ژن سنجو برای غیر اوچیهایی ها هست
اسم تکنیک ها هم معلومه دیگه uchiha kinjutsu
از قبل مطمئن بودم از این قضیه
ژن سنجو برای غیر اوچیهایی ها هست
اسم تکنیک ها هم معلومه دیگه uchiha kinjutsu
از قبل مطمئن بودم از این قضیه
راستش تا اونجایی که یادم میاد توبی به کونان گفت که برای ایزاناگی به ژن سنجو نیاز داری.
فکر کنم سوتی کیشی بوده...چون توی قسمت های قبلی توبی خیلی جدی گفت که برای اجرای ایزاناگی به ژن سنجو و اوچیها نیاز داری.
به نظر نمیومد که توبی دروغ گفته باشه...من فکر میکنم کیشی یادش رفته چی گفته و چی نگفته.
سوتی اینقدر بزرگ نمیشه
ایتاچی گفت همه فرت و فرت از ایزاناگی استفاده میکردن در نتیجه برای متوقف کردنشون ایزانامی لازم بوده! فکر نمیکنم همه هم دسترسی به ژن هاشیراما داشتن!! چیزی که معلومه به نظرم همینه که به ژن سنجو نیاز نیست اگر خون اوچیهایی داشته باشی
خیلی تو این مانگا سوتی زیاد هستش !! مثلا همین ایتاچی خیلی فن بلده ..از کی یاد گرفته.. کی یاد گرفته ..ایتاچی اگه تو دهکده بود از مادارا هم قوی تر بود !!!؟؟؟ایتاچی گفت همه فرت و فرت از ایزاناگی استفاده میکردن در نتیجه برای متوقف کردنشون ایزانامی لازم بوده! فکر نمیکنم همه هم دسترسی به ژن هاشیراما داشتن!! چیزی که معلومه به نظرم همینه که به ژن سنجو نیاز نیست اگر خون اوچیهایی داشته باشی
نه خب مادارا کلا یک کلاس بالاتر از ایتاچی هست!
اینکه از کی و کجا یاد گرفته معلوم نیست دقیق اصلا چطور فهمیدن مانگکیو میتونن فعال کنن و... شاید تو اون لوح اوچیها یه چیزایی باشه ولی حتما منابع دیگه ای هم داشتن بلخره یک قبیله قدیمی و ماورائی بودن!
از اونجایی که با توبی همکاری میکرده و به نوعی اون رو به عنوان مادارا میشناخته احتمالش هست که از اون یاد گرفته باشه.
چپتر 588 مانگای ناروتو منتشر شد...فقط باید بخونید تا ببینید مادارا چکار کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مادارا ترکوند !!!! مادارا خیلی قویه ..فکر نکنم با نه دم هم بشه جلوش ایستادگی کرد ..البته همه اینها به خاطر ادوتنسی هستش و گرنه اگه بدن عادیش بود خیلی از این تکنیک هارو نمی زد .. همچنین ژن سنجو رو برای ساخت اون درخت ها !!!! ولی در کل بی خود نیست که بهش بگن رئیس اوچیها و حتی نینجای مثل ایتاچی هم بخواد مثل اون بشه یا ازش جلو بزنه .... اینها به کنار فکر کنید ببینید هاشیراما چی بوده لامصب !!!!!چپتر 588 مانگای ناروتو منتشر شد...فقط باید بخونید تا ببینید مادارا چکار کرد
البته با کیوبی فکر کنم قضیه متفاوت میشد...مخصوصا با اون سرعتی که ناروتو بدست آورده بود و از برق زرد کونوها (یوندایمه) هم سریعتر شده بود.
فکر نکنم با اون سرعت مادارا بتونه به ناروتو ضربه بزنه.
در ضمن بمب بیجویی هم فراموش نشه .![]()
مادارا در ثانیه ناروتو رو سوسک میکنه بمب بیجویی و این حرفا همش کشکه! سرعت هر چقدر هم بالا باشه مادارا ککی گنکایی داره به اسم شارینگان اونم از نوع اترنال مانگکیو! ریننگان و سوسانو هم فراموش نشه! بعدش ناروتو با داشتن کیوبی بدترین حریف واسه ی مادارا هست! شارینگان مانگکیو رابطه خاصی با کیوبی داره که راحت سوپرس میشه! گنجتسوی مادارا هم خیلی قوی هست مثل توبی که همزمان هم بیجو 3 دم رو کنترل میکرد هم میزوکاگه رو!
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)