تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2977 از 4751 اولاول ... 1977247728772927296729732974297529762977297829792980298129873027307734773977 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,761 به 29,770 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فكركنم الان یك هفته ای هست كه میشه از تورنت استفاده كرد ببخشید شما منظورتون عدم اختلال شدید سرعت ودانلودنشدن درشبه اگه هست میشه نوع سرویس وسرعتتون درشب رو بگید
    نه منظورم روزه تو شب مشکلات کمتر بود البته تو این جریانات اخیر
    اکو 2 مگ

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستانی که الان ART1 دارن هنوز سرعت دانلودشون درست نشوده؟؟؟؟
    سرعت دانلودتون چنده؟؟؟ نوسان دارین یا نه؟؟؟
    من که دیگه کم کم دارم بخیال شاتل میشم اگه بشه میرم از یک شرکت دیگه سرعت 1مگ میگیرم که قیمتاش با خدماتش خوبه چون فامیل ما داره و سرعت تو روز زیر 500 تا 400 نمیاد پایین (( شرکتشم فک کنم تازس ))
    سرعت هنوز پایینه !
    برای من از قبل بدتر شده ! قبلا (تو 3هفته ااخیر) تو روز تا 25 می رفت . الان 3 یا 4 روزه که به هیچ وجه بالای 22 نمیره.شب هم که همون 16 هست.
    نوسان هم که زیاده !
    پنج شنبه و جمعه چون دانلود رایگان بود کلا 48 ساعت سیستم رو دانلود بود.
    5 شنبه 1.3 گیگ ! و جمعه 1.4 گیگ ( لینک های مستقیم و با IDM )
    من هم چون شرکت دیگه ای نیست حداقل آرت 1 رو بیخیال میشم و میرم اکو 128 می گیرم که پول بیخودی خرج نکرده باشم.

داره خودمونی میشه javad026's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

چند صفحه قبل نوشتم 5شب قبل برای دوشب سرعتم رو از3 -3و15تا7بطور عجیبی روی 1و8 mbبردند البته اگر مطالب قبلی منوبخونی میبینی كه 10 شب ازیك تا 3 یا 3ونیم 3وربع سرعتم اول 128 فیكس بود بعدازاونهم طوری سرعتم افزایش میدادند كه همان 510 كیلوبایت برثانیه بشه اما اون دوشب كه سرعتو زیاد كردند خوب هركی مثل من بوداین كارومیكرد شب اول فكركنم 2300مگا وشب دوم 2500مگا یعنی دوبرابر حالت عادی یعنی حداكثر1200مگ دانلود كردم
    خوب اگرمحدودكردند طبق كدوم قانون نوشته یا گفته شده محدود كردند برای سرویس نامحدود اره محدودیت داره وتو سایتشون نوشتند برای 128اكو كجا نوشتند
    نتیجه لطف افزایش سرعتشون اینه كه یك شب سرویس فیكس128 ودوشب سرویس دایل اپ حداكثر 50 رودادند تا ضرر نكنندالبته خداحلال نكنه مسببین اینكارارو
    ساعت4شب دوباره زنگ زدم اپراتورشاتل میگه ما جدیدا اینطوری شدیم وبه خاطر share شدنه میگم چرا تو بیست روزقبل این همه ادم كه با من share بودند سرعتم زیادبود درجواب میگه دست ما نیست جدیدا....وهرشب این طوری میمونه
    امدم ازشر دایل اپ راحت بشم رفتم adslگرفتم دوباره به دایل اپ برگشتم

راستی چند روز این وضع این طوری میمونه وشما هم سرعت شبانه تون مثل روزتونه واین شاتل چقدر محدودیت حجمی نانوشته برای خودش داره توسایت یكی ازفروشندگان پارس انلاین كه نوشته 1تا6صبح بدون محدودیت حجمی سرویس رایگان(البته سرعتش رونمی دونم) ارایه میدند

داره خودمونی میشه javad026's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سرعت هنوز پایینه !
    برای من از قبل بدتر شده ! قبلا (تو 3هفته ااخیر) تو روز تا 25 می رفت . الان 3 یا 4 روزه که به هیچ وجه بالای 22 نمیره.شب هم که همون 16 هست.
    نوسان هم که زیاده !
    من هم چون شرکت دیگه ای نیست حداقل آرت 1 رو بیخیال میشم و میرم اکو 128 می گیرم که پول بیخودی خرج نکرده باشم.
    من قبل ازاین اكو128 ارت1 داشتم یكروززنگ زدم به شاتل درمورد رایگان بودن 5شنبه جمعه به من گفتند سرویس ارت در تابستون این حالت رایگان روداشت اما الانه هر30روز سرویس یك ماهه ارت مثل هم و واون چیزی كه درمیزان ترافیك مصرفی دارندگان سرویس ارت به عنوان رایگان می نویسند مربوط به تابستون است وهنوز اصلاح نشده
    البته الان رو نمی دونم

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستانی که سرویس آرت دارن
    دوباره این باگ نرم افزاری شاتل راه افتاده !
    دوباره میشه بعضی اوقات با سرعت downstream که برای پیج باز کردنه مثل 576 کیلوبیت واسه آرت 1 دانلود کرد
    فقط هنوز ترفندش رو نفهمیدم کامل . برای من گاهی اوقات میشه و با آرت 1 بالای 60 دانلود می کنم !
    کسی ترفندش رو کشف کرد بخیل نباشه و بگه

6. این کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه HD360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سرعت هنوز پایینه !
    نوسان هم که زیاده !
    دوستانی که سرویس آرت دارن
    دوباره این باگ نرم افزاری شاتل راه افتاده !
    دوباره میشه بعضی اوقات با سرعت downstream که برای پیج باز کردنه مثل 576 کیلوبیت واسه آرت 1 دانلود کرد
    فقط هنوز ترفندش رو نفهمیدم کامل . برای من گاهی اوقات میشه و با آرت 1 بالای 60 دانلود می کنم !
    کسی ترفندش رو کشف کرد بخیل نباشه و بگه
    سلام اره برای منم داره روز به روز بدتر میشه من الان از دیشب ساعت 2 تا الان که ساعت 12:11 صبح هست همش 745مگ دانلود کردم تازه دیشبم 3بار زنگ زدم شاتل قاطی کردم براشون ولی فک کنم فرقی به حالش نکرد باز یه جواب سربالا داد . اقا برای منم از امروز صبح میبینم گاهی میره رو 40 تا 50 دانلود میکنه ولی پایدار نیست همش نوسان داره

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام اره برای منم داره روز به روز بدتر میشه من الان از دیشب ساعت 2 تا الان که ساعت 12:11 صبح هست همش 745مگ دانلود کردم تازه دیشبم 3بار زنگ زدم شاتل قاطی کردم براشون ولی فک کنم فرقی به حالش نکرد باز یه جواب سربالا داد . اقا برای منم از امروز صبح میبینم گاهی میره رو 40 تا 50 دانلود میکنه ولی پایدار نیست همش نوسان داره
    این قاطی کردن ها بیشتر برای فایل های با پسوند avi , wmv , اونایی که قبلا محدود بود میفته و با سرعت وبگردی دانلود میشن.

داره خودمونی میشه HD360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

این قاطی کردن ها بیشتر برای فایل های با پسوند avi , wmv , اونایی که قبلا محدود بود میفته و با سرعت وبگردی دانلود میشن.
    فک نکم البته اون پسوندا درسته با اون سرعت دانلود میشن ولی الان من هرچی دانلود میکنم از هر سایت با هر پسوندی سرعت اینجوریه

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

فک نکم البته اون پسوندا درسته با اون سرعت دانلود میشن ولی الان من هرچی دانلود میکنم از هر سایت با هر پسوندی سرعت اینجوریه
    سرعت اینجوریه یعنی چی؟ 20 هست یا 50 ؟
    چون من هر کار می کنم دیگه 50 نمیشه. از هر 10 تا فایل یکی شانسی ! اونم حتما پسوند تصویری !
    Last edited by mhv_kntu; 05-03-2011 at 14:07.

آخر فروم باز ferdfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بابا این چه وضعشه دیشب تو اینترنت بودم که ساعت 12 شد به حدی سرعت اومد پایین که گوگل رو به سختی باز می کرد !!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 63 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 63 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •