نابود براي چي؟
تو اين لينكي كه دادين ميگه بايد با sata به كامپيوتر وصل شم، راهي نداره با usb وصل بشم؟ اگه ميشه يكم توضيح بدين.
اگه حجمش زياد بود چيكار كنم؟![]()
نابود براي چي؟
تو اين لينكي كه دادين ميگه بايد با sata به كامپيوتر وصل شم، راهي نداره با usb وصل بشم؟ اگه ميشه يكم توضيح بدين.
اگه حجمش زياد بود چيكار كنم؟![]()
نابود برای اینکه فایل سیستم هارد Ps3 با ویندوز فرق داره و باید فرمت بشه و بعدش برگردوندنش به حالت اول سخته .
چرا یک راه داره و اون اینکه یک اکسترنال کیس بگیرید که ساتا رو به USB تبدیل کنه .
قیمتش زمان ما 15 تومن بود الان نمیدونم .
آقا من می خوام یه ps3 بخرم ولی دو دل موندم که آیا کامپیوتر رو ارتقاع بدم یا اون رو بخرم به نظر شما کدوم بهتره
چه ازنظر پیدا کردن بازی و قیمت بازی و دوام و کارایی
ببین دوست عزیز در این که شما یه کنسول باید بخرید شک نکن.چون اگه کامپیوتر به درده بازی می خورد که دیگه کنسولها تولید نمی شدن بازیهای کامپیوتر اکثرا از روی xbox360 پورت میشن و پر از باگ و مشکلات مختلفن. اما در مورد ps3 باید بگم که بازیهای نوش از 30 تومن تا 90 تومن هست که هر چه قدر بازی جدید تر و تاپ تر باشه گرون تره البته شما اگه یه بازی بخرید می تونید اونو با 15-20 تومن با یه بازیه دیگه طاخت بزنید. اما در مورد دوام و کارای هم بگم که من الان 3 ماه دارم و به سختی ازش کار می کشم و خدا رو شکر مثل یه 18 چرخ کار میکنه. البته من به شما توصیه میکنم که شما یه سر هم به تاپیک xbox360 هم بزن و اون کنسول را هم با هش اشنا شو ضرر نداره.
يه آدرس يا شماره اگه ميشه از فروشگاه لطف کنيد؟
سلام دوستان
لطفا یکی قدم به قدم منو راهنمایی کنه که چجوری باید Fifa 10 رو Online بازی کنم؟
ممنون
چه جالب نمیدونستم ریختن ویندوز روی کنسول ها popular شده !!![]()
من یه PS3120GB اسلیم دارم میخواستم بدونم چطور میشه از بازی هاش ایمیج گرفت تا فشار به لنزش وارد نشه(مثل XBOX360)
یه تلفن بزن هکر آی فون ، اون با 2-3 تا بازی این کار رو کرده ولی کار به قدری سخته که وقتی نوشت چه طوری این کار رو کرد همه بیخیال شدن
روش کار به این صورته که شما یک مدار شبیه ساز درایو Ps3 درست میکنی ، ایمیج رو از روی PC مونت میکنی روی اون بعدش اون اجرا میکنه . هزینشم زیاده .
شاید یه روزی PS3 هم هک درست و حسابی و ارزون قیمت شد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)