دوستام من فوق دیپلمم سیستان و بلوچستان بنظرتون آموزشی کجا می افتم و بعدش چی آیا احتمال لب مرز هست؟
و اینکه بین ارتش و سپاه و نیروی انتظامی کدوم بهتره؟
دوستام من فوق دیپلمم سیستان و بلوچستان بنظرتون آموزشی کجا می افتم و بعدش چی آیا احتمال لب مرز هست؟
و اینکه بین ارتش و سپاه و نیروی انتظامی کدوم بهتره؟
اگر بسيج فعال و دوره تكميلى نداشته باشيد احتمال اينكه در سپاه باشيد صفر است، نميشه قطعى گفت بين ارتش و نيرو انتظامى در كداميك خواهيد بود همه چيز شانسى است، بين ارتش و نبروانتظامى ، ارتش به مراتب بهتر و راحتر است
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
ممنون از راهنماییتون.
نه اصلا عضو بسیج نبودم تا حالا. پس نمیدونید فوق دیپلم هارو از اینجا زاهدان برای آموزشی احتمالا کدوم شهرها می فرستند؟
Last edited by TimeoOut; 20-04-2015 at 14:17. دليل: تشکر
هيچ كسى نمي توناند جواب قطعى و درستى بدهد هم مى توانيد در ناجا باشيد و هم در ارتش گاهى هى بعضى افراد شانسى اموزشى در استان يا شهر خودشون هستند اما موضوع مهم تر ادامه خدمت بعد از اموزشي است
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
بله درست میگید. اگه به شانس باشه که نه، اصلا رو شانس ما حسابی نیستپس پیش به سوی سرنوشت. باز هم ممنون
سلام
پادگان 01 بودم و الان که تقسیم شدیم دوره کد خوردم پرندک- مرکز آموزش تکاور شهید سرلشگر ابوالفضل شبان نزاجا
دوستان کسی هست که اینجا خدمت کرده باشه؟ اگه هست بکه که یه سری سوال ازش دارم
سلام رفیق
منم اردیبهشت اعزامم به 01
من تهرانم و فوق لیسانس فناوری اطلاعات و بدون شرایط و بدون پارتی
شنیدم فوق لیسانسا بیشتر تو شهر خودشونن.
میشه بگی تقسیمات واسه تهرانی ها کجا بود بیشتر؟
اگه بچه های 01 دیگه ای تو تالار هستن و تازه تقسیم شدن ممنون میشم هرکی اطلاعی داره جواب بده؟
دوستان من دوره کد عملیات پیاده خوردم پرندک کسی اطلاعاتی داره بده؟
فردا صبح باید پادگان 02 پرندک باشم
دوستان اگه روز اول کاری ندارن با ماشین شخصی برم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام به همه دوستان
بالاخره امریه ماهم اومد
فرماندهی آماد پشتیبانی تهران ( اقدسیه ) رسته رایانه
خدارو شکر ستوان سوم هم شدم
کسی اطلاعاتی داره ؟؟ ممنون میشم
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)