تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 298 از 1178 اولاول ... 198248288294295296297298299300301302308348398798 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,971 به 2,980 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

خیلی ممنون از دوستان

در مورد گارانتی سوال دارم آیا ارزش داره که یک لپ تاپ با گارانتی اصلی خریداری بشه ؟

و اینکه گارانتی های اصلی شامل قطعات هم میشه یا خیر ؟ مثلا اگر گرافیک یا مین برد و یا باطری خراب بشه و یا بسوزه و نیاز به تعویض داشته باشه آیا گارانتی عوض میکنه یا گارانتی شامل یکسری چیزای خاص میشه‌ ؟

اگه در مورد لپ تاپ اماتور هستی با گارانتی بگیر و اره 60-70 تومن بیشتر دادن ارزشش رو داره

مثلا زیگورات که از گارانتی های معروف و خوبه 1 سال گارانتی کامل میده حتی اداپتور و سوختن پیکسل های ال سی دی و..... دیگه مین برد که جای خود دارد . ( البته زیاد حرف میزنن تو بگو خب )

موفق...

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همین و بگو نمیدونم جرا اینقد چسبیدم به 13 و 14
    حالا که رفتیم تو مایه های 15 ... بنظرت بهترین اتتخاب همین xps m1530 هست ؟؟؟ ( سقف قیمت 1800 )
    برای بازی میخوای 1530 وگرنه 6880 بهترینه

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

همین و بگو نمیدونم جرا اینقد چسبیدم به 13 و 14
    حالا که رفتیم تو مایه های 15 ... بنظرت بهترین اتتخاب همین xps m1530 هست ؟؟؟ ( سقف قیمت 1800 )

اگه گرافیک بالا واسط مهمه اره 1530 بهترین گزینه هست.

موفق...

4. این کاربر از ravani_13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

خیلی ممنون از دوستان

در مورد گارانتی سوال دارم آیا ارزش داره که یک لپ تاپ با گارانتی اصلی خریداری بشه ؟

و اینکه گارانتی های اصلی شامل قطعات هم میشه یا خیر ؟ مثلا اگر گرافیک یا مین برد و یا باطری خراب بشه و یا بسوزه و نیاز به تعویض داشته باشه آیا گارانتی عوض میکنه یا گارانتی شامل یکسری چیزای خاص میشه‌ ؟
    من یک لیست از گارانتی های معتبر رو صفحه اول تاپیک نوشتم و دائما هم آپدیت میشه

گارانتی شما پول اضافه تر میدی در برابر خدمات ... هر چی بیشتر بدی خدمات بهتره ...

مطمئنا کسی که 150 هزار تومان گارانتی اش میکنه و یکساله مطمئن باش تعویض قطعات هست و اونی که 30 تومن میگیره تعمیر بعضی از قطعات !

بهتره warranty terms هر شرکت رو بخونید تا دقیقا ببینید چه خدماتی میده

6. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

بازار جهانی داره به سمت سری 9600 جیفورس و نسل centrino2 میره بعد اینجا بحث 8600 و 8400 هست !

چقدر بازار داغونی داریم

الان reseller های اچ پی فروش فوق العاده سری ویژه DV5t و HDX راه انداختند ... فکر کنید با 1.500.000 چه لپ تاپ قدرتمندی میتوانستید خریداری کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

اگه هر ويندوزي ميشه نصب كرد پس بايد حتما دايورشو داشته باشه ديگه
    يه چيزه ديگه كامپك با اچ پي فرق داره يا نه چون كامپك ژاپنيه؟
    در ضمن تو اين عكس يه مقدار اطلاعات بهم ريختس جاي رم با سي پي يو عوض شده (گفتم كه اطلاعاتم كمه)
    بعدش هم شما چرا نميگي كه كدوم برند بهتره گير دادي به اين چيزا (اونا اشتباه تايپي هستش)

مشکل درایور رو هیچ لپ تاپی نداره چون در هر حال قطعاتش از سوی شرکت سازنده چیپست ها و کنترلر ها حمایت میشه و با درایورهای جامع راه میفته اما ممکنه بعضی قابلیت ها در دانگرید یا آپگرید غیر فعال شوند

بهتر است از کمپانی های معتبر خریداری کنید که مشکلی نداشته باشید

HP شرکت compaq رو مدت ها پیش خریده و همچنین شرکت pavilion و دو سری نوت بوک رو با طراحی شیک و گران و سری دیگر با طراحی ارزان و کاربردی میده بیرون که سری اخیر compaq هست

هم اچ پی و هم کمپاک تولید ژاپنی هم دارند البته این سیستم ها فقط برای ژاپن هستند و تمام قسمت ها زاپنی نوشته و ساپورت فقط در خود این کشورها میشه و مثل تولیدات چینی نیست که هدف بازار جهانی هست

بعدش هم شما چرا نميگي كه كدوم برند بهتره گير دادي به اين چيزا (اونا اشتباه تايپي هستش)
    به دوستان هم بگم خواهشا راهنمایی درست کنید وگرنه کار من سنگین تر میشه بجای کمک شما دوستان

متشکر

9. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

با تشکر فراوان از جناب REGISTERED USER عزیز که واقعا بیشتر صفحات این تاپیک رو که دیدم تقریبا به تمامی سوالات پاسخ کامل و جامع دادن
    چند تا سوال دارم که امیدوارم تو صفحات نخونده نبوده باشه به دلیل تعداد زیاد صفحات :
    نیازمندی های بنده جهت استفاده از لپ تاپ : حداقل روزی 2 تا 3 ساعت استفاده مفید - کار با بعضی از نرم افزارهای میکس و مونتاژ مثل Ulead Media Studio - استفاده از اینترنت - یک مقدار هم بازی
    با توجه به نیازمندیهای بنده :

1- بودجه درنظر گرفته بنده بین 1 میلیون تا 1.100 تومان هست و با توجه به پیشنهاداتی که در این تاپیک داده شده اغلب بین برند دل ، سونی هست و میخوام نظر کلی تون رو با توجه به نیازمندیهای خودم بدونم که بهترین انتخاب با توجه به قیمت چی هست که یک رم 2 گیگ و هارد250 و یک گرافیک 8600 داشته باشه و از همه مهمتر کیفیت خوب قطعات و محکم بودن جنس لپ تاپ هست .

2- سوال دیگه هم که دارم اینه که آیا طریقه نصب ویندوز و پارتیشن بندی و فرمت کردن درایوها و ... تو لپ تاپ مثل PC میمونه یا اینکه فرق داره ؟

3- مسئله دیگه ای که برام خیلی مهمه شارژ خوب باطری هست که میخوام اگه بشه حداقل 2 ساعت مفید بتونم ازش استفاده کنم . آیا تو مدلهای مختلف لپ تاپ ، نوع باطری هم به لحاظ کیفیت فرق میکنه یا خیر ؟

خیلی ممنون و بببخشید که طولانی شد .
    1- بین 1 تا 1.100 بهترین انتخابت میتونه همون لپ تاپ dell vostro 1500 با گرافیک 8600 باشه (اگر تاکید دارید) و همچنین با سی پی یو متوسط رو به بالا : intel peryn 2.1 GHZ 3MB cache که قیمت تا 1.100 افت کنه اما هارد و رم بالا باشه ... لپ تاپ محکمه ... خرابی هم کمتر داشته اما مراقب میخواد چون جنس قطعاتش آنقدر هم بالا نیست که تحت فشار زیاد جواب بده

2- تقریبا مشابه با یک سری ترفند ها ... توی صفحه اصلی تالار لپ تاپ مطالب و آموزشهای بسیار مفیدی پیدا میکنید

3- نوع باتری ؟ باتری های دل و HP خوب هستند ... سونی هم خرابی کمتر داره و عمر بالا اما شارژ قوی خیر ... بهتره براش شارژ بالای 3 ساعت باتری رو به 9 سلولی ارتقا بدید

11. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

نظرتون راجع به 1310 های دل که تازه اومدن چیه؟ قیمت هاشون خیلی مناسب به نظر میاد.
    Last edited by mojtaba_1362; 13-08-2008 at 00:11.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

کسی میتونه درباره ی سریه dv5t ها توضیح بده ؟چه کانفیگهایی هست تو رینج 2.000.000؟ نسبت به Pavilion خیلی متفاوته؟خوب؟عالی؟بسیار خوب؟بسیار عالی؟
    این سری هنوز توی ایران نیومده حتی بازار خاورمیانه هم اثری ازش نیست ... فعلا فقط هدف بازارش آمریکا و اروپا هست و نه حتی آسیای شرقی

در ضمن DV5t سری های جدیدش مد نظر هست ( گرافیک و سی پی یو بالا داره و از لحاظ مولتی مدیا ارتقا یافته ) وگرنه این برند و این مدل دو سالی هست ریلیز شده

نسبت به pavilion ها ساده تره و قویتر ... بدنه محکمتر و قابلیت های بیشتری داره

توی این سری طراحی بالا رفته : خنک کنندگی ، سی پی یو و گرافیک بالا ، کیفیت بالاتر LCD و قدرت بیشتر سیستم

به نظر من در حد بسیار خوب هست ...

هر چند باید رسمی عرضه و تست بشه تا بشه دقیق نظر داد

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

نقل قول : بعدش هم شما چرا نميگي كه كدوم برند بهتره گير دادي به اين چيزا (اونا اشتباه تايپي هستش)

اولا من چی بگم , بگم برندهای دل و اچ پی و .... همه خوبن ؟ اخه مدلی رو نگفت که راهنماییش کنیم.

دوما ما فقط گفتیم که رم 1.86 ندیدیم و نشنیدیم و نمی دونم چرا دوستمون ناراحت شد. بگذریم...
    Last edited by ravani_13; 13-08-2008 at 00:21.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •