بدون شرح : دی
![]()
بدون شرح : دی
![]()
جملات سایت گل هم باحاله.
" بارسا کمر آبی ها رو شکست. "
" میزبان ها زود به گل رسیدن و به نظر میومد که در حال حذف بارسای 10 نفره هستند تا وقتی که قلب هاشون در در لحظات پایانی شکست. "
کی کیف نکرد؟ نزدیک بود یک بار دیگه فوتبال شرم آور تیم هایی مثل چلسی در این رقابت ها, پیروز بشه. اما نشد.
تائيد ميشه ، ولي بايد يه فکري به حال اين تيمايي که مث ميثاقيان چيدمان ميکنن بشه تا با اين دفاعهاي منطقي !!!! به مشکل برنخوريم صد رحمت به ئفاع ايتاليايي ها من جمله يووهکی کیف نکرد؟ نزدیک بود یک بار دیگه فوتبال شرم آور تیم هایی مثل چلسی در این رقابت ها, پیروز بشه. اما نشد.
این اون بارسلو نای شنبه شب نبود!
حالا از انصاف هم نگذریم!
چلسی خیلی خوب بود ...
فکر نکنم راهی غیر از عقب کشیدن تیم خودی داشته باشه که این اصلا تو برنامه بارسا نبوده و نیست.
چلسی هم مثل قبلی ها نقشه اش دفاع و ضد جمله بود منتهی با یک نکته. با خطاهای کوچک بازی رو آروم می کرد. این خطا ها اکثرا در میانه زمین انجام میشد و تا دقیقه 70 80 هم داور معمولا کارتی به اینجور خطاها نمیده.
فیزیک بازیکنان چلسی و همون خطاها باعث شده بود از تیم های دفاعی که بارسا قبلا باهاشون بازی کرده بود سر سخت تر باشن.
1- حریف نسبت به اون بازی قویتر بود و شیوه بدی رو هم انتخاب کرده بود.
2- این چلسی جز قویترین تیم های جهان بود. تو لاک دفاعی هم فرو رفته بود. دیگه حسابش رو بکن.
آره1- حریف نسبت به اون بازی قویتر بود و شیوه بدی رو هم انتخاب کرده بود.
نیمه ی اول 230 تا پاس بارسا داشت با 86 درصد سلامت پاس! 60 و خورده ای فقط چلسی بود!
اما نتیجه به نفع اونها بود ...
قبل از بازی صحبت این بود که چلسی در زمین خودش هم دفاع می کنه یا نه. خوب جوابش رو دیدیم.
به نظرتون منچستر در فینال چی؟ که سابقشو هم داره.
فقط خدا رو شکر می کنم...
از اون تایمی که چلسی اون گل شانسی رو زد فقط می گفتم خدایا میشه بارسلون بازی رو ببره!
میشه همه چیز عوض بشه؟!خیلی حیفه که بارسا با این بازی زیباش حذف بشه چرا که چلسی فقط ضد فوتبال بازی کرد و با 10 نفر دفاع کرد!
همه می دونین که بارسا تیری آنری رو نداشت ، پویول و مارکز هم نبودن ، ابیدال هم اخراج شد!دیگه همه چیز به نفع چلسی بود ولی با تمام این تفاسیر بازم این بارسلونا بود که برد...
چپ و راست برام اس ام اس می اومد و گوشیم میس می خورد(دوستان همه طرفدار چلسی بودن!).این گل همه چیز رو عوض کرد!
لحظه ی گل اونقدر خوشحال شدم که اشکم در اومده بود...
به همه ی دوستداران بارسلونا این برد شیرین رو تبریک می گم و از ته دل خدا رو شکر می کنم.بارسا تا آخرین لحظه حمله کرد و بالاخره نتیجش رو گرفت.
یه چیز دیگه ، خوشحالی گواردیولا رو بعد از گل دیدین؟!همین کارهاشه که باعث میشه عاشقش باشم...
به امید شکست منچستر یونایتد و فتح جام توسط بارسلونا!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)