تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 298 از 358 اولاول ... 198248288294295296297298299300301302308348 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,971 به 2,980 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

داره خودمونی میشه mohamad gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام دوستان
    من بعد از 2سالی که این بخش رو میخونم میبینم هنوز روی این بحث هست بابا ولش کنید موجود فضایی یا هست یا نیست .
    ما تا کی باید بحث الکی وجود موجودات فضایی رو کنیم در مورد دوست عزیز که میگه ناسا مگه بیکاره که این همه خرج میکنه باید بگم که ناسا بیکار نیست ما بیکاریم .ناسا تاحالا اطلاعات غلط نداده؟
    این همه خبر الکی تو دنیا از طرف همین سازمان پخش شده .میخوای بدونی فغط کافیه موضوع اشتباهات ناسا رو به زبان انگلیسی سرچ کنی میبینی که کم اشتباه نکرده.
    ممنون دوستان

پروفشنال rezarrrr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

سلام دوستان
    من بعد از 2سالی که این بخش رو میخونم میبینم هنوز روی این بحث هست بابا ولش کنید موجود فضایی یا هست یا نیست .
    ما تا کی باید بحث الکی وجود موجودات فضایی رو کنیم در مورد دوست عزیز که میگه ناسا مگه بیکاره که این همه خرج میکنه باید بگم که ناسا بیکار نیست ما بیکاریم .ناسا تاحالا اطلاعات غلط نداده؟
    این همه خبر الکی تو دنیا از طرف همین سازمان پخش شده .میخوای بدونی فغط کافیه موضوع اشتباهات ناسا رو به زبان انگلیسی سرچ کنی میبینی که کم اشتباه نکرده.
    ممنون دوستان
    خوب شما که نظرت اینه چرا میای اینا رو بخونی؟
    فک میکنی دنیا این همه پیشرفت کرده همش یه دفعه ای بوده؟ کلی ازمون و خطا صورت گرفته ناسا این همه اشتباه کرده ولی لااقل یه چیزی به علم مردم اضافه کرده

3. 4 کاربر از rezarrrr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال 8nights&7days's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    nella citta

پيش فرض

سلام دوستان
    ممنون دوستان
    ما دوست داریم درباره ی بودن یا نبودشون بحث کنیم و اگر شما دوست ندارید، به این بحث وارد نشوید.هر کسی هم حق اشتباه داره

5. این کاربر از 8nights&7days بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ممنون. بله منظورم همین نقاشی هست توی ویکی پدیا اینو برا توضیح نوشته زیر این عکس:یک نقاشی در غار وال کامونیکا ایتالیا مربوط به ۱۰٫۰۰۰ سال قبل از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که برخی از پژوهشگران مانند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ادعا می‌کنند برای مجسم کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایجاد شده است. این حکاکی‌ها ممکن است برای نمایش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آن زمان مورد استفاده قرار گرفته‌ باشد.......................یعنی ممکنه قدمت این تصویر به چند هزار سال نرسه؟ فکر کنم با تکنولوژی موجود بشه قدمت این نقاشی ها رو هم تخمین زد... کسی منبع معتبر داره که قدمت این نقاشی به چند هزار سال پیش میرسه؟ ممکنه در میان تصاویر قدیمی این یه تصویر جدیدا کشیده شده باشه؟ و الکی روش مانور داده میشه؟ممنون.
    تنها چیزی که می تونم بگم اینکه روشهای سنجش قدمت هم صددرصدی نیستند. یعنی بازم احتمال هست که اینا رد بشه
    Last edited by danial_848; 29-05-2012 at 12:40.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

خب یه خبر هم برای اینکه کمی تفریح داشته باشیم:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Weekly World News خبرگزاری معروفیه البته به خاطر همین اخبار بعضا عجیب غریبش

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

درود
    حدود 35 دقیقه پیش عجیب ترین صحنه عمرم رو با چشمای خودم دیدم
    نمیخوام ربطش بدم به بیگانگان و غیره، اما جایی بهترن از اینجا واسه مطرح کردنش پیدا نکردم
    داشتم با ماشین از یه منطقه فضای باز که هیچ ساختمان بلندی تو اون منطقه نبود رد میشدم، هوا کاملا صاف و بدون ابر، سر یه پیچ چشمم خورد به یه تیکه ابر مانند که مثلثلی شکل بود... مثل یه تیکه پیتزا
    تعجب کردم که هوای به این صافی این تیکه ابر عجیب چیکار میکنه اونجا، سرعتمو کم کردمو یکم دقت کردم بهش، آقا شانس ما همون لحظه یدفه از سر نازکش یه تیکه دیگه که تقریبا حالت یه دایره کوچیک رو داشت اومد بیرون و شروع کرد حول محور خودش چرخیدن، بعد از حدود 10 15 ثانیه جفت ابرا با سرعت خیلی زیادی شروع به پهن شدن کردن و کم کم محو شدن
    یعنی اون صحنه کرک و پر واسم نمونده بود، هرچی بود عجیب ترین و ترسناک ترین چیزی بود که طی این سالها دیدم
    جالبیش اینجاس که دقیقا هم عین ابر بودن، یعنی هیچ نوری نداشتن
    فقط حیف یه دوربین همرام نبود
    اگه بعدا کسی چیزی درباره شنید منم بیخبر نزاره لطفا
    مرسی

پ ن :
    بهتون اطمینان میدم و حاظرم قسم بخورم اون لحظه چیزی نزده بودم و حالم دست خودم بود و هرچه که بیان کردم عین حقیقت بود
    Last edited by jb.NY; 07-06-2012 at 22:00.

9. 3 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

باسلام....
    مشهد، کرمانشاه، اراک، تهران، جسم ناشناخته‌ای رو در اسمون دیدن....در حال اوردن عکس هاش هستم.... دقیقا به همین توصیف دوستمون در بالا... متاسافنه نرم افزار های مربوطه رو ندارم که چک کنم!!(اگر نشون بدن البته!!)....کسی اطلاعی داره؟

11. 2 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

درود
    نمیخوام ربطش بدم به بیگانگان و غیره، اما جایی بهترن از اینجا واسه مطرح کردنش پیدا نکردم
    داشتم با ماشین از یه منطقه فضای باز که هیچ ساختمان بلندی تو اون منطقه نبود رد میشدم، هوا کاملا صاف و بدون ابر، سر یه پیچ چشمم خورد به یه تیکه ابر مانند که مثلثلی شکل بود... مثل یه تیکه پیتزا
    تعجب کردم که هوای به این صافی این تیکه ابر عجیب چیکار میکنه اونجا، سرعتمو کم کردمو یکم دقت کردم بهش، آقا شانس ما همون لحظه یدفه از سر نازکش یه تیکه دیگه که تقریبا حالت یه دایره کوچیک رو داشت اومد بیرون و شروع کرد حول محور خودش چرخیدن، بعد از حدود 10 15 ثانیه جفت ابرا با سرعت خیلی زیادی شروع به پهن شدن کردن و کم کم محو شدن
    یعنی اون صحنه کرک و پر واسم نمونده بود، هرچی بود عجیب ترین و ترسناک ترین چیزی بود که طی این سالها دیدم
    مرسی

پ ن :
    بهتون اطمینان میدم و حاظرم قسم بخورم اون لحظه چیزی نزده بودم و حالم دست خودم بود و هرچه که بیان کردم عین حقیقت بود
    دوست عزیز من همین الآن تاپیکش رو زدم و تازه پست شما رو دیدم !
    به نظرم ارزشش رو داره که توی یه تاپیک مخصوص راجع بهش بحث بشه چون از چند نفر دیگه هم شنیدم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. 2 کاربر از Mr.Crow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    اره این اتفاق تو تبریز افتاده
    برادرم و دامادمون دیدن- الان برادرم اومد خونه تعریف کرد
    کارگاه برادرم نزدیک فرودگاه هست هواپیما از او طرفا زیاد رد میشه -یه نور اندازه موس تو اسمون میبینه فک میکنه هواپیما هست ولی میبینه نور لرزان لرزان بزرگ میشه فک میکنه هواپیما داره سقوط میکنه ولی میبینه نه نور شبیه یه مثلث میشه یهو جهت نور تغییر میکنه میچرخه یه حالت رعد و برق ایجاد میشه بعدش هم ناپدید میشه البته یه حالت دود مانندی هم ایجاد شده بود
    الان اخبار ساعت 11 هم یه چیزایی گفت
    جالبیش اینجاست که برادرم تو خیابون بهار دیده -دامادمو این سر شهر تو میدون ساعت

15. 2 کاربر از parwazsena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

باسلام....
    مشهد، کرمانشاه، اراک، تهران، جسم ناشناخته‌ای رو در اسمون دیدن....در حال اوردن عکس هاش هستم.... دقیقا به همین توصیف دوستمون در بالا... متاسافنه نرم افزار های مربوطه رو ندارم که چک کنم!!(اگر نشون بدن البته!!)....کسی اطلاعی داره؟
    گفته میشه یه موشک روسی بوده، چند وقت پیش هم یه موشک آمریکائی همچین الگوئی رو ایجاد کرد اگه صحبتهای این دوستمون رو نگاه کنین میبینین با این مسئله سنخیت داره:

نوشته شده توسط jb.NY [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    درود
    مرسی

پ ن :
    بهتون اطمینان میدم و حاظرم قسم بخورم اون لحظه چیزی نزده بودم و حالم دست خودم بود و هرچه که بیان کردم عین حقیقت بو

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •