زنگ زدم گفتن یکی از فیبرهای نوری مخابرات دچار قطعی شده .
زنگ زدم گفتن یکی از فیبرهای نوری مخابرات دچار قطعی شده .
این بود اون سرعت بالایی که میگفتن !؟ بابا ما به همون سرعت قبلی راضی شدیم
رایگانه دیگه! منم همین اشتباه رو کردم چون قبلا توی قسمت رایگان قرارداد میزد ولی الان توی غیر رایگان میزنه ولی حسابش نمیکنه! مثلا اون دو تا اخری رو نگاه کن! از 108 باقیمونده رسیدی به 19 مگ! یعنی 89 مگ فقط حساب شده و 20 مگ اپلودت جمع زده نشده
خُب روزای خوب کم کم داره برمیگرده
![]()
سلام من های وب دارم ، دانلود زیاد دارم ، سرعت حدودای 900 کیلوبایت هست ...... راستش 15 گیگ حجم رو 9 تومن میخرم که خوبه
میخاستم بدونم شاتل چطوره ...... دانلود زیاد دارم که دوست دارم سرعت زیر 900 نیاد
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
بعد از چند شب سرعت دانلود خوب امشب سرعت من دقیقاً رو 128 کیلوبایت فیکس شده! نوسان خیلی کم بین 128 تا 130 کیلوبایت/ثانیه...سرویس 1 مگ حجمی
سلام بر محدودیت ؟؟
![]()
امروزم مشکل داره
دارن محدودارم انگار میترکونن. البته یه چیزم بگما اسمش معلومه محدود. مثلا من نامحدودم 98 تومن میدم واسه اینترنت شبی 2 گیگم نمیتونم دانلود کنم اونوقت اونی که محدود شبی 14گیگ با هزینه ی زیر 50 تومن داره دانلود میکنه خو این دیگه اسمش نامحدودنیست دانلود رایگانه (به کسی بر نخوره همینجوری گفتم این داسکانکت شدن بازیا رو با پینگ مارو درست کنن اصن شبی 50 گیگ شماها دانلود کنید)
دیشب دانلود صفرررررررررررررررررر
5تا لینک از اکسپرس و اپلودباز گذاشتم هیچکدوم رو دانلود نکرده صبح ساعت 6بلند شدم میبینیم هیچی دانلود نشده دانلودو قطع میکنم یه لینک جدید میزارم میبینم راحت دانلود میشه ولی سرعت 100بیشتر نمیشه ولی به 7صبح که میرسه سرعت میره روی 700
کاملا مشخصه دارن روی خیلی از سرورای دانلود محدودیت میزارن بی همه چیزا
اخه این مسخره بازیه چیه
2روز دیگه نتم تموم میشه همه فایلام مونده هیچ غلطیم نمیتونیم بکنیم
اولا مشکل برای همه هست و اینطور نیست کاربرای محدود حق شمارو خورده باشن( لحن صبتتون اینو میگه)دارن محدودارم انگار میترکونن. البته یه چیزم بگما اسمش معلومه محدود. مثلا من نامحدودم 98 تومن میدم واسه اینترنت شبی 2 گیگم نمیتونم دانلود کنم اونوقت اونی که محدود شبی 14گیگ با هزینه ی زیر 50 تومن داره دانلود میکنه خو این دیگه اسمش نامحدودنیست دانلود رایگانه (به کسی بر نخوره همینجوری گفتم این داسکانکت شدن بازیا رو با پینگ مارو درست کنن اصن شبی 50 گیگ شماها دانلود کنید
دوما شما 24ساعت بدون نگرانی و فکر کردن روی حجم از نت استفاده میکنین نه مثل ما که مجبوری حتی صفحات رو بدون عکس مرورکنی که حجم تموم نشه یا جرعت نداری یه اهنگ دانلود کنی باید 24ساعت وایسی تا یه اهنگ گوش کنی
سوما شما 24ساعت دانلود دارید ما فقط 5ساعت که این 5ساعتم عملا یعنی کشک
Last edited by ahoora f; 07-04-2014 at 09:48.
لحن صحبتو از کجا دیدیگفتم که همینجوری یچی گفتم پروندم
بعد 24 ساعت دانلود من 2 گیگم نمیشه نگرانی ام داریم اقا حجم منصفانه تموم نشه... دیگه همینه دیگه یه فرقی باید بین منی که 90 تومن میدم با اونی که 30 تومن میده باشه یا نه؟
ولی کلا محدود با صرفه تره به نظر من
(چرا اینجوریین شماها هرچی آدم میگه بر میخوره بهتون کلی میگم خداوکیلی از چی فهمیدی که میگی :حق شمارو خورده باشن( لحن صبتتون اینو میگه) )
تو پستمم نوشتم که پینگو درست کنن اصن مهم نیست 50 گیگ شماها دانلود کنین
در کل اگه چیزی گفتم شرمدنم ولی چیزه خاصی نگفتم
Last edited by egorlord; 07-04-2014 at 10:56.
نه دوست عزیز من ناراحت نشدم فقط منظورم اینه استفاده کاربر ربطی به کاربرای دیگه نداره و هرکسی به عضا سرویسی که گرفته باید خدمات دریافت کنه
حالا منی که سرویس محدود گرفتم نباید بیام بگم چرا نامحدود اینطور یا محدود اونطور بلکه شرکت وظیفه داره چیزی که توی قرارداد وجود داره رو ارائه بده
من شب هزارگیگ دانلود کنم یعنی خطم کشیده که دانلود کردم و شرکت باید اونچیزی که حق منه برام ببنده تا همون اندازه استفاده کنم و من که استفاده میکنم حق کسی رو نمیخورم
ولی وقتیم شبی صفرگیگم دانلود نکردم چی باید بگم؟
من امشب اخرین شب سرویسمه فقط دلم میخوام امشبم یک کیلوبایت از سرعت اسمیم کمتر باشه سریع ببین شکایت میزنم یا نه
ولی چه ایده و وقت و زمان من از بین رفته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)