مجيد جون من الان چك كردن نسخه 8 رو سايته به عنوان فينال![]()
Trial version of Kaspersky Internet Security 2009 (8.0.0.357)
![]()
مجيد جون من الان چك كردن نسخه 8 رو سايته به عنوان فينال![]()
Trial version of Kaspersky Internet Security 2009 (8.0.0.357)
![]()
حق با شماست
یک ساعت پیش رفتم دیدم نسخه 7 رو گذاشتند !!!!... اما الان گویا اصلاح شده!!
گویا فقط میخواستند منو ضایع کنندبالاخره شرمنده بخاطر اطلاع رسانى اشتباهم
دوست عزیز اتفاقا سرعت استارت اپ در نسخه جدید کاملا بهبود پیدا کرده و دیگه با چنین مشکلى مواجه نیستید
فقط یادتون باشه کاسپرسکى در اولین استارتش و یا هنگامیکه سیستم هنگام خاموشى با مشکل امنیتى مواجه باشه
با بالا آمدن سیستم شروع به Quick Scan میکنه که خب پس از این در استارت هاى دیگه با اون مواجه نیستید
اصولا در ورژن جدید چیزى با نام مستقل Startup objects وجود نداره
دوست گرامى شما باید به تاپیک کرک و سریال محصولات کاسپرسکى برید و Key رو دریافت کنید
در حال حاضر Key هایى که Markus عزیز گذاشتند کار میکنند (یه چند صفحه اخر رو سرچ کن)
در ضمن اگه مشکلت حل نشد میتونى یه Key از سایت زیر بدست بیارى (البته ممکن کاسپرسکى به سایت گیر بده که Alow کن)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله ورژن جدید پس از انتظار فراوان عرضه شد و سرعتش بهبود پیدا کرده
اما به شخصه اعتقاد دارم که در ویندوز هاى ویستا و 64 بیتى بهتر از 32 بیتى عمل میکنه
دوستان میخواستم تلفظ اصلى Kaspersky رو براتون توضیح بدم
چون این کلمه با عناوینى چون کاسپرسکى ، کاسپر اسکاى ، کسپر اسکاى و... خوانده میشه
البته قبلا هم دوستان تلفظ اصلیش رو براتون مشخص کردند که میشه کسپرسکى
اما در یه تاپیک دیدم دوستى گفت من روسى بلدم و تلفظ روسى اون میشه کاسپر اسکاى
براى حل این مسئه ، کلمه Kaspersky رو در فرهنگ لغات Wikipedia سرچ کنید
روبروى کلمه Kapersky تلفظش اینگونه بیان شده k ae s 'p з: s k i
خب دوستان اهل فن حتما متوجه هستند که بیان این تلفظ میشه کسپرسکى
در زمینه NOD 32 هم تلفظ اصلی اون ناد هستش نه نود
چون تلفظ NOD اینگونه بیان میشه N ɒ d
موفق باشید
++morteza,afshin b,aliram38,Amir Hossein,amirgooran,ardalan_zapata,armin_goooodboy,armin321,babak_beiknejat,Benygh,Booseh_ye_Irani,capitan black,choory,dany_3p4u,don diego,S0R3N4,Grand,hoomany,iilliya,ja_ghaedi,jax2,Mahziar-7,mehdi_vsgh,Mirgholami,MOHAMMAD_ASEMOONI,Molecule,morteza-stfu,Mr.Lover,MrGee,N-PLEXTOR,officer,p_s_m,p30time,Pedram_mrn,sadra121,sagh_moha,Saleh,sartre,Sayam,sia-saketi,StormWielder,Total Overdose,Viren,web2003,wolfman_741,wonderboy_mfy,Переклад не,تپل
با سلام
در مورد تلفظ کسپرسکی که حرفی نیست
اما در مورد nod با اینکه سایت نمایندگی رسمیش از ناد استفاده می کنه اما من تو بعضی از ویدیوها یا فایل های آموزشی انگلیسی به تلفظ نود برخورد کردم که یه نمونه اش رو براتون می ذارم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تلفظ ɒ براى ما ایرانیان اندکى غیر ملموسه ... این نوع تلفظ بین O و A هستش که هجاى A بر تلفظ چربش داره
در واقع تلفظ اصلیش ناد میشه اما چون ما در بیان کلمه NOD ، هجای O رو هم میشنویم احساس میکنیم نود خوانده میشه
قبلا کسپر اینجوری بود که وقتی می خواست آپدیت بشه وقتی می دید که IP از ایران هست کلا License رو Expire می کرد و دیگه قابلیت آپدیت کردن از بین می رفت و عملا کسپر بدرد نمی خورد. می خواستم بدونم در حال حاضر هم همینطوریه؟؟؟ یا نه کسپر رو می شه اینستال کرد و کرک کرد و همیشه هم آپدیت می شه و به روز می مونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فعلا از روزي كهنصب كردم هر روز هم آپ ديت مي كنم مشكلي نداره به خوبي آپ ديت مي شه و Expire هم نشده![]()
دوستان درسايت kasper اخرين ورژن kaspersky2009 بصورت رسمي ارائه شده كه به نام kaspersky 2009 8.0.0.357 كه 10 نرم افزار امنيتي جديد وويژه نيز اضافه شده كه در خود سايت توضيح داده شده (اگرخواستيد ميتوانم ترجمه و كارائي چند نرم افزاررا بنويسم ) ولي براي دانلود فقط نسخه تريال وجوددارد ميخواستم بدانم ايا كسي ادرسي جهت دانلود كامل برنامه دارد من يك ادرس دارم ولي سايت كارنميكند () ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
دوست عزيز قرار شده معرفي و دانولد در تاپيك زير در انجمن معرفي نرمافزار باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
براي دانولد هم بهترين لينك خود FTP خود سايت كسپرسكي و نسخه هم ايدشن است![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)