه ترجمه نشده .

این هم لینک مطلب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. این کاربر از mysepidar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

پلیرهای سانسا خیلی کم پیدا میشه... تقریبا" دیگه وجود نداره.
    پس من چی بگیرم بنظر شما؟ البته با ملاکی ک بالا گفتم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

پس من چی بگیرم بنظر شما؟ البته با ملاکی ک بالا گفتم.
    ببینید در مورد صدای Nokia E72 نظری ندارم، ولی شما چون بیس قوی دوست داری بهتره با عوض کردن هدفون اون جنس صدای مورد نظرت رو پیدا کنی تا با تعویض پلیر. مثلا" از هدفونهای Creative یا Klipsch استفاده کنی که جنس صدای گرم دارند، ولی اگه حتما" قصد خرید پلیر داری...
    پلیر های iriver جنس صدای گرم وکیفیت خوبی دارند و در بودجه شما مدلهای خوبی از قبیل E300 دارند...
    اگه به راک باکس خیلی حساسید، در آدرس زیر پلیر هایی که راک باکس برایشان موجود است معرفی شده اند:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید.

8. این کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان قیمت ایپد نانو ویدیو 4 و 8 گیگ الان چنده؟
    ممنون

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

هیچ کس Cowon C2 رو تجربه نکرده؟
    من بین این مدل و i9 موندم. دوستان با تجربه یه نظری بدن! دم عیده و هر روز گرونتر از دیرووز میشه!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من بین این مدل و i9 موندم. دوستان با تجربه یه نظری بدن! دم عیده و هر روز گرونتر از دیرووز میشه!

دوست عزیز C2 بگیر .

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

اگه این دو تا گزینه ی آخر جزو گوشی هایی با صفجه لمسی خوب هستن باز هم بین این دو انتخاب میخوام ببینم کدوم میتونه بهتر باشه!؟؟؟
    ممنون. من هم یه همین دلیل ضعیف بودن تاچ این جور پلیرها زیاد به لمسی بودنشون علاقه مند نیستم.
    j3 و i9 هم جزو پلیرهای خیلی خوب هستن!
    من فقط دوست ندارم تاچ ضعیف رو تجربه کنم چون خودم گوشی ملتی تاچ خازنی داشتم و ضعیف بودن عملکرد صفحه روانیم میکنه!
    1)J3
    2)C2
    3)i9

چون تو تنظیمات میشه جوری تنظیم کرد که بدون نگاه کردن به صفحه همه کار ها رو انجام داد صفحه نمایش خیلی حساسیتش مهم نیس مخصوصا وقتی سیتم عامل نداره و چیز زیادی روش نصب نمیشه و فقط پخش میکنه و معمولا هدف از خرید فایل صوتی هست.
    پلیر J3 یه خوصوصیت بارزش Form factorعالی اون هست. و pocket friendly هم هست. بخواطر نسبت طول و عرض و ضخامت و وزن کم.
    i9 به دید من گزینه خیلی خوبی نیست باطریش از همه این ها کمتر نگه میداره ولی خوب به نیاز فرد هست شاید برای کسی این گزینه خوبی باشه.
    C2 هم جانشین مدل موفق D2 هست با همون سخت افزار با تغییر خیلی نامحسوس

راسته یه گزینه کهWIFI هم ساپورت کنه و خوب باشه چه مدلی میتونین معرفی کنین؟
    Cowon Z2 احتمالا آخر بهار میاد ایران.
    سری Z سونی هیچ وقت نمیاد (احتمالا)
    Last edited by peaceful1; 18-02-2012 at 20:38.

13. 4 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mahdigholami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گلستان

پيش فرض

1)J3
    2)C2
    3)i9

چون تو تنظیمات میشه جوری تنظیم کرد که بدون نگاه کردن به صفحه همه کار ها رو انجام داد صفحه نمایش خیلی حساسیتش مهم نیس مخصوصا وقتی سیتم عامل نداره و چیز زیادی روش نصب نمیشه و فقط پخش میکنه و معمولا هدف از خرید فایل صوتی هست.
    پلیر J3 یه خوصوصیت بارزش Form factorعالی اون هست. و pocket friendly هم هست. بخواطر نسبت طول و عرض و ضخامت و وزن کم.
    i9 به دید من گزینه خیلی خوبی نیست باطریش از همه این ها کمتر نگه میداره ولی خوب به نیاز فرد هست شاید برای کسی این گزینه خوبی باشه.
    C2 هم جانشین مدل موفق D2 هست با همون سخت افزار با تغییر خیلی نامحسوس

Cowon Z2 احتمالا آخر بهار میاد ایران.
    سری Z سونی هیچ وقت نمیاد (احتمالا)
    چرا سری Z سونی نمیاد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •