با تشکر فراوان از جناب
REGISTERED USER عزیز که واقعا بیشتر صفحات این تاپیک رو که دیدم تقریبا به تمامی سوالات پاسخ کامل و جامع دادن
.gif)
چند تا سوال دارم که امیدوارم تو صفحات نخونده نبوده باشه به دلیل تعداد زیاد صفحات :
نیازمندی های بنده جهت استفاده از لپ تاپ : حداقل روزی 2 تا 3 ساعت استفاده مفید - کار با بعضی از نرم افزارهای میکس و مونتاژ مثل Ulead Media Studio - استفاده از اینترنت - یک مقدار هم بازی
با توجه به نیازمندیهای بنده :
1- بودجه درنظر گرفته بنده بین 1 میلیون تا 1.100 تومان هست و با توجه به پیشنهاداتی که در این تاپیک داده شده اغلب بین برند دل ، سونی هست و میخوام نظر کلی تون رو با توجه به نیازمندیهای خودم بدونم که بهترین انتخاب با توجه به قیمت چی هست که یک رم 2 گیگ و هارد250 و یک گرافیک 8600 داشته باشه و از همه مهمتر کیفیت خوب قطعات و محکم بودن جنس لپ تاپ هست .
2- سوال دیگه هم که دارم اینه که آیا طریقه نصب ویندوز و پارتیشن بندی و فرمت کردن درایوها و ... تو لپ تاپ مثل PC میمونه یا اینکه فرق داره ؟
3- مسئله دیگه ای که برام خیلی مهمه شارژ خوب باطری هست که میخوام اگه بشه حداقل 2 ساعت مفید بتونم ازش استفاده کنم . آیا تو مدلهای مختلف لپ تاپ ، نوع باطری هم به لحاظ کیفیت فرق میکنه یا خیر ؟
خیلی ممنون و بببخشید که طولانی شد .
.gif)