cxc162058 R5A01:BLUTOOTH
ORGANIZER:CXC162036 R6D23
CXC162036 R4B03
CDA162007/2 R6D23
CDA162007/4 R4B03
مگه اخریش نیست؟
cxc162058 R5A01:BLUTOOTH
ORGANIZER:CXC162036 R6D23
CXC162036 R4B03
CDA162007/2 R6D23
CDA162007/4 R4B03
مگه اخریش نیست؟
چون بعد خرید فهمیدم خیلی بیشتر از 17 تومن می ارزه
با سلام
می خواستم بدونم این قضیه هنگ کردن p990 تا چه حد صحت داره
اگه صحت داره چه راه کارهایی رو برای جلوگیری از هنگ شدن پیشنهاد می کنید
سلام
1-چند روز پيش با GPRS ايران سل وارد اينترنت شدم از اونوقت تا بحال موقعي که گوشي رو Lock ميکنم lcd هر دقيقه خاموش و روشن ميشه همچنين وقتي با دوربين عکس ميگيرم پيغام ميده که امکان Captuare کردن عکس وجود نداره و چند تايي رو هم که ذخيره ميکنه اکثرا نصفه ذخيره شدن.البته مموري رو يه بار Format کردم فعلا دوربينش خوبه ولي Lcd با اين که دو بار تا حالا تنظيمش کردم ولي بازم قات ميزنه؟
2-1- برنامه اي واسه مديريتbluetooth توP990 وجود داره؟(برنامه اي واسش نوشته شده)؟
2-2-وقتي يه فايلي رو يکي برات Bluetooth ميکنه بعد از دانلودش يه پنجره اي مياد که توش اسم فايلي که برات فرستادن همراه دو تا کليد Save و Cancel مياد.ميدونيد چطوري ميارنش؟(اميدوارم منظورم رو گرفته باشيد).
مرثی.
![]()
نه، حل نشده. با honolulu هم درست نمیشه. البته یه قسمتی از این مسکل برمی گرده به مخابرات.
برنامه رو unistall کن و دوباره نصب کن.
1- بله
2- توی گوشی سیو میشه.
3- نه. ولی تم واسش زیاده. جای نگرانی نیست.
واسه مشکل دوستت راه حل خاصی سراغ ندارم به جز این دو تا:
1- فلش کنی.
2-این راه هم مطمئن نیستم که جواب بده ولی اگه میتونی امتحان کن. از منوی مخفی سونی اریکسون گزینه format internal memory رو بزنی. (توجه: همه اطلاعاتت پاک میشه!)
واسه مشکل خودت هم باید این کارو کنی:
به همون قسمت که میری،برای عوض کردن phone lock، در قسمت enter old code این کد رو بزن: 0000 (البته اگه تا حالا کد نذاشتی) دو تای بعدی رو هم یه کد یکسان مورد نظرتو بزن.
این قسمت رو چک کن ببین درسته، واسه چیزی که تو می خوای نباید تیک داشته باشه:
control panel>device>screen saver>automatic input lock
اگه مشکل حل نشد، گوشی رو یه بار خاموش روشن کن ببین درست میشه؟
نه، آخریش نیست.
این آخریشه:
CDA: 162007/2 R6E28
قبلا در این مورد بحث شده و پست های زیادی هم نوشته شده.
در کل این موضوع اونقدر هم درست نیست. با استفاده درست از این گوشی و انجام آپدیت این مورد به حداقل میرسه.
واسه اطلاعات بیشتر می تونی پست های قبلی رو بخونی.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)