تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2979 از 3347 اولاول ... 19792479287929292969297529762977297829792980298129822983298930293079 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,781 به 29,790 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

پروفشنال hassanshaikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

یه بسته فعال روی سیم کارت دارم. فکر نکنم توی این شرایط بشه تست کرد

Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk
    توی ایرانسل من مقدار دقیق حجم مصرفی رو نگاه کنید بعد توی تلگرام چند تا کلیپ دانلود کنید بعد ببینید از حجم بسته کم شده؟

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

اره مشكلي نداره
    شما ده تا بسته هم بخواهي ميتوني بگيري مشكلي نداره
    دوستان والا همين جوره ميگن ديگه

from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
    اصلا یه سوال
    فرض روی یه سیم کارت ایرانسل بسته ماهانه دارین و از طرفی بسته ماهانه 6-12 ظهر رو هم فرضا که بشه خرید

ساعت 9 صبح از نت سیم کارت استفاده کنین چه جوری باید تعیین کنید که از کدوم بسته نتی حجم باید کم شه ؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

این بسته تلگرام الکیه؟
    برای من که هنوز کم میکنه از بسته اصلیم

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

اصلا یه سوال
    فرض روی یه سیم کارت ایرانسل بسته ماهانه دارین و از طرفی بسته ماهانه 6-12 ظهر رو هم فرضا که بشه خرید

ساعت 9 صبح از نت سیم کارت استفاده کنین چه جوری باید تعیین کنید که از کدوم بسته نتی حجم باید کم شه ؟؟؟
    اصلا دست كسي نيست كه تعيين كنين
    خود سيستم تا ١٢ هر چي مصرف كنين از بسته صبح كم ميكنه
    اين كه خيلي مشخص
    هم صبح و هم شب در هر ساعت اولويت با بسته ساعتي تا بسته زمان دار در بازه خودش
    در مواردي كه اطلاعات كم داريم حداقل سكوت كنيم كه دوستاني مثل ايشون حداقل گمراه نشن
    دوستاني هستن كه هم بحث بسته و هم بحث سيم كارت روي مودم TD به صورت خيلي واضح منكر شدن كه اشتباه هست
    با سپاس

5. 3 کاربر از srx190d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

اصلا دست كسي نيست كه تعيين كنين
    خود سيستم تا ١٢ هر چي مصرف كنين از بسته صبح كم ميكنه
    اين كه خيلي مشخص
    هم صبح و هم شب در هر ساعت اولويت با بسته ساعتي تا بسته زمان دار در بازه خودش
    در مواردي كه اطلاعات كم داريم حداقل سكوت كنيم كه دوستاني مثل ايشون حداقل گمراه نشن
    دوستاني هستن كه هم بحث بسته و هم بحث سيم كارت روي مودم TD به صورت خيلي واضح منكر شدن كه اشتباه هست
    با سپاس

جالبه پس ! بیشتر به بی اطلاعی اپراتور های ایرانسل پی بردم . خود من همین حالت چند ماه پیش برام به وجود اومده بود بسته بلندمدت داشتم و خواستم بسته ماهانه 6-12 فعال کنم زنگ زدم 700 اپراتور گفت همزمان دو بسته نمیشه فععال کرد و باید حجم یا زمان بسته اولی تموم شه . منم دیگه حرفش رو گوش کردم وقتی بسته اولم تموم شد باز بسته 6-12 خریدم.
    پس خوب شد این بحث شکل گرفت که منم مطلع شدم. مرسی از راهنمایی

7. این کاربر از sky1sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    من بعضی از بسته های مکالمه ایرانسل رو که فعال می کنم پول از حساب کم میشه ولی بسته فعال نمیشه و پولو میخوره تا حالا چند مرتبه اتفاق افتاده و دیگه از مکالمه استفاده نمی کنم و فقط اینترنت استفاده می کنم.نمی دونم این پول ها رو بابت پیامک هایی که می فرسته کم می کنه یا نه ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

اره هر سيم كارتي رو ساپورت ميكنه و تو تجميع ايرانسل و همراه اول جواب ميده.
    ببين دوست عزيز اگر با گوشي سرعت خوبي داريد كه مطمئنا ١١٢ مگابيت سرعت خوبيه با مودم e5186 22a هم به احتمال زياد همين سرعت رو دريافت ميكنيد كه البته فكر ميكنم گوشيتون cat6 رو پشتيباني ميكنه كه سرعتتون اينقدره پس تو محدوده شما رو ٢ تا فركانس ايرانسل اينترنت ميده ولي قبل خريد بازم مطمئن بشين كه رو ٢ تا فركانس ارائه ميده. ولي بحثي كه هست اينه كه اگر استفادتون زياده و از اينترنت گوشيتون مخصوصا به صورت هات اسپات روي كامپيتور استفاده ميكنين حتما يه مودم بگيرين چون واقعا فشار زيادي به باتري گوشي ميارم هات اسپات كردن اينو ميگم چون خودم سر همين قضيه مودم نخريدم و با گوشيم آيفون ٥ هات اسپات ميكردم رو لپ تاپ كه اخرش باتري گوشيم باد كرد زد lcd گوشي رو اورد بالا. در مورد اين مودم هم حتما قبل خريد ببينين فريمورش مربوط به خود e5186 22a باشه چون مثلا الان فروشگاه مودم مارت اين مودم رو داره ولي فريمورش برا مدل e5175 هست كه خودشون ميگن فرقي نداره فقط فريمورش اونه ولي من قانع نشدم.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    سلام . ممنون
    اره گوشیم گلکسی A7 2017 هست . بالا میزنه +4G . تو دانلود منجر سرعت 12 تا 14 مگ میگیرم
    منم گوشیمو به صورت تترینگ وصل میکنم به کامپیوتر . از همینم میترسم که بزنه باطری رو خراب کنه و بعد ال سی دیش خراب بشه

در مورد فریمور هم حتما میپرسم . میرم بازار اگر نبود که مجبورم از نت بگیرم ( بدبختی اینه که اهوازم . و فکر هم نمیکنم اینجا داشته باشن )

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام . ممنون
    اره گوشیم گلکسی A7 2017 هست . بالا میزنه +4G . تو دانلود منجر سرعت 12 تا 14 مگ میگیرم
    منم گوشیمو به صورت تترینگ وصل میکنم به کامپیوتر . از همینم میترسم که بزنه باطری رو خراب کنه و بعد ال سی دیش خراب بشه

در مورد فریمور هم حتما میپرسم . میرم بازار اگر نبود که مجبورم از نت بگیرم ( بدبختی اینه که اهوازم . و فکر هم نمیکنم اینجا داشته باشن )
    باتریت توریش نمیشه، فوقش ضعیف میشه

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

باتریت توریش نمیشه، فوقش ضعیف میشه

مثلا 10 ساعت وصل باشه ، باتری خراب نمیشه ؟ از همین ضعیف شدنش میترسم . گوشی قبلیم جی 2 بود از بس وصلش کردم به پی سی باتری الان زود خالی میکنه .

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

مثلا 10 ساعت وصل باشه ، باتری خراب نمیشه ؟ از همین ضعیف شدنش میترسم . گوشی قبلیم جی 2 بود از بس وصلش کردم به پی سی باتری الان زود خالی میکنه .
    خراب نه، طوری که بترکه یا باد کنه، اونا در صورتیه که خیلی داغ کنه و بهش فشار بیاد، ولی ضعیف چرا میشه، ینی زود خالی میکنه بعد یه مدت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •