اونجوریه دیگه کاریش هم نمیشه کرد مشکل اینجاست که من Tplink 8811 هم دارم با اون روش که شما آموزش رو گذاشتی کار نمیکنه . فکر میکنم به خاطر اون پیغام اول صفحه باشه .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
اونجوریه دیگه کاریش هم نمیشه کرد مشکل اینجاست که من Tplink 8811 هم دارم با اون روش که شما آموزش رو گذاشتی کار نمیکنه . فکر میکنم به خاطر اون پیغام اول صفحه باشه .
آخه مومن، ارور چیه ، این صفحه تلنته . وقتی آی پی رو تو برازر می زنی ، چی می خواد ازت ؟ یوزر پس می خواد ، درسته ؟
اینجام می خواد دیگه
ما آخوند ها رو شما ها پیر می کنید دیگه![]()
![]()
یوزر پس رو بزن ، بعد یه هلپ بگیر ، خرد خرد برو جلو ، تا برسی به جایی که بتونی ریبوت رو سند کنی .
با دقت این پست رو بخون :
وحید سیویل : تو هم تست کن ، خبر بده .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان ، کسی هم دی لینک داشته باشه ، و از دستور تلنت استفاده کنه ؟
یا حق
می دونم آخوند جون ناسلامتی ما کاربر فعال شبکه شدیم جای شما رو گرفتیم
منظورم این بود طبق این آموزش :
نمیشه فایل bat ساخت که خودش لوگین کنه و بقیه فرامین رو تحت تلنت اجرا کنه وگرنه دستی میشه و مشکلی نداره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اوپس
منظوری نداشتم ، ساری
آخه تقصیر خودته دیگه ، ببین عکس چی رو گذاشتی می گی اروره ؟
در کل ساری ، منظوری نداشتم
ببینم ، یه اسکرین از ارور می دی ؟ تو وین ایکس پی که نباید مشکلی باشه ، تو سون باید نصب بشه ، که آموزشش هم هست ، نصب کردی تلنت رو ؟
اگه این کار رو کردی ، یه اسکرین از cmd می دی ؟ فقط بدون پورت وارد کن دستور رو .
وحید جان ، شما هم یه اسکرین بذار ، ببینیم چی می شه .
حدود 2 ماه پیش یه شب این اتفاق برای من هم افتاد و نزدیک 700 مگم که مونده بود پرید
توی پنل اومده بود از ساعت 12:34 شروع به دانلود کردی در صورتی که قبل اون به مدت 6 ماه هر شب نرم افزار autopoweron ساعت 1:03 کانکت میشد و بدون مشکل دانلود میکرد و 7:05 هم لپ تاپ رو شات داون میکرد
زنگ زدم پشتیبانی و هرچقدر روضه خوندم گردن نگرفت
مخلص آخوند پاک نیت
im مازندران
منظورم از عکس این بود که واسه شما اولش عبارت Login رو مینویسه که میشه از این طریق مودم رو ریبوت کرد ولی واسه من ADSL2+ Modem Router رو اول مینویسه که فکر کنم مشل همینجاست هر کاری هم کردم نشد وین هم Xp هستش اصلا اررور نمیده فقط یوزرنیم رو باید خودش تایپ کنه که نمیکنه.
یه اسکرین بذار ، اولا .
دوما ، تست کردی ، ببینی بعد از این که اون رو می نویسه ، می تونی چیزی وارد cmd کنی یا نه ؟ کلا جوابی ، چیزی می ده یا نه ؟
با کی بورد بازی کن ، ببین فایده داره یا نه .
برای لینک سیس سرچ کردم ، تا اینجایی که من فهمیدم (ناقص ، گذرا) سیسکو کلا با تلنت میونه خوبی نداره انگار ، امنیت نداره ، برای همین هم مایکروسافت تو وین 7 تلنت رو بای دیفالت دی اکتیو گذاشته .
باز می گردم ، چیزی دستگیرم بشه ، پابلیش می کنم 100%
یا حق
به نقل از ramtinmec : من خودم مودم رو طوری تنظیم کردم که اگه 15 دقیقه send و recieveنداشت خودش دیسکانکت شه(همه مودمها این خاصیت رو دارن)
دوست عزیز می شه توضیح بدی چه طور این کارو کردی چون من خیلی نیاز دارم به این نوع تنظیم کردن بقیه دوستانم اگه اطلاعی دارن
ممنون می شم اگه توضیح بدن
دوست عزیزمودم من tp-link 8901میباشد ولی توی همه مودمها این گزینه هست ولی با اسامی مختلف
توی مودم من اونجایی که کانکشن pppoe میسازم زیر همونجایی که user و password رو وارد میکنی یه گزینه هست که 3 تا سوال داره:
1-Always On
2-Connect On-Demand (Close if idle forminutes)
3-Connect Manually
من توی گزینه دوم عدد 15 دقیقه رو قرار دادم و بعد از 15 دقیقه اگه send و recieve نداشته باشی مودم خودش دیسکانکت میکنه
همونطور که گفتم فکر کنم همه مودمها اینو دارن توی مودم asusاین گزینهفکر کنم اسمش live-on باشه
اینجا هم screenshot گذاشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by ramtinmec; 06-12-2010 at 18:35.
اگر دوباره بخواید کانکت بشه چیکار میکنید؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)