تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 298 از 1126 اولاول ... 198248288294295296297298299300301302308348398798 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,971 به 2,980 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

کاربر فعال تعمیرات هارد دیسک رضا امیر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام مهندس
    هارد 320 گیگ که مشکل فایل سیستمی داشت 5 بار LLF کردم و بعد پارتیشن بندی پارتیشن اول در اسکن ویندوز مشکلی نداشت اما پارتیشن های بعدیش هنوز اخطاراشکال فایل سیستمی میداد
    سعی کردم با آکرونیس اشکالات رو fix کنم تست های اول تکمیل شد تا رسید به بخش verifing free space این تست هم تا صد در صد تکمیل شد بعد این اخطار رو داد
    CHKDSK discovered free space marked as allocated in the volume bitmap
    Insufficient disk space to fix volume bitmap.CHKDSK aborted.
    امیدوارم این اطلاعات کمکی باشه برای اصلاح هاردم
    ممنون
    سلام
    با نرم افزار HDD regenerator هارد را تست کنید.
    آیا با خود ویندوز پارتیشن بندی کردید.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام آقای مهندس رضا امیر
    آیا نرم افزاری برای اصلاح سکتورهای با تاخیر زیاد وجود داره؟
    قبلا که ویندوز روی هاردم نصب نمیشد فکر میکردم بخاطر بدسکتوره 2 بار فرمت سطح پایین کردم و حتی یک بار Zero fill الان با نرم افزار MHDD فهمیدم هاردم بیش از 50 هزار سکتورش تاخیر زیاد دارند.
    نرم افزار HDD Reg خیلی خیلی کند هستش. نرم افزار قوی تری وجود نداره ،چون خیلی عجله دارم تا الان هم دوهفته وقتم تلف شده من برنامه نویسی کار میکنم و بدون سیستم هیچ کاری نمیتوانم انجام بدم
    می بخشید سوال هام زیاده ،آخه من دو تا هارد معیوب دارم که هر کدومشون کم کم اشکالاتشون رو نشون میدن

با سپاس
    سلام
    عموما" یکی از راه های اصلاح اینگونه سکتور ها فرمت سطح پایین با همان LLF است اما گاها" سکتور اصلاح نمیشود . در این صورت شما باید از نرم افزار های اصلاح آدرس سکتوری استفاده کنید مانند PC-3000 for Windows UDMA که توانایی حذف سکتورهای خراب از لیست اصلی سکتوری را دارد. اما اینگونه نرم افزارها بسیار گران هستند . راه دیگر استفاده از دیگر نرم افزارهای LLF است مانند Sea Tools .
    اما در کل باید به تایم سکتوری توجه کرد و هم به میزان و مکان و تراکم سکتورهای کند .

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام دوستان من یک هارد 320GB اکسترنال TOSHIBA دارم که وقتی میزنم به لپ تاپ شناسایی نمیکنه سرچ میکنه و میگه درایور مربوط یافت نشد نرم افزاری درایوری چیز دیگه ای واسه هارد های اکسترنال توشیبا وجود نداره؟؟ رفتم تو سایت توشیبا چیز خاصی پیدا نکردم اگه میشه کمک کنید ممنون میشم
    سلام
    اگر هارد دیسک گارانتی دارد به گارانتی مراجعه نمایید اگر نه باکس را باز کنید هارد را مستقیم به یک کامپیوتر وصل کنید:
    1- آیا موتور میچرخد ( بله: به احتمال 80 % برد سالم است خیر: به احتمال 90% برد هارددیسک خراب است )
    2- آیا هارددیسک صدای اضافی نمیدهد؟ ( برای شنیدن بهتر صدای هارد آن را به گوشتان بچسبانید. از سمت لیبل نه برد)
    3- آیا درون بایوس مادربرد شناسایی میشود؟
    4- آیا ظرفیت و مدل درست است؟
    و....

منتظر شما هستم

4. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه omid_zendegi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلمرو ممنوعه

پيش فرض

سلام
    با نرم افزار HDD regenerator هارد را تست کنید.
    آیا با خود ویندوز پارتیشن بندی کردید.
    سلام
    اولین کاری که سه هفته پیش انجام دادم تست با HDD regenerator بود .
    نه با آکرونیس البته دفعه های قبلی با ویندوز XP سون پارتیشن مجیک و خلاصه هرچی تو هایرن داشتم پارتیشن بندی کرده بودم

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام دوست من
    شما هر کاری از دستتون بر آمده کردید!!
    با PC-3000 باید سکتورهای خراب را حذف کنید.

7. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه omid_zendegi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلمرو ممنوعه

پيش فرض

سلام دوست من
    شما هر کاری از دستتون بر آمده کردید!!
    با PC-3000 باید سکتورهای خراب را حذف کنید.
    خیلی ممنون بابت راهنمایی های این مدت این عملیات حذف سکتور ها چقدر هزینه داره ؟
    شنیدم تعمیر هارد های قدیمی و کم حجم از لحاظ اقتصادی به صرفه نیست البته تو مشهد هم نمیدونم از این مراکز تخصصی و جود داره یا نه.
    دیشب هارد خیلی بد صدا میداد همون موقع فهمیدم هاردم به دیار باقی شتافت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    بیاس آباد

پيش فرض

سلام
    اگر هارد دیسک گارانتی دارد به گارانتی مراجعه نمایید اگر نه باکس را باز کنید هارد را مستقیم به یک کامپیوتر وصل کنید:
    1- آیا موتور میچرخد ( بله: به احتمال 80 % برد سالم است خیر: به احتمال 90% برد هارددیسک خراب است )
    2- آیا هارددیسک صدای اضافی نمیدهد؟ ( برای شنیدن بهتر صدای هارد آن را به گوشتان بچسبانید. از سمت لیبل نه برد)
    3- آیا درون بایوس مادربرد شناسایی میشود؟
    4- آیا ظرفیت و مدل درست است؟
    و....

منتظر شما هستم
    سلام
    دوست عزیز
    این هارد اکسترنال TOSHIBA model:HDDR320E03X هستش!شما گفتی باکسش باز بشه!حالا چطوری باید باکسش باز بشه؟
    ترجیحا با عکس!
    با تشکر
    Last edited by oqba; 06-05-2011 at 11:39.

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام. من یک هارد سامسونگ دارم که قبلا مشکل داشت و موقع خاموش شدن سیستم و در آخرین قسمت یک صدای تق میداد و بعدش صدای هارد ( مثل صدای CD رام ) بلند میشد و دو ثانیه بعد باز صدای تق و همینطور 8-7 باری تکرار میشد تا سیستم خاموش بشه! فقط هم موقع خاموش کردن اینطور بود و منم اصلا بهش توجه نکردم! الان بعد از اون چندین بار درایو C رو فرمت کردم و دوباره ویندوز ریختم و تاحالا دیگه اون مشکل پیش نیومده!
    حالا میخواستم ببینم اصلا مشکل چی بوده؟ Hard Disk Sentinel سلامتی هارد رو 100% و عمرش رو بیش از 1000 روز زده.

در آغاز فعالیت puya2000100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام دوست من
    میتوانید هارد را به به یک تعمیرگاه مجهز نشان بدی حتما" برای شما درست میکنند.

---------- Post added at 11:30 PM ---------- Previous post was at 11:27 PM ----------

سلام دوست عزیز
    هارددیسک های وسترن دیجیتال مشکلات خاص دارند و خوشبختانه 80 % آنها به راحتی با سیستم پیشرفته PC-3000 for windows UDMA بر طرف میشه. بهتر است به یک تعمیرگاه مجهز مراجعه کنید.

دوست عزیز ظاهرا نه تنها بایوس هارد رو نمی شناسه بلکه فکر کنم هارد من اصلا روشن نمیشه چون وقتی وصلش میکنم اصلا صدای هارد رو نمیشنوم و حتی با لمس کردن هم روشن شدن هارد رو احساس نمی کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

'گاهی که سیستم ریستارت می شه بخصوص در قسمت که وینذوز داره بوت می شه اگه ناگهان به هر علت سیستم ریبوت بشه دیگه بالا نمی یات و همچین پیغامی می ده
    system cannot find boot سثزفخق from hardisk
    یا from scsi

دقیقا یادم نیست ولی همچین چیزی بود که مجبور می شم با یه مینی ویندوز یا یه هارد دیگه سیستم بالا بیارم و بعد پارتیشنم ریکاوری کنم
    چند بار این مشکل برام پیش امده
    می خواستم علتش بدونم و راه حا برطرف کردنش
    هاردم مکستور ide
    lممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •