تا جاییکه من میدونم p1 در چین طراحی شده و برای فروش ساخته میشه.به قولی میگن که lcd اینگوشی ساخت فرانسه است.
تا جاییکه من میدونم p1 در چین طراحی شده و برای فروش ساخته میشه.به قولی میگن که lcd اینگوشی ساخت فرانسه است.
سلام.آقا مبارکت باشه.به سلامتیسلام بر دوستان
اقا بالاخره ما هم رفتیم و یک عددP1i خریدیم
290 بدون گارانتی ولی خوشبختانه اصلیه
3سوال داشتم
1-مشخصات گوشیم اینه:
phone:cxc162037 R9K009
BLUETOOTH: CXC162143 R1D
CDA: CDA162022/9 R6G02
نیاز به اپدیت داره؟؟
2-می خوام 1مموری 2 گیگ بخرم که سرعتش مثل مموری اورجینال خودش باشه یعنی مثلا 1 اهنگ (1mp3= 3.5mb )رو در4-5 ثانیه از inbox توmemory ذخیره کنه ولی نمیدونم ازکجا بخرم چند موبایل فروشی هم که پرسیدم گفتن مشتری ها بردن راضی بودن!!!!! دوستان لطف کنن راهنمایی کنن.
3-اگه گوشی رو هک کنم (بعد از نصب CapsSwitch و SIS-Installer Mod) و تغییرات رو اعمال کنم بعد میشه گوشی رو اپدیت کرد؟؟![]()
![]()
در مورد مموری که من san disk رو پیشنهاد میدم.فقط بگرئ اصلش رو با گارانتی life time پیدا کن.من 2 گیگ خریدم 15.000
واسه هک هم پیشنهاد میدم زیاد عجله نکنی.فعلا با گوشی تا یه مدت حال کن.یا قبلش هک ها رو بررسی کن ببین به کارت میاد.
موفق باشی.
والا چی بگم.جفتش عالی هست.ببین کدومش نیازات رو بر طرف میکنه.سلام بر دوستانآقا من موندم از بین p1i ,و w980 کدومو انتخاب کنم؟ یک کمکی بکنین
سلام خدمت دوستان!
من چند وقت نبودم تاپیک خیلی پیشرفت کرده!
یه سوال:من این تشخیص دستخط فارسی رو ندارم!
فقط انگلیسی دارم چی کار باید بکنم؟ من آخرین فرم ویر wg1 رو دارم! به نظرتون با آپدیت دوباره میاد!
گوشی من پی وان هستش...چندتا سوال داشتم:
1.من زبان فارسی رو از سایت سونی اریکسون دان کردم و نصب کردم،اما هنوز توانایی تشخیص دست خط فارسی رو نداره!!!(گوشی دوستم داره!!). نمیشه درستش کرد؟
2.وقتی زبان گوشی انگلیسی باشه نمیشه فارسی نوشت(صفحه کلید مجازی) اما وقتی فارسیه میشه انگلیسی نوشت.می خوام منوها انگلیسی باشن و صفحه کلید مجازیش فارسی هم بشه،میشه؟
3.یه بار black berry رو باز کزدم حالا هر وقت ری استارت می کنم خود به خود آن میشه و باید برم آف کنم.چی کار کنم که همیشه آف باشه
4.بعضی نرم افزارا(جاوا بودن) تاچ اسکرین نیستن،چطور میشه تاچ اسکرینشون کنم؟
با تشکر
سلام
من می خوام P1i بخرم .با گارانتی پارس نیکاتل
بعد از کجا باید بدونم که این گوشی زبان فارسی و فابلیت تشخیص دست خط فارسی رو داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چی کار کنم نمی تونم شماره ها و sms ها رو با explorer بریزم تو p1!! کمک !!
حتما باید برنامه pc suite رو نصب کنید.
چک کنید ورژن برنامه 1.7 باشه.
با سلام خدمت همه بچه های با حال کلوب P1
می خواستم ببینم تا حالا کسی مموری 4 گیگ رو p1 اش انداخته؟ آخه تو خود سایت سونی اریکسون نوشته قابل ارتقا تا 4 گیگ :: اگر کسی انداخته بگه اگه مموری فول پر شه تئ سرعت اجرا گوشی تاثیر میذاره؟اخه الان مموری 512 خودش رو که تا خرخره پر میکنم هیچ تاثیری تو سرعت نداره و عین اول سریع کار می کنه
یکی دیگه اینکه p1 مثل u600 سامسونگ کپچر داره ؟ یعنی میشه چیزی که تو lcd میبینیم رو با یک کابل مستقیم روی TV هم ببینیم؟
جوی استیک میشه به p1 وصل کرد برای بازی؟
یه سوال کوه چولویه دیگه :: با wireless چجوری میشه به اینترنت وصل شد؟
شرمنده سوالام زیاد شد
1- حتما باید CDA شما ماله خاورمیانه باشه که بتونید دست خط فارسی داشته باشین
2-وارد Main Menu و بعد Control Panel و بعد Device در ادامه Text input برین و بعد on-screen keyboard و گزینه more بزنین و Setup خوب اینجا روی فارسی بذاری هر موقع که کیبورد مجازی باز میکنی فارسی میشه
و این مشکلی که شما دارین زبان گوشی انگلیسی باشه نمیشه فارسی نوشت وقتی کیبورد مجازی باز میکنی یه فلش به سمت پایین هست بزن و Setup انتخاب کنین و زبان مورد نظرتونو Select کنید
3- من کار نکردم باهاش
4- باید با دکمه های 4-2-5-6-8 کار کنی . برنامه ای که برای گوشی های که تاچ نیستن مینویسن مختص به خودشونه شما نمیتونی برنامه ای که با تاچ کار میکنه بریزی توی گوشی که تاچ اسکرین نیست چون اصول اون برنامه با تاچ اسکرینه ولی خوب بازم میشه با اعداد کار کرد
در مورد رم بله هیچ مشکلی نداره سرعت سونی اریکسون هیچوقت پایین نیست
و
tv رو نمیدونم ولی جوی استیک اصلا نمیشه چون زیاد باطری مصرف میکنه
اخری رو نمیدونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)