درسته در مقابل سانتافه منم میگم سورنتو! ولی کلا گفتم ماشین خوبی نیست! با اون پول یه اوپیروس بگیرید لذتی که همه سرنشینان ماشین میبرن قابل مقایسه با هیچ ماشینی نیست!
بهشتی یا همون عباس آباد ریخته همه مدل و همه جور!![]()
درسته در مقابل سانتافه منم میگم سورنتو! ولی کلا گفتم ماشین خوبی نیست! با اون پول یه اوپیروس بگیرید لذتی که همه سرنشینان ماشین میبرن قابل مقایسه با هیچ ماشینی نیست!
بهشتی یا همون عباس آباد ریخته همه مدل و همه جور!![]()
بله اما در بین شاسی بلندها تا رنج قیمت 55-60تومن بهترینه مه به بالاتر...درسته در مقابل سانتافه منم میگم سورنتو! ولی کلا گفتم ماشین خوبی نیست! با اون پول یه اوپیروس بگیرید لذتی که همه سرنشینان ماشین میبرن قابل مقایسه با هیچ ماشینی نیست!
البته فعلا! از زمانی که قشقایی وارد بازار بشه کلا بازار سانتافه و سورنتو تخته میشه! دیروز یدونه نقره ای وارداتی دیدم تا 10 دقیقه فقط داشتم داخل و بیرونش رو بررسی میکردم! قیمت هم 58 تومن!(پرت و پلا میگفت! چون خودش وارد کرده بود فکر کرده بود چه خبره!)
موتوری که قراره وارد بشه آره اما اونهایی که شخصی وارد شدن شامل این قضیه نمیشه!
سلام 2باره ؛
در مورد مورانو ، پارس خودرو گفت دیگه نداره ، نه 2009 و نه 2008 ! پس باید آزاد گرفت.
1- حالا بین مورانوهای فول آپشن و اونهایی که بعضی آپشن ها رو ندارن چقدر اختلاف قیمت هست؟
2- در مورد سانتافه ، آسان موتور با آپشن های زیر ( و بقول خودشون سفارش اروپا !! ) قیمت زده 43.157.00 :
اولا 2.7 هستش ( یعنی مدل GLS و نه Limited !!!!!) و بعضی آپشن ها رو نداره مثل راهنمای رو آینه و .... . جالب اینکه تو عکس هاشون آینه با راهنماست و تازه میگن اینا سفارش خلیجه و کیفیت پایین داره !!!؟!؟!؟)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هرچند خودم رو گارانتی حساسم ولی اینطور که میبینم یه جورایی نمی ارزه. الان حدود قیمت Limited فول آپشن رو کسی تو بازار آزاد داره یا برم تو تاپیک قیمت ؟
Last edited by a6l3i; 17-07-2009 at 18:07.
1- آره پارس خودرو سر قضیه مورانو خیلی ضرر داد! شرکتی تو بازار 70 معامله میشد اما وارداتی با آپشنهای بیشتر تنوع رنگ بدنه و کابین تو بازار 62 بود!اختلافشون الان تو دست دوم یه مبلغی حدود 6 تومنه اما تو صفر همون که گفتم!
2-کاتالوگ های آسان موتور همشون همینطوری اند! مدل فول آپشن رو عکسش رو میندازه!
قیمت لیمیتد با موتور 3300 رو امروز یکی میگفت 51.100 البته زیادی چرت و پرت میگفت! میگفت این موتورش سفارش آمریکاست و 3800 سی سی هستش! ما هم کاپوت رو زدیم بالا دیدیم 3300 نوشته! حالا مگه یارو زیر بار میرفت!
دمش گرم ، بلا نسبت مگه هالو گیر آورده بوده؟
شده قضیه موبایل خریدن پری روز ما تو علاالدین. موقع تحویل گوشی ، طرف یه جعبه خز آورد که پلمپش باز شده بود ( جر خورده بود ) قسم میخورد که همشون همینطوریه ! واسه چسبوندن لیبل گارانتی خود شرکت بازشون میکنه. آخرشم قاطی کرد که تو که نمیخوای چرا مزاحم میشی !!
کجا قیمت کردی؟ نمایشگاه بود؟ علی الظاهر تو خط خریدنی! فردا یه سر میرم ته عباس آباد ، ببینیم چی گیرمون میآد.
یا حق . . .
خیلی ها فقط به هوای اینکه گارانتی داره و موقع تعمیر شرکت قطعاتش رو میاره رفتن شرکتی خریدن بعد دیدن رفته تو پاچه شون! شرکت هنوز که هنوزه ماکسیما رو به زور قطعاتش رو تامین میکنه و مورانو هم واسه یه قطعه باید دو سه ماه منتظر میموند!
بله نمایشگاه بود! من چون طرف های عباس آباد زیاد کار دارم به لطف آقایون راهنمایی و رانندگی و طرح زوج یا فرد مسخره شون یه روز در میون از جلو نمایشگاه ها رد میشم اونجا همه چی دستم میاد!![]()
غیر از پارس خودرو واسه مورانو مراکز سرویس خوب و استاندارد خصوصی هست و آیا قطعاتش الآن راحت گیر میآد؟
تو یه فروم یه عزیزی میگفت :
" ورود مورانو 2009 ممنوع شده و بجز تعداد معدودي كه در سه ماهه سال گذشته و اوايل امسال وارد شدن ديگه وارد نميشه قيمتش هم حدود 90 تا 95 ميليون هست"!
اگه اینطور باشه تو رنج 80 تومن باید برم سراغ 2008 ! ( که علی اظاهر 58 تا 60 تومنه ).
Last edited by a6l3i; 18-07-2009 at 22:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)