تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 298 از 1635 اولاول ... 1982482882942952962972982993003013023083483987981298 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,971 به 2,980 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

به خدا خسته شدم.چقدر مقایسه دوربینای عین هم؟اخه تا کی؟بسه دیگه.
    به خدا دوربینای این رده تفاوت فاحشی ندارن حالا هر مارکی هر مدلی هر کوفتی که باشن(ببخشید.اخه واقعا خسته شدم).

بیاین به تفاوتهای اصلی اونها توجه کنین.مثلا sx10 باطری قلمی میخوره،یا نمیدونم،سونی فلاشش قویتره یا مثلا کنون سنگین تره،یا فیلمبرداری پاناسونیک بهتره.اینان که واقعا میشه اسم تفاوت روشون گذاشت.نه کیفیتشون.

در مورد دوستمون که hx1 رو خریدن،من شرط می بندم که عکس هاش رو با دوربینای 4000 دلاری نیکون و غیره مقایسه می کنه و همچنین شرط میبندم که تصویرو تو 100% نگاه میکنه.دوست عزیز کیفیت عکس رو با دوربینای هم رده مقایسه کنین نه با دوربینای 4000 دلاری.

همین.
    من هم همون طور که گفتم اصلا اگه اون یه ذره تفاوت رنگ رو بذاریم کنار در حالت full screen اصلا نمیشه فرقشون رو فهمید. اختلافشون اونقدر نیست. و اگر هم یه موقعی میگیم فلان دوربین کیفیتش بالاتره یا نویزش کمتره اختلافات خیلی ناچیز مدنظر هست تازه اون هم در مقام مقایسه. نه این که کلا بد باشه. این چیزی هم که در مورد HX1 گفتم فقط با مقایسه ی دقیق معلوم میشه.
    اون دوستمون هم فقط قیمت گرفته بودن. نخریدن.

2. 2 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض سلام

با سلام خدمت مدیران ارجمند سایت
    مطلب من چی شد جانم؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Terry Bogard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

9مگاپیکسل بودنش ربطی به کیفیت عکس نداره.. فقط باعث بزرگ شدن حجم و ابعاد عکس میشه این شاید بخاطر حسگر CMOS باشه که کیفیتش میگی پایینه البته شخصن هنوز عکسهایی که گرفته را ندیدم تا بتونم قضاوت کنم ولی با این قیمت عجیبه عکساش بد باشه
    اینا نمونه عکساشه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز mh.attari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان مقایسه دوربین ها کلا کار درستی نیست . چون واقعا بین عکسهای سری نیمه حرفه ای از دوربین h50 تا sx1 اختلافات در حد زیادی نیست . باید بیشتر همین امکانات رو در نظر گرفت .

اما اگه آدم بخواد بین قیمت و امکانات و کیفیت بالانس بندازه بعد از ورود hx-1 سونی فک نکنم گزینه بهتر از ون باشه . قیمتش در حدود sx10 هست اما امکاناتش بالاتر از sx1 رقیب اصلیش تو بازار .

fz28 هم چون زودتر معرفی شده بود اینقدر قیمتش خوبه . وگرنه کانون هم همین روزاست که افت کنه قیمتش .

کلا اینو بدونیم که بین این چهار پنجتا مدلی که تو بازرا از این رده هست هیچکدومشون خریدشون ضرر نداره . چون همشون کیفیت و امکانات خوبی دارن .

موفق باشید .
    عجبا...
    دوست گلم می شه بگی چه امکانات بالایی نسبت به sx1 داره تا ما هم بدونیم؟

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

D90 قیمتش چنده الان با لتز 18-105 روش !؟

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

به خدا خسته شدم.چقدر مقایسه دوربینای عین هم؟اخه تا کی؟بسه دیگه.
    به خدا دوربینای این رده تفاوت فاحشی ندارن حالا هر مارکی هر مدلی هر کوفتی که باشن(ببخشید.اخه واقعا خسته شدم).

بیاین به تفاوتهای اصلی اونها توجه کنین.مثلا sx10 باطری قلمی میخوره،یا نمیدونم،سونی فلاشش قویتره یا مثلا کنون سنگین تره،یا فیلمبرداری پاناسونیک بهتره.اینان که واقعا میشه اسم تفاوت روشون گذاشت.نه کیفیتشون.

در مورد دوستمون که hx1 رو خریدن،من شرط می بندم که عکس هاش رو با دوربینای 4000 دلاری نیکون و غیره مقایسه می کنه و همچنین شرط میبندم که تصویرو تو 100% نگاه میکنه.دوست عزیز کیفیت عکس رو با دوربینای هم رده مقایسه کنین نه با دوربینای 4000 دلاری.

همین.
    ما هم اومدیم یه حر6ف بزنیم که همینو بگیم بابا اینقدر سنگ کیفیت دوربینی رو به سینه نزنین . چون همشون یجورن بخدا . جز تفاوتهای جزئی که بقول شما فقط تو کراپ 100 درصد قابل تشخیصه . که متاسفانه باز همه دوستان ریختن سر ما که آقا تو چرا فلان گفتی ...

واقعا تاپیک از حالت بحث های سازنده خارج شده و من بخاطر همین دیگه کمتر اینجا سر میزنم و پست میدم . شده جای تبلیغات مارکی که من خریدم یا شما خریدی ...

عجبا...
    دوست گلم می شه بگی چه امکانات بالایی نسبت به sx1 داره تا ما هم بدونیم؟
    نیاز نیست من اینا رو اینجا بگم ... سایت dpreview بسیار گویا بود تو نقد کاملی که از دوربین داشت .

Ultra fast 10 fps continuous shooting speed
    Unique sweeping panorama, twilight, and anti-shake modes
    Exmor CMOS Sensor
    Sweep Panorama
    Anti-Motion Blur
    و طراحی کوچکتر و سبکتر نسبت به sx1 .

و دوستانی که میگن عکسهای hx1 نویزداره باید بگم که طبق تست های انجام شده نویز این دوربین کمی بهتر از دو مدل کانن فعلی هست (البته اختلافشون کمه) و تنها پاناسونیک fz28 بهتر عمل میکنه . اما قضیه به همینجا ختم نمیشه . این دوربین نویزگیر قابل تنظیم داره و در حالت NR+ میتونه نویزها رو در حد خوبی کم کنه . همچنین مود Twilight Mode که میتونه نویز عکس رو تو ایزو 800 رو تا حدی پائین بیاره که انگار شما داری یه عکس با ایزو 160 یا 200 میبینی .

همچنین با Anti Motion Blur Mode این دوربین میزان محو شدگی بسیار کاهش داشته که واقعا موثر عمل کرده .

و در مورد کیفیت پائین ه نمونه عکسها کامل گویا بوده فک کنم ... نیاز نیست من چیزی بگم .

موفق باشید ...

آخر فروم باز mh.attari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ما هم اومدیم یه حر6ف بزنیم که همینو بگیم بابا اینقدر سنگ کیفیت دوربینی رو به سینه نزنین . چون همشون یجورن بخدا . جز تفاوتهای جزئی که بقول شما فقط تو کراپ 100 درصد قابل تشخیصه . که متاسفانه باز همه دوستان ریختن سر ما که آقا تو چرا فلان گفتی ...

واقعا تاپیک از حالت بحث های سازنده خارج شده و من بخاطر همین دیگه کمتر اینجا سر میزنم و پست میدم . شده جای تبلیغات مارکی که من خریدم یا شما خریدی ...

نیاز نیست من اینا رو اینجا بگم ... سایت dpreview بسیار گویا بود تو نقد کاملی که از دوربین داشت .

Ultra fast 10 fps continuous shooting speed
    Unique sweeping panorama, twilight, and anti-shake modes
    Exmor CMOS Sensor
    Sweep Panorama
    Anti-Motion Blur
    و طراحی کوچکتر و سبکتر نسبت به sx1 .

و دوستانی که میگن عکسهای hx1 نویزداره باید بگم که طبق تست های انجام شده نویز این دوربین کمی بهتر از دو مدل کانن فعلی هست (البته اختلافشون کمه) و تنها پاناسونیک fz28 بهتر عمل میکنه . اما قضیه به همینجا ختم نمیشه . این دوربین نویزگیر قابل تنظیم داره و در حالت NR+ میتونه نویزها رو در حد خوبی کم کنه . همچنین مود Twilight Mode که میتونه نویز عکس رو تو ایزو 800 رو تا حدی پائین بیاره که انگار شما داری یه عکس با ایزو 160 یا 200 میبینی .

همچنین با Anti Motion Blur Mode این دوربین میزان محو شدگی بسیار کاهش داشته که واقعا موثر عمل کرده .

و در مورد کیفیت پائین ه نمونه عکسها کامل گویا بوده فک کنم ... نیاز نیست من چیزی بگم .

موفق باشید ...
    شما لطف کن sx1 رو هم یه چک بکن ببین اینا رو داره یا نه به جز یه مورد که اونم شک دارم نداشته باشه همشو داره شما تو این مقایسه اطمینان داشته باش سونی شکست می خوره البته تفاوت خیلی کم و نامحسوسه

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

بچه ها من ميخوام يه دوربين canon A1100 بخرم.....حدود 215000 تومتن.به نظرتون خوبه يا نه؟ 12 مگاپيكسله!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام

من ميخوام دوربين كانن a720 بخرم ولي ظاهرا اين مدل ديگه توليد نميشه ميخواستم بدونم اين مدل تو بازار پيدا ميشه
    و اگه هست قيمتش چه حدودي هست

ظاهرا بجاي اين مدل a2000 معرفي شده ولي تو چند سايت ديگه هم ديدم كه همون a720 بهتر از اين a2000 هست

و ضمنا اگه a720 پيدا نشه با همين امكانات و رنج قيمت چه مدلي از كانن پيشنهاد ميشه ؟

با تشكر

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

سلام

من ميخوام دوربين كانن a720 بخرم ولي ظاهرا اين مدل ديگه توليد نميشه ميخواستم بدونم اين مدل تو بازار پيدا ميشه
    و اگه هست قيمتش چه حدودي هست

ظاهرا بجاي اين مدل a2000 معرفي شده ولي تو چند سايت ديگه هم ديدم كه همون a720 بهتر از اين a2000 هست

و ضمنا اگه a720 پيدا نشه با همين امكانات و رنج قيمت چه مدلي از كانن پيشنهاد ميشه ؟

با تشكر
    به اين سايت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مراجعه كن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •