بله ، حتى ممكنه ارگان نيز تغيير كند مثلا از ارتش كه دوره قبل بوديد به ناجا در دوره جديد تغيير يابد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
بله ، حتى ممكنه ارگان نيز تغيير كند مثلا از ارتش كه دوره قبل بوديد به ناجا در دوره جديد تغيير يابد
جای خوبیه، اگه آخر هفته نگهبان نباشید چهارشنبه ظهر مرخصی میدن تا شنبه 6 صبح، گردان های تحصیلکرده ها نسبتا تازه ساخت و تمیزه، مرخصی روزبرگ هم میدن (از ساعت 4 بعد از ظهر اگه نگهبان نباشید)، کلا اونجا زیاد سخت نمیگیرن و نسبت به جاهای دیگه خوبه
روز اولش مهم نیست چون لباس مباس میدن مبفرستن چند روز مرخصی، ولی اگه میخوای بزنی با 4 بزن
شما در همان ارگان قبلى يعنى سپاه پاسداران و همچنين در نيرو زمينى خواهيد بود اموزشى نيز نخواهيد داشت
توضیحاتتون هم بسیار خوب بود . من هم استفاده کردم .
اما یک سوال که فکر کنم سوال خیلی هاست .
مگر میشه مسئولیت قبول نکرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگر مسئولیت اجباری نیست ؟؟؟؟؟؟؟
وقتی فرمانده یا مسئول مربوطه اسمتو بخونه و بگه فلان مسئولیت به عهده شماست مگه میشه بگی قبول نمیکنم ؟؟؟؟ !![]()
Last edited by استاد شیفو; 20-04-2015 at 11:27.
باسلام...تو لیست وسایل لازم برای دوران آموزشی که توی صفحه اول ذکر شده اسمی از دمپایی به میون نیومده!!
دمپایی نباید با خودمون ببریم؟؟
دمپايي جز استحقاق است
سلام
فامیل نزدیکی دارم که حدود 1 یا 2 سال پیش بعد از تجدید دوره شدن در آموزشی ترک خدمت کرد و دیگه نرفت.
الان مبتلا به سرطان خون شده و حدود 2 هفته ای هست که یستری هست و شیمی درمانی براش شروع شده و فعلا شاید 1 یا 2 ماهی موندگار باشه تو بیمارستان.
خواستم بدونم معاف قطعی و 100% هست یا خیر؟؟
بعدش چه مراحلی رو باید طی کنم تا بتونم معافیتش رو بگیرم؟؟؟
همین الان که بستری هست میشه اقدام کرد؟ ، و چطوری؟!
تهران هستیم و مراحل معافیت رو خودم قراره پیگیر باشم
خدمتی قبلی هم در ارتش بوده
بله 100% هست . البته باید پرونده پزشکی برده بشه و مدارک تایید این بیماری رو داشته باشند .
ممنون
از ابتدا باید چکار کنم؟
اونجا اینجوری نیست .... ارشد میاد بالا دسته میگی کی میخواد تو آشپزخونه کار کنه یکی بلند میشه خودشو بدبخت میکنه میگه من.......
میگه کی میخواد مسئول حموم شه باز یه بخت برگشته دیگه میگه من......
تنها چیزی داوطلبی نیست مسئول نظافت آسایشگاه ها هستن که از میان دوستان معاف از رزم انتخاب میشن و همیشه ثابتن......
اونجا به معاف از رزم ها میگن علیل و ذلیل ها
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)