تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 298 از 2550 اولاول ... 1982482882942952962972982993003013023083483987981298 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,971 به 2,980 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

تو کلان شهر ها نسبت به شهرهای کوچیک بیشتره ولی فرقش خیلی زیاد هم نیست.
    با نظر شما اصلا موافق نیستم.
    اینترنت 512 نامحدود توی تبریز داره به قیمت تقریبا 2.5 برابر شهر گرگان عرضه میشه.
    اگه منظورتون کلان شهر هست تهران هم کلان شهر هست . لطفا نگین که مرکز هست این حرفها چون توی شهر بنده که گرگان باشه تقریبا هم قیمت تهران هست.
    تازه به نظرم کلان شهرها باید قیمتشون پایینتر باشه چون مصرفکنندگان بیشتری دارند و تعداد ارائه دهندهای ADSL نیز بیشتر هست.
    بنظرم توی شهر تبریز شرکتها با هم دست به یکی کردن و متحد شدن که قیمتشون رو از یک حدی پایین تر ندن مثلا همون جلسات داخل اتحادیه یا صنفشون.

داره خودمونی میشه Bh_hellboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهر اولین ها

پيش فرض

اینترنت 512 نامحدود توی تبریز داره به قیمت تقریبا 2.5 برابر شهر گرگان عرضه میشه.
    اگه منظورتون کلان شهر هست تهران هم کلان شهر هست . لطفا نگین که مرکز هست این حرفها چون توی شهر بنده که گرگان باشه تقریبا هم قیمت تهران هست.
    تازه به نظرم کلان شهرها باید قیمتشون پایینتر باشه چون مصرفکنندگان بیشتری دارند و تعداد ارائه دهندهای ADSL نیز بیشتر هست.
    بنظرم توی شهر تبریز شرکتها با هم دست به یکی کردن و متحد شدن که قیمتشون رو از یک حدی پایین تر ندن مثلا همون جلسات داخل اتحادیه یا صنفشون.
    دوست من اولآ در لینکی که شما گزاشته بودین هزینه سرویس نامحدود( البته نامحدود ذکر نشده بود) تجاری تقریبا برابر با بقیه شرکت ها بود و صرفآ 512 خانگی (که تو شهرای بزرگ بسیار سخت به مشترکین حانگی 512 نامحدود بدن) کم بود.اگه قیمت های شرکتای تبریزی رو ببینید به فرق زیاد هزینه سرویس های خانگی و تجاری پی میبرید(حدود دوبرابر) ثانیآ هزینه adsl شرکت های تیریزی مساوی یا کمتر از شرکت های بزرگ مانند پارس آنلاین, شاتل, صبا نت, آسیا تک, فناورا و... مطمئن باشین اگه قانون ارائه نشدن سرعت بالا برای مشترکین خانگی برداشته بشه هزینه اینترنت تبریز از همه ی شهرهای ایران کمتر خواهد بود.
    موفق باشین

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

منم با این حرف شما موافق نیستم.شرکت داده گستر کیمیا برای سرویس 512 اش 129 تومن هزینه میگیره

اونم با محدودیت 50 گیگا بایتی که 50 گیگا بایت برای 512 نامحدود یعنی هیچچیی!!!

تهران هم که میفرمایین مثلا پارس آنلاین برای 512 نامحدود 249 هزار تومن پول میگیره.

توتو تبریز هم قیمت همین سرویس 133 تومن هست.نه محدودیت زمانی داره نه حجمی.

شما لطفا وبسایت شرکتی رو که 512 نامحدود رو ماهانه 50 تومن میده لطف کنین.در ضمن تو سایت پارس

اینترنت هم چیزی راجع به محدود یا نامحدود بودن سرویس ها ننوشته بود.

4. 2 کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Dokhtare_maH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اين هزينه 3 تومني كه اضافه ميگيرن من تو سايت صبانت ديدم يكماه هست به 1000تومن كاهش پيدا كرده درسته؟براي همه شركتها؟

در ضمن درسته ميگن مكس نت با رپيد و مگا مشكل داره؟اگه اينجوري بشه خيلي بد ميشه
    Last edited by Dokhtare_maH; 25-09-2009 at 23:51.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهر اولین ها

پيش فرض

اين هزينه 3 تومني كه اضافه ميگيرن من تو سايت صبانت ديدم يكماه هست به 1000تومن كاهش پيدا كرده درسته؟براي همه شركتها؟
    بله چند ماهی از این ماجرا میگزره, فقط شرکت های مخابرات استان تهران و کرمانشاه زیربار نمیرفتند که با حکم قضایی مجبور به کاهش شدند.

7. 2 کاربر از Bh_hellboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوست من اولآ در لینکی که شما گزاشته بودین هزینه سرویس نامحدود( البته نامحدود ذکر نشده بود) تجاری تقریبا برابر با بقیه شرکت ها بود و صرفآ 512 خانگی (که تو شهرای بزرگ بسیار سخت به مشترکین حانگی 512 نامحدود بدن) کم بود.اگه قیمت های شرکتای تبریزی رو ببینید به فرق زیاد هزینه سرویس های خانگی و تجاری پی میبرید(حدود دوبرابر) ثانیآ هزینه adsl شرکت های تیریزی مساوی یا کمتر از شرکت های بزرگ مانند پارس آنلاین, شاتل, صبا نت, آسیا تک, فناورا و... مطمئن باشین اگه قانون ارائه نشدن سرعت بالا برای مشترکین خانگی برداشته بشه هزینه اینترنت تبریز از همه ی شهرهای ایران کمتر خواهد بود.
    موفق باشین
    تمامی سرویسهای این شرکت بصورت نامحدود عرضه میشه و هیچ محدودیت حجمی ندارن اگه شک دارین میتونین یک زنگ کوچیک بزنین به قسمت خرید adsl و بپرسین.
    یعنی این قیمت 512 که 133 هزار تومان هست برای تجاری هست؟
    پس قیمت خانگی چنده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    CD ROM

پيش فرض

در ضمن درسته ميگن مكس نت با رپيد و مگا مشكل داره؟اگه اينجوري بشه خيلي بد ميشه
    نه مشکلی نداره
    من به هر دو صورت دارم ازش دانلود میکنم مشکلی ندارم منظورم هم بحالت Free هم بصورت premiunm

10. 2 کاربر از ADuser بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهر اولین ها

پيش فرض

تمامی سرویسهای این شرکت بصورت نامحدود عرضه میشه و هیچ محدودیت حجمی ندارن اگه شک دارین میتونین یک زنگ کوچیک بزنین به قسمت خرید adsl و بپرسین.
    یعنی این قیمت 512 که 133 هزار تومان هست برای تجاری هست؟
    پس قیمت خانگی چنده؟
    قیمت خانگی وجود نداره چون در شهرای بزرگ (یا حداقل شهر ما) 512 نامحدود خیلی به سختی و با پارتی بازی به مشترکین خانگی میدن.هزینه سرویس 128 شرکتای تبریزی(چه ماکس و چه همارا) ماهیانه حدود 14 تومنه که با یه حساب سرانگشتی میشه هزینه 512 خانگی رو (اگه وجود داشت )حساب کرد.
    4*128=512
    4*14,000= 56,000 تومن که با احتساب هزینه عمده فروشی میشه همون 50 تومن شما یا شایدم کمتر.

12. این کاربر از Bh_hellboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Dokhtare_maH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من روز پنجشنبه درخواست اكانت دادم از مكس نت اونروز گفت روز شنبه فعال ميشه
    تماس گرفتم با بخش فروش گفت حضوري اومدي شركت گفتم اره گفت ادرس جايي كه اومدي كجا بود
    گفتم بالاتر از بانك سامان ... گفت وايسا امور adsl رو وصل كنم
    اونجا پس از تحقيق و تفحس گفتن اصلا فرمي به ما داده نشده زنگ بزن داخلي فلان
    زنگ زدم گفت پروسه كاري ما 2 الي 5 روزه مال شما فردا(دوشنبه) عصر
    واقعا كه چرا بايد 5 روز طول بكشه

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهر اولین ها

پيش فرض

من روز پنجشنبه درخواست اكانت دادم از مكس نت اونروز گفت روز شنبه فعال ميشه
    تماس گرفتم با بخش فروش گفت حضوري اومدي شركت گفتم اره گفت ادرس جايي كه اومدي كجا بود
    گفتم بالاتر از بانك سامان ... گفت وايسا امور adsl رو وصل كنم
    اونجا پس از تحقيق و تفحس گفتن اصلا فرمي به ما داده نشده زنگ بزن داخلي فلان
    زنگ زدم گفت پروسه كاري ما 2 الي 5 روزه مال شما فردا(دوشنبه) عصر
    واقعا كه چرا بايد 5 روز طول بكشه
    اصولآ نباید این قدر طول بکشه روال معمولیش 3 روزه که البته اگه از طرف مسئولین محترم مخابرات برای نصب کارت کارشکنی نشه زودتر از این هم ممکنه راه اندازی بشه.
    داخل پارانتز میگم همیشه دادو بیداد جواب میده اگه دیدین دارن بازی در میارن ...
    من وقتی میخاستم از شاتل کوچ کنم بابامو کوک کردم که دارن پولمونو میخورنو اینا و فرستادم شرکت , نمیدونم چیکار کرده بود که یه روزه بندو بساتشونو از رو خطمون جم کردن

15. این کاربر از Bh_hellboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •