سلام
من تو این عکس سه تا سوال فلوچارت دارم که اولی رو حل کردم
تو رو خدا دوتای بعدی رو هر کی میدونه واسم حل کنه
عروسیم دعوتش میکنم
جان خودتون کمکم کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من تو این عکس سه تا سوال فلوچارت دارم که اولی رو حل کردم
تو رو خدا دوتای بعدی رو هر کی میدونه واسم حل کنه
عروسیم دعوتش میکنم
جان خودتون کمکم کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولی که سخت تر از دو تای دیگست..
خوب برای شماره ۲:
شما اولا یک حلقه ی بی پایان داری. داخل حلقه:
شما دو تا ورودی دریافت می کنی. یکیش تعداد ساعت کارکرده که میزاریم مثلا n . دیگری دستمزد ساعتی هست که میزاریم s. البته این نام گذاری افتضاحه ولی فعلا جواب می ده.
این دو ورودی رو دریافت می کنیم. اگر n کوچکتر از ۰ بود از حلقه خارج میشه.
اگر n کوچکتر از ۴۰ باشه خروجی میشه: n * s
اگر n بزرگتر از ۴۰ باشه خروجی میشه: (n - 40) * (s * 1.5)) + (40 * s))
برای شماره ۳:
خوب دو تا ورودی داریم. x و n
یک متغیر برای نگه داشتن خروجی هم می خوایم. اسمشو میزاریم sum از نوع double مقدارشم ۰ تعریف می کنیم
دو تا حلقه for داریم. حلقه ی بیرونی از ۱ تا n اجرا میشه. متغیرش هم i میزاریم داخل این حلقه از یک متغیر کمکی از نوع double استفاده می کنم. اسمشم میزاریم dummy مقدارشم ۰ تعیین می کنیم.
حلقه ی داخلی هم از ۱ تا i اجرا میشه. متغیرش هم میزاریم j.
در حلقه ی داخلی:
در حلقه ی بیرونی٬ این رو محاسبه می کنیم: (بعد از محاسبه ی حلقه ی داخلی)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و بعد dummy رو صفر می کنیم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در نهایت پاسخ نهایی میشه sum
البته یه نکته هم بگم. در C و ++C برای توان باید از تابع ()pow استفاده کرد. من اینجا از علامت ^ استفاده کردم.
------
اما در مورد انواع داده ها در C و ++C عرض کنم که افتضاح.. واقعا افتضاح. این دانشگاهه؟ استادتون که دکتر نیست؟ همینطوری جزوه گفته شما نوشتید دیگه.. تو دانشگاه ما استاد اشتباه کنه ...![]()
داده ها در C و ++C حجم معین ندارن. حداقل حجم دارن. یعنی int حداقل ۲ بایته ولی ممکنه تو یه سیستم ۴ بایت باشه. این اشتباهه که عدد میدن تو جزوه برای حفظ کردن. در این زبانها کامپایلر ثابت هایی تعریف می کنه که بشه با استفاده از اونا حداکثر حجم هر نوع رو پیدا کرد.
از استادتون بپرسید که پردازنده چطوری ۱ بیت اطلاعات رو ادرس دهی می کنه که bool یک بیت شده. bool در C و ++C حداقل ۱ بایت هست چون پردازنده مقدار کوچک تر از این رو نمی تونه ادرس دهی کنه. درسته که مقدارش فقط بین ۰ و یکه ولی حجمش همون حداقل ۱ بایت هست و عملا فرقی با char نداره (همون char هست کلا. برای راحتی اسمش شده bool و مقدارش اگر چیزی به جز صفر یا یک بشه اتوماتیک میشه ۱)
Last edited by V i r u s e r; 26-10-2014 at 18:16.
ی نرم افزار معرفی کنید c c++ رو راحت بشه نوشت و کلمه پیشنهادی بده مثل ویژال بیسیک با زدن ctrl + space
Code::Blocks بد نیست![]()
در ویندوز حرف اول و اخر رو Microsoft Visual Studio میزنه.
اگر ویندوز ۷ دارید نسخه ی ۲۰۱۲ رو پیشنهاد می کنم. برای ویندوز ۸ نسخه ی ۲۰۱۳ و برای ویندوز Xp نسخه ی ۲۰۱۰ (البته این نسخه قدیمی هست و از استاندارد C++11 پشتیبانی نمی کنه)
درود بر همگی
منم تازه وارد برنامه نویسی شدم ترم اولم،
این استاد ما یه تمرین داده که الان سوالشو اینجا مطرح می کنم
برنامه ای بنویسید که ۲ عدد صحیح را از ورودی دریافت کند اگر عدد اول زوج بود حاصل جمع دو عدد را محاسبه کند در غیر اینصورت حاصلضرب دو عدد را نمایش دهد؟
Sent from iPhone 4S
سلام دوستان خسته نباشید
من یک برنامه داریم به زبان ++C می خواهم یک آرایه دوبعدی داریم باید سطر ستون هایش ازورودی بگیرد و K را از کاربر بگیرد وبعد از 1تا K بصورت تصادفی در ماتریس جایگذاری کند اگر خانه های از ارایه خالی بود با استفاده از منفی یک پر کند
سلام.شما استارت برنامه رو بزنید.بعد اگه مشکل یا سوالی بود ما در خدمتیم.اینطوری بهتر یادمیگیرید.![]()
استارت زدم داداشم، فقط تو این سوال که گفته اگر عدد زوج بود رو زیاد متوجه نشدم...
Sent from iPhone 4S
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)