يه سرچ كوچولو تو عمو گوگل بكني شونصت تا سايت پيدا ميكني سيمز ديگه تمومه كارش شده مثل جي تي اي بدون اضافات ديگه حال نميده![]()
يه سرچ كوچولو تو عمو گوگل بكني شونصت تا سايت پيدا ميكني سيمز ديگه تمومه كارش شده مثل جي تي اي بدون اضافات ديگه حال نميده![]()
ممنون،ولی شما یک سایت مرجع میشناسید؟؟؟
_
سایتایتم زیاد دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه سیمزت نسخه اولیه شه برو صفحه 285 کامل توضیح دادم باید چکارکنی![]()
تو كه گفتي ميخوام زن چيني بگيرم براش فكر كردم سيمت مرد هست!( بد سوتي دادي!
)
راستي ايني كه گفتي سوال برام پيش اومد كه ميشه مثلا من كاراكتر سيمزمو بزارم براي دانلود؟
اكثرا توي مصر يه سري ايتم ها هستن كه مثل خاكي ميمونن كه توش سنگ هاي كوچيك هست. اونارو اگر ( معمولا ) 5 تاشون رو جمع اوري كني بعد توي خونه روش كليك ميكني و تنها گزينه اي رو كه داره ميزني بعد شروع ميكنه ساختن و بعد شانست خوب باشه يه تابوت اشرافي گيرت مياد!![]()
اول این کاری که میگه R داره![]()
خوب این خواهر همونه که میخوام واسش زن چینی بگیرم دیگهلومینا فکرت منحرفه ها
![]()
حالت خوشه بابا جان ؟! من تا حالا 3 تا تابوت اشرافي يه تابوت معمولي سنگي و يه تابوت نيمه اشرافي يافتم! كمبود جا دارم نميتونم همشو بزارم تو خونه!
نه بابا منحرف كدومه! فكر كردم سوتي دادي اشتباهي نوشتي مرد!
الان از عنواع تابوت ها براتون عكس ميزارم! البته هر وقت رفتم تو بازي.![]()
سلامممم
من بعد از مدت طولاني برگشتم!
چند تا سوال دارم!
1- من الان بازي رو به 631 اپديت كردم ميتونم الان پك جديد رو بريزم؟؟؟
2- اگه نميتونم ميشه بگين بايد به چند اپديت كنم و براي اپديت ديگه بايد بازي رو انستال كنم؟؟؟ و اگه ميشه لينك اپديتي كه لازم دارم رو بديد يا بگين كدوم صفحه هست!
ممنون
سلامممم
برو صفحه 185
منظورت صفحه 285 نيست؟؟؟
من فايل patch رو ريختم ولي اتفاقي نيوفتاد اون كار هاي ديگه رو هم كردم ولي جايي نگفت چيزي كه من yes يزنم بقيش اپديت بشه!![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)