خدا ما رو از اونا مصون نگه میداره وقتی که ما به اونا کاری نداشته باشیم .
شما با احظار روح دارید روح رو از چنگ خدا در می آرید چه خدا بخواد و چه نخواد
حالا اون روح که به گفته شما دارای ماده میشه حق آزارو اذیت نداره
از اون حرفها بوداااااااااا
خدا ما رو از اونا مصون نگه میداره وقتی که ما به اونا کاری نداشته باشیم .
شما با احظار روح دارید روح رو از چنگ خدا در می آرید چه خدا بخواد و چه نخواد
در جلسه ارتباط با ارواح شما به طور مستقیم از خداوند درخواست می کنید که روح مورد نظر رو به نزد شما هدایت کنه در این کار اجباری نیست همون طور که گفتم ما فقط درخواست می کنیمشما با احظار روح دارید روح رو از چنگ خدا در می آرید چه خدا بخواد و چه نخواد
هرچیزی اگر به طور درست و به اندازه انجام بشه مشکلی نداره از شراب خوردن گرفته تا ارتباط با ارواح و ... اینها ذاتشون خراب نیست ولی مثل چاقو هم نقش خوب رو بازی می کنه هم نقش بد یا مثلا جادوی سیاه و جادوی سفید خداوند اگر نمی خواست ما از اینها استفاده کنیم خلقشون نمی کرد
برای نمونه در زمان حضرت موسی به علت زیاد شدن جادو و تسخیرگری خداوند تعدادی از فرشتگان رو ارسال کرد که به مردم دفع طلسم و جادو رو یاد بدن تا در مواقع مورد نیاز ازش استفاده کنن ( این توی قران امده )
خوب اگه اینجوری باشه پس هیچکدوم از اینا که می گی گناه نیست
نه احظار روح نه جادو و نه غیره!
ولی خوب این مهمه که چطور به این نتیجه رسیده باشی
چون قبل از اینکه قبولشون کنم باید استدلات مورد پذیرش من قرار بگیرن
خیلی مشتاقم با شما در این رابطه گفت و گویی داشته باشمچون قبل از اینکه قبولشون کنم باید استدلات مورد پذیرش من قرار بگیرن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
ايم كه ميگم شايد بعضي از شما شنيده باشين ( رفتن از فاز آلفا به فاز بتا)
ميخوام ببينم شما چيزي در مورد چگونه رفتن به اين فاز ميدانيد يا نه ؟
این حرفها یعنی چی ؟!!!!!
من نمیخوام با اعتقاداتون بحث کنم ولی این جملات بالا که با رنگ قرمز نشون دادم
کاملاً غلطه
اولین زمانی که بحث جادو مطرح شد خدا خودش گفت که اینا رو آوردم که شما رو آزمایش کنم اگه اشتباه نکنم قوم لوت بود.
در ضمن احظار روح مثل جادوی سیاه میمونه ما داریم مهر خدا رو جعل میکنیم و این ارواح رو به زمین میاریم .
حالا حتماً میگید این مدیوما پس چی؟
مدیوما کلاً با ارواح سر و کار دارن نیازی به احظارشون ندارن اگه بهشون بگی حاله فلانی اون ور چطوره سریع بدون هیچ کاری به شما میگن.
خوب آقای مشتاق مثل اینکه منو یادت رفته
یه دفه ای دی مسنجر منو ادد کردی ولی فک کنم پاکش کرده باشی
همون قضیه چ.اقال های خرخون کنکوری و ...
یادت اومد؟
سلام بر جناب دارك استريت دوست قديمي يا اسب تك شاخ :دي
البته شما در يه سايت متافيزيك عضو بودين كه مورد كم مهري مديران قرار گرفتين و آيديتون مسدود شد .
در مورد نظرتون هم بايد بگم تا حدودي باهاتون موافقم ميشه گفت اينها مثل شمشير دو لبه هستند اما در مورد استفاده از بعضي چيزها به بهانه اينكه خدا آفريده ،بايد گفت خدا خيلي چيزها آفريده اما اين سبب نميشه كه ما حرمت آنها را حفظ نكنيم . براي مثال همين جادوي سياه كه دوستمون آنتي گرل هم اشاره كردن براي آزمايش و امتحان انسانهاست چون اين دنيا محل امتحان است
سلام..دوستان نظر شما در مورد دژاوو یا دژاووا چیه؟!
لام بعد از مدت ها اومدم!
بحث چیه؟!
جریان چیه؟!
هان؟؟؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)