با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سرورهای آسیاتک برا چیه؟
حجم دانلود ازش کمتر حساب میشه؟
چند تا سایت غیر معروف که سرورهاشون تو آسیاتکه سرعت دانلودش بالاتره در صورت محدود نبودن از طرف مرکز مخابراتی
یکی از دلایلی که من اولین بار ۴ یا ۵ سال پیش مشترک آسیاتک شدم همین نامحدودهای بدون مصرف منصفانه بود.اما کیفیت اون موقع آسیاتک کجا و الان کجا!!!
این چه وضع اینترنتیه که اسیاتک درست کرده از صبح تا شب قطع و وصل اختلال سراسری کاهش سرعت و... پس کی مشکلش رو میخوان حل کنن؟
سلام یه مدته که یه مشکلی پیش اومده که snr ها پایین اومده و مشکل هم از خود اسیاتک هست و همین باعث شده وضعیت خط خیلی ها با توجه به پایین اومدن snr قطعی داشته باشه اگه شمام جز اوندسته هستید پس مثل من شده وضعیت خطتتون البته باید بگم که برای همه این اتفاق نیوفتاده بیشتر برای یکسری ها افتاده که قبلا هم Snr خطشون یه کم پایین تر از بقیه بوده و الان با این تغییرات شبکه اسیاتک باعث شده اینقدر پایین بیاد که باعث قطعی های مکرر بشه
حالا چه تغییراتی این مدت پیش اومده که باعث کاهش snr خط ها شده رو نمیدونم اما کسایی که نزدیکتر به مخابرات باشن یا قبلا مشکل snr نداشتن اینقدر کیفیت خطشون خوب بوده که با این تغییراتم تاثیری نذاشته اما برای بقیه امثال خود من تاثیراتش بالا بوده..
تنها چیزی که میتونم بگم اینه که صدرصد پورتی که به هر خط اختصاص میدن بستگی به اون پورتی که در مخابرات به هر خط اختصاص پییدا میکنه تاثیر زیادی داره مثلا یکی همسایه های ما جدیدا ثبت نام اسیاتک کرده وضعیت Snr خوبی داره در صورتی که هر دو سیم من و ایشون از یک پورت از توی کوچه بیرون اومده و حتی من مودم رو هم بردم از سیم مخابرات و سیم رو از کل ساختمان قطع کردم و به اون متصل کردم بازم snr من خیلی خیلی پایین تر از ایشون بود که دوستم هستن و با مراجعه به مخابرات هم قبول نمیکنن که دو تا خط تلفن که هر دو هم از یه پورت بیرون اومده مگه میشه این خط ما اینقدر snrپایینی داره و اون خط خیلی خوبه!!
و حتی یک نفر رو فرستادن که کل پورت رو اومدن چک کردن و سیم ها و از نو باز و بسته کردن و رفتن اما مشکل برطرف نشد حالا واقعا چرا نمیدونم!!
مگر اینکه میتونم فکر کنم که ایشون که تازه ثبت نام کرده توی خود مخابرات پورتی که خطشون متصل شده به اسیاتک از روتر جدید و یا مودم جدیدتری هست که تازگی برای اضافه کردن پورت ها اسیاتک اضافه کرده و متاسفانه بنده هم نمیتونم بگم که کارمند مخابرات خط بنده رو ببره روی همون روتر و مودمی بذاره ک خط همسایه ما هست که وضعیت نت ما هم بهتر بشه چون به قول خود مخابرات اینکه هر خط روی کدوم روتر باشه رو خود اسیاتک مشخص میکنه که در کدوم پورت بذارن.
حالا واقعا اگه کسی توی اسیاتک اشنایی داره که میتونه بهم بگه چطور باید من به این اسیاتک بفهمونم که خط من و خط همسایه هر دو ار اسیاتک هست اما خط همسایه ما snr خوبی داره و از من پایینه و میشه منم بذارید روی همون پورت وجایی که همسایه هست رو نمیدونم!!
چیزی هم که کاملا مشخصه اسیاتک نمیخواد اون روترو سوئیچ های قدیمی خودشو جایگزین کنه که مشترکین قدیمی هم مشکلشون برطرف بشه.
Last edited by amin885; 14-07-2016 at 06:30.
دوستانی که شبانه براشون محدود شده و سرویس شهاب یا ۱۰ مگ دارن الان سرعت شبانشون چقدر شده؟![]()
سرویس شهاب دانلود سرور داخلی روی 700 هست برای من و سرور خارجی روی 500 البته به استثنای شبهایی که روی 250 ثابت میمونه!
سلام یه مدته که یه مشکلی پیش اومده که snr ها پایین اومده و مشکل هم از خود اسیاتک هست و همین باعث شده وضعیت خط خیلی ها با توجه به پایین اومدن snr قطعی داشته باشه اگه شمام جز اوندسته هستید پس مثل من شده وضعیت خطتتون البته باید بگم که برای همه این اتفاق نیوفتاده بیشتر برای یکسری ها افتاده که قبلا هم Snr خطشون یه کم پایین تر از بقیه بوده و الان با این تغییرات شبکه اسیاتک باعث شده اینقدر پایین بیاد که باعث قطعی های مکرر بشه
حالا چه تغییراتی این مدت پیش اومده که باعث کاهش snr خط ها شده رو نمیدونم اما کسایی که نزدیکتر به مخابرات باشن یا قبلا مشکل snr نداشتن اینقدر کیفیت خطشون خوب بوده که با این تغییراتم تاثیری نذاشته اما برای بقیه امثال خود من تاثیراتش بالا بوده..
تنها چیزی که میتونم بگم اینه که صدرصد پورتی که به هر خط اختصاص میدن بستگی به اون پورتی که در مخابرات به هر خط اختصاص پییدا میکنه تاثیر زیادی داره مثلا یکی همسایه های ما جدیدا ثبت نام اسیاتک کرده وضعیت Snr خوبی داره در صورتی که هر دو سیم من و ایشون از یک پورت از توی کوچه بیرون اومده و حتی من مودم رو هم بردم از سیم مخابرات و سیم رو از کل ساختمان قطع کردم و به اون متصل کردم بازم snr من خیلی خیلی پایین تر از ایشون بود که همسایه هستن و با مراجعه به مخابرات هم قبول نمیکنن که دو تا خط تلفن که هر دو هم از یه پورت بیرون اومده مگه میشه این خط ما اینقدر snrپایینی داره و اون خط خیلی خوبه!!
و حتی یک نفر رو فرستادن که کل پورت رو اومدن چک کردن و سیم ها و از نو باز و بسته کردن و رفتن اما مشکل برطرف نشد حالا واقعا چرا نمیدونم!!
مگر اینکه میتونم فکر کنم که ایشون که تازه ثبت نام کرده توی خود مخابرات پورتی که خطشون متصل شده به اسیاتک از روتر جدید و یا مودم جدیدتری هست که تازگی برای اضافه کردن پورت ها اسیاتک اضافه کرده و متاسفانه بنده هم نمیتونم بگم که کارمند مخابرات خط بنده رو ببره روی همون روتر و مودمی بذاره ک خط همسایه ما هست که وضعیت نت ما هم بهتر بشه چون به قول خود مخابرات اینکه هر خط روی کدوم روتر باشه رو خود اسیاتک مشخص میکنه که در کدوم پورت بذارن.
حالا واقعا اگه کسی توی اسیاتک اشنایی داره که میتونه بهم بگه چطور باید من به این اسیاتک بفهمونم که خط من و خط همسایه هر دو ار اسیاتک هست اما خط همسایه ما snr خوبی داره و از من پایینه و میشه منم بذارید روی همون پورت وجایی که همسایه هست رو نمیدونم!!
چیزی هم که کاملا مشخصه احتمالا ما روی روتر قدیمی و سوئیچ قدیمی متصل شدیم و همسایه ما روی جدید متصل شدند و اسیاتکم نمیخواد اون روترو سوئیچ های قدیمی خودشو با نو جایگزین کنه که مشترکین قدیمی هم مشکلشون برطرف بشه.
این مطلبم از صفحه قبل اوردم شاید کسی بخواد کمکی کنه.
Last edited by amin885; 14-07-2016 at 06:37.
دوستان من یک مشکلی دارم خیلی برام عجیبه قبلا اینطور نبوده بعضی اوقات هنگامی که مودم رو خاموش و روشن میکنم مخصوصا تو تایم شبانه دفعه اول به اینترنت وصل نمیشه و باید یک بار دیگه هم مودم رو خاموش و روشن کنم تا به اینترنت وصل بشه مشکل چیه؟ فکر کنم از مرکز مخابراتی باشه.
منم دقیقا همین مشکلو دارم همیشه برای بار دوم وصل میشه اوندفعه گفتم به کارنشناسان گرامی گفتند وقتی وصل میشه یعنی مشکل نداره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)