برید قیمتها و شرایط رو بخونید خنده تون میگیره ضرب زدن خودشون رو
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
برید قیمتها و شرایط رو بخونید خنده تون میگیره ضرب زدن خودشون رو
خیلیییی عالی شده که
برا سرعت 1 مگ 20 گیگ اینترانت و 10 گیگ خارج 25 هزار میگیرن
در صورتی که الان من دارم برا 6 گیگ ناقابل 22 تومن میدم
تازه بازه رایگان به کنار![]()
به نظرم ضریب نسبی داره.یه ازای هر گیگ استفاده از سرور خارج دو گیگ از حجم ۲۰ گیگ کم میشه نه ۲ تاش با هم...
با سلام
بنده از adsl آسیاتک استفاده می کنم محدوده بازار تهران یه مشکلی که از بدو خرید adsl آسیاتک داشتم قطعی حداقل روزی یکی دوبار به صورت قرمز شدن چراغ مودم به مدت تقریبا یه ربعی بود (هر سری )قبل از آن هم adsl نداشتم پشتیبانی تماس می گرفتم پیغامگیر پاسخ می داد مشکل سراسری است می خواستم بدانم مشکل به آسیاتک مربوط میشه یا مخابرات یعنی اگه شرکت adsl را عوض کنم مشکل رفع میشه یانه ؟
چرا شفاف سازی نمیکنن بعد از اتمام حجم محدود اینترنت نامحدودسرعت چقدر میاد پایین؟؟
سرویس شهاب 0.5گیگ در ماه دیگه ارائه نمیشه؟
تو لیست پنل کاربری نیست تا انتخاب کنم.
سرعت اسمی تقسیم بر 8 مثلا 1 مگ میشه 16 کیلوبایت هیچ وقت سرویس های نامحدود سرعتش بالا نمیره بعد از ترافیک تعیین شده چون اونوقت اینترانت نمیتونه فراگیر بشه قبلا نامحدودها کاهش سرعت نداشت ولی به شرکتها فشار آوردن که منصفانه اش کنند نه بخاطر پهنای باند بلکه به خاطر اینترانت ولی یادش بخیر چه دورانی بود نامحدود واقعی میگرفتیم هیچ نگرانی هم نداشتیم راحت هر وقت هر چی میخواستیم دانلود میکردیم یا آنلاین تماشا میکردیم.
Last edited by sorooshfm; 13-07-2016 at 18:32.
کف قیمت هم خیلی ضد حاله دیگه نمیتونن ترافیک ارزون جشنواره ای یا اکسترا گیگ با قیمت قبلی بدن مجبورن گرونتر کنن که البته از خداشونه بهانه شون هم جور شد و پول بیشتری به جیب میزنن از اونطرف هم اپراتورها ملزم شدند که قیمت بسته هاشون رو گرون کنند چون یک دهم ریالاز دیتا آزادشون قیمت کم شده
- - - Updated - - -
کف قیمت هم خیلی ضد حاله دیگه نمیتونن ترافیک ارزون جشنواره ای یا اکسترا گیگ با قیمت قبلی بدن مجبورن گرونتر کنن که البته از خداشونه بهانه شون هم جور شد و پول بیشتری به جیب میزنن از اونطرف هم اپراتورها ملزم شدند که قیمت بسته هاشون رو گرون کنند چون یک دهم ریالاز دیتا آزادشون قیمت کم شده
![]()
جالبه یک کاربری حساب کرده که هزینه اش مثل قبل شده البته به عنوان حداکثر قیمت مجاز
چیزی که من حساب کردم برای اینترنت محدود 2 مگ 5 گیگ از این قرار شد که
8000 تومن هزینه نگهداری سرویس 2 مگ
9000 تومن پول 3 گیگ اول
4400 تومن پول 2 گیگ دوم
مساوی با 21400 که با مالیات احتمالا میشه 23000 تومن.
این قیمت که الان مخابرات داره میده و من استفاده میکنم.
البته اگه بخوام حجم اضافه بخرم یه چیزی برام ارزونتر حساب شده.
سلام.میشه یکی لطف کنه سایتایی که سرورهاشون روی آسیاتکه بنویسه واسم.(دانلود فیلم فقط)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)