توی ایرانسل من مقدار دقیق حجم مصرفی رو نگاه کنید بعد توی تلگرام چند تا کلیپ دانلود کنید بعد ببینید از حجم بسته کم شده؟
توی ایرانسل من مقدار دقیق حجم مصرفی رو نگاه کنید بعد توی تلگرام چند تا کلیپ دانلود کنید بعد ببینید از حجم بسته کم شده؟
اصلا یه سوال
فرض روی یه سیم کارت ایرانسل بسته ماهانه دارین و از طرفی بسته ماهانه 6-12 ظهر رو هم فرضا که بشه خرید
ساعت 9 صبح از نت سیم کارت استفاده کنین چه جوری باید تعیین کنید که از کدوم بسته نتی حجم باید کم شه ؟؟؟
این بسته تلگرام الکیه؟
برای من که هنوز کم میکنه از بسته اصلیم
اصلا دست كسي نيست كه تعيين كنين
خود سيستم تا ١٢ هر چي مصرف كنين از بسته صبح كم ميكنه
اين كه خيلي مشخص
هم صبح و هم شب در هر ساعت اولويت با بسته ساعتي تا بسته زمان دار در بازه خودش
در مواردي كه اطلاعات كم داريم حداقل سكوت كنيم كه دوستاني مثل ايشون حداقل گمراه نشن
دوستاني هستن كه هم بحث بسته و هم بحث سيم كارت روي مودم TD به صورت خيلي واضح منكر شدن كه اشتباه هست
با سپاس
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
جالبه پس ! بیشتر به بی اطلاعی اپراتور های ایرانسل پی بردم . خود من همین حالت چند ماه پیش برام به وجود اومده بود بسته بلندمدت داشتم و خواستم بسته ماهانه 6-12 فعال کنم زنگ زدم 700 اپراتور گفت همزمان دو بسته نمیشه فععال کرد و باید حجم یا زمان بسته اولی تموم شه . منم دیگه حرفش رو گوش کردم وقتی بسته اولم تموم شد باز بسته 6-12 خریدم.
پس خوب شد این بحث شکل گرفت که منم مطلع شدم. مرسی از راهنمایی
سلام
من بعضی از بسته های مکالمه ایرانسل رو که فعال می کنم پول از حساب کم میشه ولی بسته فعال نمیشه و پولو میخوره تا حالا چند مرتبه اتفاق افتاده و دیگه از مکالمه استفاده نمی کنم و فقط اینترنت استفاده می کنم.نمی دونم این پول ها رو بابت پیامک هایی که می فرسته کم می کنه یا نه ؟
سلام . ممنون
اره گوشیم گلکسی A7 2017 هست . بالا میزنه +4G . تو دانلود منجر سرعت 12 تا 14 مگ میگیرم
منم گوشیمو به صورت تترینگ وصل میکنم به کامپیوتر . از همینم میترسم که بزنه باطری رو خراب کنه و بعد ال سی دیش خراب بشه
در مورد فریمور هم حتما میپرسم . میرم بازار اگر نبود که مجبورم از نت بگیرم ( بدبختی اینه که اهوازم . و فکر هم نمیکنم اینجا داشته باشن )
باتریت توریش نمیشه، فوقش ضعیف میشه
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
مثلا 10 ساعت وصل باشه ، باتری خراب نمیشه ؟ از همین ضعیف شدنش میترسم . گوشی قبلیم جی 2 بود از بس وصلش کردم به پی سی باتری الان زود خالی میکنه .![]()
خراب نه، طوری که بترکه یا باد کنه، اونا در صورتیه که خیلی داغ کنه و بهش فشار بیاد، ولی ضعیف چرا میشه، ینی زود خالی میکنه بعد یه مدت.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)