توي ايران كه منو شما بهش دست رسي داشته باشيم نه با اين كنسول ها همين gta iv واسه ما بسه![]()
توي ايران كه منو شما بهش دست رسي داشته باشيم نه با اين كنسول ها همين gta iv واسه ما بسه![]()
سلام
يه بازي به نام real madrid : the game هست كه در اين شما يه بازيكن هستي كه در تيم هستي
البته زياد بازي جالبي نيست .
در ضمن سوم شخص هم هست
كلا تو بازي هاي فوتبالي سبك اول شخص وجود نداره
این بازی king bounty که تازه اومده کسی بازی کرده ؟بازی خوبی هست؟
فکر نکنم همچنین بازی اصلا ساخته شده باشه و اگه ساخته باشن خیلی خیلی کم و شاید بازی های اینجوری زیاد خوب نباشن.
ولی الان دیگه شاید با این پیشرفتهایی که هر ساله در فوتبال هایی مثل pes وجود داره دیگه فکر نکنم نیازی به این بازی ها باشه.
البته من یه تریلر از این مدل فوتبال تو E3 دیدم ولی بازیش گرافیک کودکانه ای داشت با فضای کودکانه
و البته انحصاری بودش.
سلام آقا می گم یک بازی تو مایه final fantasy و یکم باحال تر برای pc می گید البته به جز
the last remnant
البته با گرافیک خوب و بالا
راستی این اسیسنس 2 چی شد کی برای پی سی می آید یا اومده ؟؟؟
Last edited by leon scott kendy; 11-01-2010 at 11:18.
اواخر اسفند میاد...سلام آقا می گم یک بازی تو مایه final fantasy و یکم باحال تر برای pc می گید البته به جز
the last remnant
البته با گرافیک خوب و بالا
راستی این اسیسنس 2 چی شد کی برای پی سی می آید یا اومده ؟؟؟
در مورد بازی شبیه فاینال فانتزی در کامپیوتر فکر نکنم بازی اونجوری توی کامپیوتر زیاد ساخته بشه ولی اگر بازی سبک نقش آفرینی میخوای میتونم کمکت کنم.
در مورد AC2 باید بگم 'گفتن که در فصل زمستان منتشر میشه و فکر کنم حدود یکی دو ماه دیگه منتشر بشه ولی اگه نزدیکای عید بیاد خیلی خوب میشه.
اونجوری که بیاید خیلی خوب می شه همومون بهمون خوش می گذره![]()
یک بازی می خوام به سبک Final fantesy Xlll
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)