این همه تو هی چپ و راست ترافیکشونو بالا کشیدی یه بارم اونا چند روز از سرویستو بالا بکشن مگه چی میشه ؟!!
هنوز خیلی مونده تا یر به یر بشین !![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
این همه تو هی چپ و راست ترافیکشونو بالا کشیدی یه بارم اونا چند روز از سرویستو بالا بکشن مگه چی میشه ؟!!
هنوز خیلی مونده تا یر به یر بشین !![]()
دوستان قبلا من از ساعت 1 تا 3 محدود بودم ولی الان حدود 4 روزه که کلا از 1 تا 7 سرعت رو 5 کیلوبیت میچرخه واسه شماها هم همینطوره یعنی کلا دانلود شبانه لیمیت شده؟؟
اکو 512__اصفهان
موفق باشید
احتملا خطشون فیبر نوری بوده که 6 تومن گرفتن من پرسیدم
عزیز من شما را محدود کردن به خاطر دور نزدن محدودیت هم چیز پی ان را میبندن
بعد از مدتها اومدم شبانه دانلود بذارم..اونم از مدیافایر...که دیدم خیلتر شده!!!
کاره مخابراته یا خود شاتل؟ برای بقیه دوستانم خیلتره؟!
تنها سایتی که سابقه نداشته..با این وضع رسما در دانلود رو ببندن و اینترنت شبانه رو تعطیلش کنن بره! همون سرعت 10-15 رو هم دیگه نمیشه استفاده کرده. سروری نمونده..![]()
من مدتیه سرویسم بیشتر از دو سه هفته کار نمیده...netlimiter هم دارم, هر دوره راحت یک گیگ اختلافه بین مصرف خودم و رقمی که تو سایت میزنه!!! دوستان نظری ندارن؟ ممکنه کسی از اکانتم استفاده کرده باشه؟![]()
واقعا شما رو چه حسابی همچین حرفی می زنی؟
سلام
امشب میخواستم با توجه به حرفای صبح پشتیبانی شاتل كلا بی خیال اینترنت شبانه بشم وروزانمو خالی كنم وحتی باچند شركت مختلف هم برای تغییرسویس اینترنتم تماس گرفته بودم وقتی ساعت 1و20 وصل شدم به اینترنت چشام ازحدقه زده بودبیرون انگار بعد ازچند روز كه توكویرهرروز حداكثر50سی سی اب اونم شور میتونستم بخوردم الان یك تانكر 2000لیتری اب خنك جلوم گذاشتند
تاالان كه ساعت 3و8 دقیقه سرعتم خیلی خوب فقط موندم ناپرهیزی دردانلود بكنم یا نه صبح كه شاتل میگفت شب محدودیت حجمی نداریم
باید ببینم تاكی این وضع ادامه داره
Last edited by javad026; 06-03-2011 at 03:41.
برادر یه شیشه نوشابه کلا 300 سی سی جا می شه یه کم واحد هارو اشتباه گفتی
اما در مورد سرعت بدون الان امتحانی سرعتت رو زیاد کردن
اگه بازم زیاد دانلود کنی مثل قبل می شه
سقف یک گیگ رو فراموش نکن
اره الان درستش میكنم
برای محدودیت صبح زنگ زدم به شاتل گفت سرویس شبانه محدودیت حجمی نداره وعلت كم شدن سرعتتون به خاطرshare شدن
باید صبركنم ببینم چی میشه
من حدود 1 سالی هست از شاتل adsl 128 دارم ، فوق العاده ازش راضیم ، ماهی 14 تومن میدم ، 3گیگ ، سرعت دانلودم بدون هیچگونه نوسان همیشه روی 230kb/s هستش ، خلاصه خیلی حال میکنم ، پیشنهاد شما هم بگیرین.
مخابراتبعد از مدتها اومدم شبانه دانلود بذارم..اونم از مدیافایر...که دیدم خیلتر شده!!!
کاره مخابراته یا خود شاتل؟ برای بقیه دوستانم خیلتره؟!
دوستان صفحات قبل چندبار گفتن. اگه می خوای بدونه دردسر از مدیافایر استفاده کنید یه .Cdn قبل قسمت اصلی آدرس بنویسید تا راحت بدونه ف یلتر با مدیا فایر کار کنید.
اینجا تاپیک خود شاتل هست و +95% کاربرای این تاپیک شاتل دارن و وضعیت رو می دونن . نیازی به تبلیغ نیست.من حدود 1 سالی هست از شاتل adsl 128 دارم ، فوق العاده ازش راضیم ، ماهی 14 تومن میدم ، 3گیگ ، سرعت دانلودم بدون هیچگونه نوسان همیشه روی 230kb/s هستش ، خلاصه خیلی حال میکنم ، پیشنهاد شما هم بگیرین.
تو 1 هفته اخیر +50 تا پست بخاطر بد بودن سرعت تو ساعت 1-7 شب که ساعت رایگانه داده شده دیگه گفتن اینکه سرعت همیشه بدونه نوسان 230 هست خنده داره.
در ضمن سرعت تو روز سرویس اکو اگه 230000 هم باشه با 23 فرقی نداره چون نمیشه دانلود کرد و برای پیج باز کردن هم 23 کافیه. مسئله شب ها و ساعات رایگان هست که سرعت خیلی وقت ها بین 5 تا 20 هست.
اگه وابستگی مالی یا .. به شرکت شاتل دارین بیخیال این تاپیک و تبلیغات بشین![]()
Last edited by mhv_kntu; 06-03-2011 at 08:53.
هم اکنون 338 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 338 مهمان)