برادران عزیز من رفتم اینجا هارد بخرم بهم گفت دستگاهت رو بیار تست کنم ببینم کار می کنه هارد یا نه !!!
گفتم پس شانسی هست هاردهاتون !!!!
می خوام از فروشگاه 360shop بگیرم ولی اینا هم گفتن که اورجینال نیست .
از کجا میشه با اطمینان بالا خرید کرد ؟
برادران عزیز من رفتم اینجا هارد بخرم بهم گفت دستگاهت رو بیار تست کنم ببینم کار می کنه هارد یا نه !!!
دوست عزیز اینجا فروم کنسول های بازی هست ، شما باید سوالتون رو در بخش مربوطه مطرح کنید...
در مورد این سوال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید...
اینجا نسبتا مطمئن هست :برادران عزیز من رفتم اینجا هارد بخرم بهم گفت دستگاهت رو بیار تست کنم ببینم کار می کنه هارد یا نه !!!
xboxworld.ir
دوستان من برای اولین بار 360 اسلیم اکانتمو لایو کردمو و گیمر تگ بهم داد . ولی هیچ جای کار نه آدرس پرسید و نه هیچی . الان هم اکانت فری هم داده و گلد نداده ؟
الان من باید یخه کی رو بگیرم ؟
چرا بهم گلد نداد ؟
Last edited by Abolfazl3007; 13-02-2012 at 20:51.
کنسول رو باز کردم درایوش 0401 هست . برای key drive وصلش کردم با ساتا به کامپیوتر ،برنامه jf درایو رو نمی شناخت گزینه include non- ide رو تیک زدم بعد پورتی که درایو بهش وصل بود اضافه شد و وقتی روش کلیک کردم پیغام خطا داد ( memory unread و از این چیزا ! ) ولی گفت اگر می خواید می تونید ادامه بدید!
هر جا گشتم راهنمایی برای این خطا پیدا نکردم ، ممکنه درایو لاک باشه ؟
واقعا گیج شدم ، فکر کنم باید برای التی تری 20 تومن رو پیاده شم!
خواستم برم لایو گفت آپدیت جدید اومده ، آپدیت کنیم مشکلی که نداره ؟
نه
C4 اینا گفتن فعلا آپدیت نکنین
---------- Post added at 06:02 PM ---------- Previous post was at 06:02 PM ----------
نه
C4 اینا گفتن فعلا آپدیت نکنین
یکی از رفیقا هم میگفت
کسی فایل آپدیت رو میتونه گیر بیاره خودم سرم شلوغه حسشم نیساز خودگذشتگی میکنم آپ میکنم
![]()
لینکی چیزی ....
خودم یافتم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدبخت شدیم رفت ، داشبرد جدید اومده :| تازه 30 تومان داده بودیم -- کرده بودن برامون :|
Last edited by =CYBER=; 14-02-2012 at 18:31.
سلام دوستان ...
من با يه مشكلي مواجه شدم تو بازي فيفا 12 ... اينكه وقتي بازيم تموم ميشه و سيو ميكنم وقتي دوباره كنسول رو روشن ميكنم و مي خوام لود كنم بازي رو دستگاه فريز ميشه ...
حتي چند سيو جديد هم ساختم اما باز همين اتفاق افتاده ... راهي نيست بشه درستش كرد؟ خيلي حيفه كرير رو تا 8-9 سال رفتم ...
ممنون
این بازی هایی که رو لایو ریلیس میشن رو میشه رو دی وی دی رایت کرد؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)