ببخشيد اين يعني چي؟ من نفهميدمالان باید با منجنیق قصر رو تخریب کنی و تو اون دهی که میخوای پایتخت بزنی قصر رو از نو بنا کنی
ببخشيد اين يعني چي؟ من نفهميدمالان باید با منجنیق قصر رو تخریب کنی و تو اون دهی که میخوای پایتخت بزنی قصر رو از نو بنا کنی
مرسی توضیحاتت خوب بود
الان قهرمان من تو ده اولم 2 تا سرزمین گرفته
برای دهکده دومم هم که سطح امارت قهرمان رسیده به 10 میخوام یه دهکده دیگه بگیرم
OK
الان اگه این قهرمان بمیره اون سرزمین هایی که گرفته به مشکل بر نمیخوره
نگفتی از کجا میتونم بجاش شوالیه سزار بسازم ؟؟؟ (تو خود عمارته)
مرسی
اصطبل و سرباز خانه و دارالفنون چی ؟؟؟؟؟مخفیگاه رو تخریب کن
توی پایتخت باید قصر + اسلحه سازی + چندتا انبار غذا + انبار + سنگ بری +بازار + میدونه تمرین +ابشخور اسب ها+ 25 % چوب و اهن و خشت + اسیاب و نانوایی بزنی
به جز این موارد دیگه چیزی لازم نیست اونجا بسازی
نباید باشه /؟؟؟
Last edited by salib; 23-06-2010 at 10:47.
سعنی باید قصر رو تو پایتخت اولت خراب کنی (البته با ساختمان اصلی سطح 10 می شه هر چیزی رو خراب کرد )
یا با یکی از دوستات هماهنگ کنی بیاد با منجنیق قصر ر و حراب کنه ! بعد قصر جدید رو تو پایتخت جدید بسازی !
ما خونده بودیم میشه انتقال داد که.نکنه بعد بازی میشه انتقال داد : دییعنی چی شراکتی ؟ نمی شه که طلا رو انتقال داد !
هفته ای 20 تا من مصرف می کنم ! اونم واسه 25 درصد تولید که 600 طلا می شه برای 210 روز یعنی بازم باید طلا بخری !!!!
دارالفنون رو میدونم که بعد از ارتقا و تحقیق همه موارد دیگه بدرد نمیخوره.اصطبل و سرباز خانه و دارالفنون چی ؟؟؟؟؟
نباید باشه /؟؟؟
بعد از حذف اکانت می شه انتقال داد
پس شراکتی تعطیل
آقا حالا ما چطوری بخریم
کلی نیاز دارم یدونه طلا هم ندارم.
اینم تا فیلد هارو پر میکنم و تایید میزنم ارور میده.
خوب بچه ها سرور يك امريكا داره ريست ميشه اگر ميخواين بياين از همون اول بريم بعد هم باهم يه اتحاد مشتي بزنيم :
هركي پايس بگه !!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
آقا من هستم : دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)