تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 298 از 2403 اولاول ... 1982482882942952962972982993003013023083483987981298 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,971 به 2,980 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

پروفشنال karkan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    TeHraN

پيش فرض

شب اول تک فایل 120 دانلود میکردم و دیشب خودشو میکشت میرسید 70-80
    البته هر دو شب داشتم دو سه تا فایل هم با IDM دانلود میکردم
    تو رو خدا یکی بیاد فایلهای توی هارد منو واسم رایت کنههه. ...
    دیگه توی سیستمم به زور فایلهای تازه دانلود شده رو جا میدم !!! همش از تنبلی یه فیلمی که هنوز نگاه نکردم رو پاک میکنم تا فیلم جدید جا بشه !!!
    (دانلود مجانی هم عجب حالی میده وجدانا)
    راحتي؟3 تا با آي دي ام دانلود ميكني بعد تورنتم آن ميكني؟؟؟اونطوري فكر كنم تورنت من صفر مطلق بشه (273-)

من همين امروز 20 تا دي وي دي گرفتم تا حالا دارم رايت ميكنم...2 تا هنوز مونده...دي وي دي رايترم ج..ر خورد...
    البته اينا هنوز نصف اون چيزي كه تو هارد دارم هم نيستن...بايد بازم دي وي دي خام بگيرم...فكر كنم 20 تا ديگه نياز داشته باشم...
    ----------------------
    نه جان من..اينطوري اصلا حال نميده...من قبلنا از تهران فيلم ميگرفتم دايويكس 700 مگي كيفيت آينه ... يه پولي هم كف دست فروشنده ميزاشتم...فيلم ديدن حال ميداد...الان يه فيلم دانلود ميكني 200 مگ.بايد خدا خدا كني كه كيفيتش خوب باشه و قابل ديدن...اين چيه آخه؟؟دست و دلم به فيلم ديدن نميره..با اينكه خوره فيلمم..(فيلم ديدن)

آخه چيزه ديگه اي هم نيست آدم دانلود كنه..آهنگا و ........3 سوته تموم ميشه بازم ميرسيم به فيلم...از امشب ديگه تا يه مدتي فقط تورنت كار ميكنم...ببينم اينجا چي پيدا ميشه...

2. این کاربر از karkan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kavehmech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کاوه جان . منم منظورم همون سرعت پایدار بود که برا من حداکثر حدود 205 کیلوبایته و هیچوقت بیشتر نیست . البته قبول دارم یه فرقی باید بین 128 و 512 باشه . بخصوص اگه سرعت استاندارد رعایت بشه ! اما الان دارن به همه اسب پیشکشی میدن ! بعضی ها اسب سفید بالدار بهشون می رسه بعضی ها اسب سیاه خالخالی ! اما در هر دو حالت اسبش مفتکیه ! قبول دارم خیلی عادلانه نیست . اگه عدالت رو بخوایم دقیق اجرا کنیم وضع بدتر میشه ! یعنی شما باید جای 190 رو 64 سرویس بگیری منم جای 205 رو 16 باشم ! فکر نمی کنم هیچ کدوممون اونجوری راضی تر باشیم ! پس دعا کنیم همین عدالته نصفه نیمه یه کمی عادلانه تر بشه ! بقیه هم لا اقل لذت قاط زدن سرعتو بچشن ! فکرشو بکن اگه بخوان همین رو هم استاندارد کنن ! اونوقت باید .... ( مثل وضعیت 2 هفته پیش ! )
    !
    واسه همین گفتم خیلی هم عادلانه نیست به جای اینکه بگم اصلا عادلانه نیست.
    از همین سرعت هم خیلی راضیم و واقعا فکر اون روز که سرعت استاندارد بشه رو هم نمیتونم بکنم.
    چه شود!!!

4. این کاربر از kavehmech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با IDM وقتی دارید دانلود میکنید تورنت رو فعال نکنین چون هیچ فایده ای نداره .

6. این کاربر از pedram9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amirali0072000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بچه های رشت...آمپلی فایر پریمییر 4 کانال اصلی سری اول دارم ..سالم....به پولش نیاز دارم ...قیمت اعلام کنید ..به بالاترین قیمت میفروشمش.....خریدار کسی هست حاظرم بدمش از سلامتش مطمین شد بعد پولشو بده
    ساکن رشت

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بعد از مدتها که فقط سراغ تورنت می رفتم الان یه لینک مستقیم رو برای دانلود فیلم نیش زنبور امتحان کردم . 2 تا فایل بود و سرعت هر کدوم دقیقا 85 کیلو بایت که همزمان داشتن با سرعت 170 کیلو بایت دانلود میشدن ! ( همین 10 دقیقه پیش و بدون استفاده از هیچ نرم افزار دانلودری ) این هم سرعت لینک مستقیم ما برای اشتراک 128 اندیشه .

@ karkan : شما توی تورنت دنبال فیلمایی بگرد که حجمشون حدود 700 مگ و توسط axxo یا fxg آپلود شدن یا ریپ شدن ... کیفیتشون آینه هست و استاندارد ترین نسخه ها برای هماهنگی با زیرنویس هم هستن . خب معلومه وقتی با لینک مستقیم فیلمای 200 مگی رو دانلود می کنی نباید انتظار داشته باشی کیفیتشون آینه باشه ! اگه هم از دانلود زیاد فیلم خسته شدی می تونی فیلمای چندگیگی بلو ری دانلود کنی ! هم دانلودش بیشتر طول می کشه حوصلت سر نمیره ! هم کیفیت در حد اتمی !

@ حسین : خب معلومه شما وقتی داری با لینک مستقیم دانلود می کنی همزمان پهنای باندت بین دانلودا تقسیم می شه ! اصلا نباید انتظار داشته باشی سرعت تورنتت خیلی بالا بره . معمولا IDM از حداکثر پهنای باند استفاده می کنه و چیزی واسه برنامه های دیگه باقی نمی ذاره ! همین که همزمان داری با جفتش اونم با این سرعت دان می کنی معجزه هست !
    Last edited by birak; 01-03-2010 at 23:58.

9. 2 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال karkan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    TeHraN

پيش فرض

بعد از مدتها که فقط سراغ تورنت می رفتم الان یه لینک مستقیم رو برای دانلود فیلم نیش زنبور امتحان کردم . 2 تا فایل بود و سرعت هر کدوم دقیقا 85 کیلو بایت که همزمان داشتن با سرعت 170 کیلو بایت دانلود میشدن ! ( همین 10 دقیقه پیش و بدون استفاده از هیچ نرم افزار دانلودری ) این هم سرعت لینک مستقیم ما برای اشتراک 128 اندیشه .

@ karkan : شما توی تورنت دنبال فیلمایی بگرد که حجمشون حدود 700 مگ و توسط axxo یا fxg آپلود شدن یا ریپ شدن ... کیفیتشون آینه هست و استاندارد ترین نسخه ها برای هماهنگی با زیرنویس هم هستن . خب معلومه وقتی با لینک مستقیم فیلمای 200 مگی رو دانلود می کنی نباید انتظار داشته باشی کیفیتشون آینه باشه ! اگه هم از دانلود زیاد فیلم خسته شدی می تونی فیلمای 2-3 گیگی بلو ری دانلود کنی ! هم دانلودش بیشتر طول می کشه حوصلت سر نمیره ! هم کیفیت در حد اتمی !

@ حسین : خب معلومه شما وقتی داری با لینک مستقیم دانلود می کنی همزمان پهنای باندت بین دانلودا تقسیم می شه ! اصلا نباید انتظار داشته باشی سرعت تورنتت خیلی بالا بره . معمولا IDM از حداکثر پهنای باند استفاده می کنه و چیزی واسه برنامه های دیگه باقی نمی ذاره ! همین که همزمان داری با جفتش اونم با این سرعت دان می کنی معجزه هست !
    درسته بيرك جان..واسه همين گفتم يه مدت ميخوام بزنم تو كار تورنت..آخه تاحالا سرعت تورنت افتضاح بود و نميشد حتي 100 مگ با تورنت دانلود كرد و مجبور بودم لينك مستقيم دان كنم ولي الان كه خوب شده ديگه بايد فقط با تورنت كار كرد...فقط هم axxo

اينو هستمممممممممممممممممممممم ممممم زياااااااااااااااااااااد

حسين چقدر معجزه ميكنه!!!!!!...يه بار سرعتش ميرسه 400 يه بار هم تورنت و آي دي ام رو با هم فرو ميكنه...

حسين جان سيدي؟؟؟ بيايم تبرك؟؟؟ شايد ما هم شفا پيدا كرديم....(دعا كن تو كنكور قبول شم از اين رشت خراب شده راحت شم)

11. این کاربر از karkan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه حسین رشتی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

درسته بيرك جان..واسه همين گفتم يه مدت ميخوام بزنم تو كار تورنت..آخه تاحالا سرعت تورنت افتضاح بود و نميشد حتي 100 مگ با تورنت دانلود كرد و مجبور بودم لينك مستقيم دان كنم ولي الان كه خوب شده ديگه بايد فقط با تورنت كار كرد...فقط هم axxo

اينو هستمممممممممممممممممممممم ممممم زياااااااااااااااااااااد

حسين چقدر معجزه ميكنه!!!!!!...يه بار سرعتش ميرسه 400 يه بار هم تورنت و آي دي ام رو با هم فرو ميكنه...

حسين جان سيدي؟؟؟ بيايم تبرك؟؟؟ شايد ما هم شفا پيدا كرديم....(دعا كن تو كنكور قبول شم از اين رشت خراب شده راحت شم)
    والا با این چیزایی که شما میگین و معجزاتی که از خودم میبینم کم کم دارم واسه خودم نگران میشم !!!
    باید بجای روغن زیتون فروختن اتاق و خط ADSL رو 1 تا 6 صبح کرایه بدم

13. این کاربر از حسین رشتی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

امشب تک لینک 235 کیلوبایت در ثانیه منطقه 3 ( اندیشه سبز ) .
    Last edited by pedram9; 02-03-2010 at 02:13.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

گند بزنه به این پارس انلاین گندسرعت رسیده به 30 تا 40 اینم از شانس ما

به جای اینکه شبا بهتر بشه بد تر شده

16. این کاربر از SatSat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ebrahim_cid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    nomad

پيش فرض

گند بزنه به این پارس انلاین گندسرعت رسیده به 30 تا 40 اینم از شانس ما

به جای اینکه شبا بهتر بشه بد تر شده
    satsat جان
    میگه سال به سال دریغ از پارسال
    امشب سرعت عملا 30 بیشتر نمیشه
    حیف اندیشه نیست به خدا

18. این کاربر از ebrahim_cid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •