تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2979 از 4428 اولاول ... 1979247928792929296929752976297729782979298029812982298329893029307934793979 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,781 به 29,790 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahoora f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

نه دوست عزیز من ناراحت نشدم فقط منظورم اینه استفاده کاربر ربطی به کاربرای دیگه نداره و هرکسی به عضا سرویسی که گرفته باید خدمات دریافت کنه
    حالا منی که سرویس محدود گرفتم نباید بیام بگم چرا نامحدود اینطور یا محدود اونطور بلکه شرکت وظیفه داره چیزی که توی قرارداد وجود داره رو ارائه بده

من شب هزارگیگ دانلود کنم یعنی خطم کشیده که دانلود کردم و شرکت باید اونچیزی که حق منه برام ببنده تا همون اندازه استفاده کنم و من که استفاده میکنم حق کسی رو نمیخورم
    ولی وقتیم شبی صفرگیگم دانلود نکردم چی باید بگم؟

من امشب اخرین شب سرویسمه فقط دلم میخوام امشبم یک کیلوبایت از سرعت اسمیم کمتر باشه سریع ببین شکایت میزنم یا نه
    ولی چه ایده و وقت و زمان من از بین رفته

2. این کاربر از ahoora f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

مثلا من نامحدودم 98 تومن میدم واسه اینترنت شبی 2 گیگم نمیتونم دانلود کنم
    آخه من به تو چی بگم؟ رفتی 90 تومن دادی به این ...ها؟ خوب میرفتی 512 30 گیگ میگرفتی که 60 تومنه... یا میرفتی 256 حجمی میگرفتی و 100 گیگ حجم میخریدی... نامحدود پارس دیگه مرد! خدا رحمتش کنه....

دیشب دانلود صفرررررررررررررررررر
    5تا لینک از اکسپرس و اپلودباز گذاشتم هیچکدوم رو دانلود نکرده صبح ساعت 6بلند شدم میبینیم هیچی دانلود نشده دانلودو قطع میکنم یه لینک جدید میزارم میبینم راحت دانلود میشه ولی سرعت 100بیشتر نمیشه ولی به 7صبح که میرسه سرعت میره روی 700
    کاملا مشخصه دارن روی خیلی از سرورای دانلود محدودیت میزارن بی همه چیزا
    اخه این مسخره بازیه چیه
    2روز دیگه نتم تموم میشه همه فایلام مونده هیچ غلطیم نمیتونیم بکنیم
    از اکسپرس لیچ و چند تا سرور دیگه اصلاً نمیشه دانلود کرد....
    من دیشب از ساعت 2 تا 3 بیشتر از 1 گیگ دانلود کردم با سرویس 256 5 گیگ!!!! اگه گفتی چرا؟ آخه دانلودم از رپید باز بود... رپیدباز خیلی خوب داره جواب میده.... برا اکسپرس لیچ هم باید به نظر من از چیز.پی.ان داخلی استفاده کنید...

اولا مشکل برای همه هست و اینطور نیست کاربرای محدود حق شمارو خورده باشن( لحن صبتتون اینو میگه)
    دوما شما 24ساعت بدون نگرانی و فکر کردن روی حجم از نت استفاده میکنین نه مثل ما که مجبوری حتی صفحات رو بدون عکس مرورکنی که حجم تموم نشه یا جرعت نداری یه اهنگ دانلود کنی باید 24ساعت وایسی تا یه اهنگ گوش کنی
    سوما شما 24ساعت دانلود دارید ما فقط 5ساعت که این 5ساعتم عملا یعنی کشک
    من توی تاپیک شاتل چند روز پیش درباره همین موضوع کلی کتک کاری کردم....
    ولی در هر صورت کسی نگفته شما حق کسی رو خوردی... بحث اینه که سرویس های پارس آنلاین منطقی و عادلانه نیست.... این بی عدالتی شاید الان به ظاهر به نفع شما باشه ولی یه روزی نوبت شما هم میرسه ... زمانی که این کسایی که نامحدود دارن سرویس حجمی بگیرن و شروع کنن به دانلود شبانه خودت حساب کن دانلود شبانه چی میشه...
    البته الان وضعیت سرویس های حجمی هم زیاد خوب نیستش دیگه

دوما شما 24ساعت بدون نگرانی و فکر کردن روی حجم از نت استفاده میکنین
    کو؟ کجا همچین اینترنتی میدن؟ منم میخوام!!!

Last edited by netstat; 07-04-2014 at 13:24.

4. این کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mv217010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مازندران_گلوگاه

پيش فرض

آ

کو؟ کجا همچین اینترنتی میدن؟ منم میخوام!!!

مخابرات نانحدود 1 مگ واقعی میده 43 تومن

6. این کاربر از mv217010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه egorlord's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    In dark side of my mind

پيش فرض

آخه من به تو چی بگم؟ رفتی 90 تومن دادی به این ...ها؟ خوب میرفتی 512 30 گیگ میگرفتی که 60 تومنه... یا میرفتی 256 حجمی میگرفتی و 100 گیگ حجم میخریدی... نامحدود پارس دیگه مرد! خدا رحمتش کنه....
    به قول انیشتین دو چیز تو این دنیا نامحدوده یعنی پایان نداره یکی حماقت انساناس یکی حماقت انسان.
    بحث نامحدود و محدود و بیخیال شین جفتمون داره سرمون کلا میره...بی خیال
    Last edited by egorlord; 07-04-2014 at 13:58.

8. این کاربر از egorlord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

مخابرات نانحدود 1 مگ واقعی میده 43 تومن
    آره... ولی گرونه لامصب! سرعتشم فکر کنم خیلی نوسان کنه... البته اگه زیاد بخوای دانلود کنی فکر کنم بصرفه باشه... ولی من ماهی 30-40 گیگ بیشتر مصرف نمیکنم... همین پارس 30 گیگ رو میده 45 تومن با سرعت بالا(مثلاً بالا! )... البته اونم خیلی گرونه
    در کل ولی فکر کنم آخرش مجبور شم بیام از همون مخابرات بگیرم....

به قول انیشتین دو چیز تو این دنیا نامحدوده یعنی پایان نداره یکی حماقت انساناس یکی حماقت انسان.
    از وقتی این نامحدودا رو اینجوری کردن من تصمیم گرفتم رژیم بگیرم! سرویس 5 گیگ گرفتم این ماه 17 تومن.... اینجوری حداقل درآمدشون کم میشه حال میکنم... تا بعداً ببینم کجا میرم....
    Last edited by netstat; 07-04-2014 at 14:18.

10. 2 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

نه دوست عزیز من ناراحت نشدم فقط منظورم اینه استفاده کاربر ربطی به کاربرای دیگه نداره و هرکسی به عضا سرویسی که گرفته باید خدمات دریافت کنه
    حالا منی که سرویس محدود گرفتم نباید بیام بگم چرا نامحدود اینطور یا محدود اونطور بلکه شرکت وظیفه داره چیزی که توی قرارداد وجود داره رو ارائه بده

من شب هزارگیگ دانلود کنم یعنی خطم کشیده که دانلود کردم و شرکت باید اونچیزی که حق منه برام ببنده تا همون اندازه استفاده کنم و من که استفاده میکنم حق کسی رو نمیخورم
    ولی وقتیم شبی صفرگیگم دانلود نکردم چی باید بگم؟

من امشب اخرین شب سرویسمه فقط دلم میخوام امشبم یک کیلوبایت از سرعت اسمیم کمتر باشه سریع ببین شکایت میزنم یا نه
    ولی چه ایده و وقت و زمان من از بین رفته
    من طرفداری پارس رو نمیکنم ولی دقیقا از کدوم حق دارین صحبت میکنین شما؟ کی گفته حق دارین که با سرعت بالاتر از سرعت سرویسی که خریداری کردین باید شبها دانلود کنید؟ این لطف پارس انلاینه که روی 9 مگ (یا هر چی! بالاتر از سرویس شما) میبنده و شبها هم کمش نمیکنه! حالا اینکه یه شب نتونستید با سرعت خیلی بالا دانلود کنید فکر نکنم حقتون خورده شده باشه! اصلا حتی یه هفته! یا دیگه بدترین شرایط کل یه ماه رو شبها با سرعت بالا نتونید دانلود کنید باز هم من حقی برای شما نمیبینم!

12. این کاربر از 993 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

منم فکر میکنم که شما بهتره مثل من 30 گیگ 512 بگیرید! من قبلا نامحدود بودم ولی از وقتی که اون باگ از بین رفت کلی حساب کتاب کردم و اخر سر دیدم این سرویس از بقیه سرویسها حجم بیشتری رو نسبت به مبلغی که پرداخت میشه دانلود میشه کرد! من شبها بین 2 تا 6 گیگ میگیرم 30 گیگ هم که خودشه!

14. 2 کاربر از 993 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من کاربر پارس آنلاین نبودم ولی باز به نظر من دوستان پارس آنلاینی که شکایت دارند مثلا سرعت سرویس 512 یا 1مگشون شبانه رایگان اومده روی 120تا 200کیلو برید خدا رو شکر کیند...
    بنده به شخصه شاتل 8مگ دارم سرعت دانلود شبانم اومده روی 16Kb/s فک کن....
    Last edited by dj77; 07-04-2014 at 15:09.

16. 2 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

اینترنت من درس کار نمیکنه... 10 ثانیه کار میکنه 30 ثانیه کار نمیکنه (البته قطع نمیشه...) باز چی شده؟ فیبرا رو باد برده؟

18. 2 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahoora f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من طرفداری پارس رو نمیکنم ولی دقیقا از کدوم حق دارین صحبت میکنین شما؟ کی گفته حق دارین که با سرعت بالاتر از سرعت سرویسی که خریداری کردین باید شبها دانلود کنید؟ این لطف پارس انلاینه که روی 9 مگ (یا هر چی! بالاتر از سرویس شما) میبنده و شبها هم کمش نمیکنه! حالا اینکه یه شب نتونستید با سرعت خیلی بالا دانلود کنید فکر نکنم حقتون خورده شده باشه! اصلا حتی یه هفته! یا دیگه بدترین شرایط کل یه ماه رو شبها با سرعت بالا نتونید دانلود کنید باز هم من حقی برای شما نمیبینم!
    اولا من هرگز نگفتم پارس بیاد 1کیلوبایت به من اضافه لطف کنه و شما از کجات این حرفو در اوردی و به من نسبتش میدی؟ واقعا معنی این حرف من چیه؟
    یعنی همون اندازه که سرویس خریدم باید ببنده 128 خریدم 128باشه 2مگ خریدم همون 2مگ باشه نه کمتر نه بیشتر
    دوما ما گدا نیستیم کسی بهمون لطف کنه و دنبال لطف کسی نیستیم و همون سرعت اسمی که خرید کردیم و پول دادیم رو بهمون بده لطف بخوره توی سرش و بره لطفشو جایی دیگه انجام بده
    سوما کدوم احمقی میاد اینطوری لطف بکنه؟ هیچ لطفی درکار نیست بلکه تبلیغ و بازاریابی هست و توی بازار وخدمات لطفی وجود نداره
    چهارما من یک ماه پارس دارم یک شب و و مطلقا حتی یک شب 1کیلوبایت بیشتر از سرعت اسمیم دانلود نداشتم حالا شما از کدوم لطف داری صحبت میکنی؟ و در مقابل از این 28روزی که از سرویسم میگذره دقیقا 6شبش کاملا سرویس من قطع بوده یا 200 300 مگ بیشتر دانلود نکرده توی شبهای محشرشم حتی به سرعت اسمیم( 2مگ باید 4.6گیگ دانلود کنه) هرگز دانلود نکرده

با یه دروغ 9مگ فکر نکن ملت احمقن
    9مگی که فقط توی روز باشه و فقط حجم بخوره و منو مجبور کنه همش حجم اضافه بخرم داره به من لطف میکنه یا خودش؟
    9مگی که یه ثانیه 5 باشه یه ثانیه بیاد روی 128 و همش قطعی لطفه؟
    9مگی که شبا حتی سرعت اسمی خودمم نمیشه میاد زیر 1مگ لطفه؟

حرفاتون اینقدر خنده داره که ادم نمیدونه چی بگه
    یک سرویس به من نشون بده که سرعت شبارو کم نمیکنه؟یعنی شب 9مگ داره دانلود میکنه باید 20گیگ شبی دانلود کنه
    فقط یه کاربر با این سرعت به من نشون بده

منم فکر میکنم که شما بهتره مثل من 30 گیگ 512 بگیرید! من قبلا نامحدود بودم ولی از وقتی که اون باگ از بین رفت کلی حساب کتاب کردم و اخر سر دیدم این سرویس از بقیه سرویسها حجم بیشتری رو نسبت به مبلغی که پرداخت میشه دانلود میشه کرد! من شبها بین 2 تا 6 گیگ میگیرم 30 گیگ هم که خودشه!

شما که گفتی شبا محدوت نمیکنه روی 9مگ هستی چی شد خودت 2تا6 گیگ دانلود میکنی؟

این سخنها هست گفت احمقان
    دیگر این دفتر به پیش من مخوان
    Last edited by ahoora f; 07-04-2014 at 16:10.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •