تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 298 از 524 اولاول ... 198248288294295296297298299300301302308348398 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,971 به 2,980 از 5234

نام تاپيک: ▓ Microsoft Excel سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

کاربر فعال انجمن آفیس ebibarati's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مالمير - MIR

پيش فرض

دوستان طریقه محاسبه مدت زمان مرخصی به چه صورت هستش؟
    ممنون میشم اگه کمک کنید!!!!!!!!!!
    منظورتون چیه بیشتر توضیح بدین چه اعدادی دارین چی میخواین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز

من یک فایل اکسل طراحی کردم به این شکل که بصورت ستونی زیر هم برای 100 روز روزهای هفته رو نوشتم از شنبه تا جمعه و دوباره زیر اون از شنبه تا جمعه و همینطور تا روز صدم و در کنار ستون روزهای هفته تاریخ اون روز رو در ستون مجزایی و مقابل هر روز هفته نوشتم و در مقابل روزهای هفته بترتیب از اولین روز شنبه تا جمعه نام یک درس رو که میخوام بخونم رو نوشتم مثلآ شنبه فارسی، یکشنبه زبان، دوشنبه ریاضی، سه شنبه مدار، چهار شنبه الکترونیک،پنج شنبه سیگنال، جمعه فارسی حالا مشکل اینجاست که تعداد درسهایی که میخوام بخونم 6 تاست و تعداد روز هفته 7 تا . درس فارسی رو که شنبه شروع کرده بودم و پنج شبه آخریشو که سیگنال بود خوندم و دوباره باید حالا از جمعه برنامه رو شروع کنم که فارسی میشه جمعه و زبان میشه یکشنبه و ... حالا چطور میتونم از مثلا گزینه auto fill (که امتحان کردم نشد)یا اگه گزینه دیگه ای هست استفاده کنم که وقتی جدول یک هفته رو تنظیم کردم بتونم خودکار تا روز صدم این جدولها رو زیر هم کپی کنم که درس فارسی که در جدول هفته اول شنبه و جمعه بود در جدول دوم پنج شبه و در جدول سوم چهار شنبه و تا آخر به این شکل قرار گیرد. و سوال مهمتر اینکه میخوام هر روز جدید که فایل اکسل رو باز میکنم تاریخ اون روز که در اول توضیحاتم گفتم که در ستون مجزایی نوشتم رو هایلایت کنه یا بشکلی در بیاره تا متوجه شم کدام روز هفته هستم و برنامم امروز چیه و نخوام تویه اینهمه روزهای زیر هم بگردم و تاریخ روز جاری رو پیدا کنم.

با تشکر
    ورد 2007 هست
    ممنون مشکل اولم حل شد.اول روزای هفته رو تو excel option>edit custom list وارد کردم بعد با auto fill همه رو زیر هم کپی کردم بعد هم 6 تا از درس ها رو از روز یکشنبه انتخاب کردم و باز با همون auto fill کپی کردم تا خونه 100ام و درست شد فقط میمونه مشکل هایلایت شدن روز جاری که ممنون میشم کسی کمک کنه[/QUOTE]

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مالمير - MIR

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز

من یک فایل اکسل طراحی کردم به این شکل که بصورت ستونی زیر هم برای 100 روز روزهای هفته رو نوشتم از شنبه تا جمعه و دوباره زیر اون از شنبه تا جمعه و همینطور تا روز صدم و در کنار ستون روزهای هفته تاریخ اون روز رو در ستون مجزایی و مقابل هر روز هفته نوشتم و در مقابل روزهای هفته بترتیب از اولین روز شنبه تا جمعه نام یک درس رو که میخوام بخونم رو نوشتم مثلآ شنبه فارسی، یکشنبه زبان، دوشنبه ریاضی، سه شنبه مدار، چهار شنبه الکترونیک،پنج شنبه سیگنال، جمعه فارسی حالا مشکل اینجاست که تعداد درسهایی که میخوام بخونم 6 تاست و تعداد روز هفته 7 تا . درس فارسی رو که شنبه شروع کرده بودم و پنج شبه آخریشو که سیگنال بود خوندم و دوباره باید حالا از جمعه برنامه رو شروع کنم که فارسی میشه جمعه و زبان میشه یکشنبه و ... حالا چطور میتونم از مثلا گزینه auto fill (که امتحان کردم نشد)یا اگه گزینه دیگه ای هست استفاده کنم که وقتی جدول یک هفته رو تنظیم کردم بتونم خودکار تا روز صدم این جدولها رو زیر هم کپی کنم که درس فارسی که در جدول هفته اول شنبه و جمعه بود در جدول دوم پنج شبه و در جدول سوم چهار شنبه و تا آخر به این شکل قرار گیرد. و سوال مهمتر اینکه میخوام هر روز جدید که فایل اکسل رو باز میکنم تاریخ اون روز که در اول توضیحاتم گفتم که در ستون مجزایی نوشتم رو هایلایت کنه یا بشکلی در بیاره تا متوجه شم کدام روز هفته هستم و برنامم امروز چیه و نخوام تویه اینهمه روزهای زیر هم بگردم و تاریخ روز جاری رو پیدا کنم.

با تشکر
    ورد 2007 هست
    ممنون مشکل اولم حل شد.اول روزای هفته رو تو excel option>edit custom list وارد کردم بعد با auto fill همه رو زیر هم کپی کردم بعد هم 6 تا از درس ها رو از روز یکشنبه انتخاب کردم و باز با همون auto fill کپی کردم تا خونه 100ام و درست شد فقط میمونه مشکل هایلایت شدن روز جاری که ممنون میشم کسی کمک کنه
    [/QUOTE]

قبلاً جواب داده شد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه mj.nosratzadeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام
    من میخوام header و footer اکسل رو قفل کنم طوری که کسی نتونه اصلاحش کنه . چیکار باید بکنم برای این کار؟
    ممنون

5. این کاربر از mj.nosratzadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

قبلاً جواب داده شد
    کد:
    [/QUOTE]

قبلآ فقط فایل اماده رو واسم ارسال کردید اما توضیحی داده نشد که خودم بالاخره دیشب کشفش کردم
    فقط یه سوال دیگه اگه جواب بدید
    اینکه چطور سلول متقاطع دو سلول دیگه که هایلایت شده رو میشه هایلایت کرد
    یعنی مثلآ سلول A4 و G1 هایلایت شده حالا میخوام سلول متقاطع این دو یعنی G4 هم هایلایت بشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

منظورتون چیه بیشتر توضیح بدین چه اعدادی دارین چی میخواین
    کد:
    تو فرم ساعت مرخصی افراد رو می خواستم با استفاده از فرمول مشخص می کنم
    Last edited by abbasazarpikan; 11-10-2011 at 17:42.

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مالمير - MIR

پيش فرض

کد:
    تو فرم ساعت مرخصی افراد رو می خواستم با استفاده از فرمول مشخص می کنم
    باید بنویسی که میخوای از چه سلولهایی اعداد رو استخراج کنه تا فرمول نوشته بشه یعنی سلولهایی رو که میخوایی برات محاسبه کنه مثلا یه سلول رو بزاری برای ساعت ورود و یکی خروج ، تعداد ساعت کاری یا ازچه ساعتی کمتر کار کنه جزء ساعت مرحضی محسوب بشه و ......
    عکسی که گذاشتی چیز خاصی رو نشون نمی ده

اگه نباشه جاش خالی می مونه AmirMomtaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    A Hell Named iran

پيش فرض

دوستان طریقه محاسبه مدت زمان مرخصی به چه صورت هستش؟
    ممنون میشم اگه کمک کنید!!!!!!!!!!
    کد:
    سلام
    فکر کنم منظور شما این باشه:
    کد:

10. این کاربر از AmirMomtaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

[QUOTE=AmirMomtaz;6542001]سلام
    فکر کنم منظور شما این باشه:
    کد:
    [/QUOT

اره دقیقا همینه:
    بی زحمت اگه ممکن هست مدت زمان مرخصیش رو به ساعت چه صورت محاسبه میشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض سوال در مورد conditional formatting

سلام
    سوال درمورد اکسل
    می خواستم ببینم چطور میشه سلول متقاطع دو سلول دیگه که هایلایت شده رو هایلایت کرد
    یعنی مثلآ سلول C7 و H5 هایلایت شده حالا میخوام سلول متقاطع این دو یعنی H7 هم هایلایت بشه
    فایل ضمیمه رو گذاشتم که یه جدول درست کردم و داخلش توضیح دادم
    ممنون می شم کمک کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •