تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2977 از 3745 اولاول ... 197724772877292729672973297429752976297729782979298029812987302730773477 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,761 به 29,770 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

قبل از دوره جدید که از آسیاتک تو چند سال و چند دوره سرویس داشتم نه اصلن یادم نمیاد وقتی محدود بودی محدودیت برداشته بشه و همیشه محدودیت باقی می موند.
    منتها الان یه مشکلی که هست سرعت از سرورهای آسیاتک رو هم محدود کردن.کلی هزینه کردیم برای سایت های آپلود که بتونیم دانلود با سرعت بالاتری داشته باشیم...

شما هم الان تو ساعات رایگان سرعتتون کمتر شده؟
    سرعت درون شبکه منظورمه کلا اوایل محدود نبود بعد از بهینه سازی آی پی با 5 شروع میشد و کلا محدود شدم به خاطر همین سرویس 80 درصد رایگان گرفتم یک ساله به صرفه بود با اون محدودیت قیمت سرویس 10 مگ 0.5 گیگ هم دو برابر شد. الآن سرویسم رایگان نداره که بفهمم محدودم یا نه آی پی از 5 دراومده و با اعداد مختلف شروع میشه به خاطر همین میخام بدونم این رنج آی پی که عوض شده سرعت سرور داخلی تو ساعات رایگان آزاده یا نه؟ گیت وی هم با 5 شروع میشد الآن با 89 شروع میشه

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

سرعت درون شبکه منظورمه کلا اوایل محدود نبود بعد از بهینه سازی آی پی با 5 شروع میشد و کلا محدود شدم به خاطر همین سرویس 80 درصد رایگان گرفتم یک ساله به صرفه بود با اون محدودیت قیمت سرویس 10 مگ 0.5 گیگ هم دو برابر شد. الآن سرویسم رایگان نداره که بفهمم محدودم یا نه آی پی از 5 دراومده و با اعداد مختلف شروع میشه به خاطر همین میخام بدونم این رنج آی پی که عوض شده سرعت سرور داخلی تو ساعات رایگان آزاده یا نه؟ گیت وی هم با 5 شروع میشد الآن با 89 شروع میشه
    الان 4 رنج IP تو آسیاتک هست که 3 تاش مال کشور دیگه هست.
    IR که برای ایرانه و برای من از همه بهتر جواب داده و برای گیم از این IP استفاده می کنم.
    RO که برای رومانی هست و قابل تحمله.
    AE که برای امارات هست و زیاد جالب نیست.
    MD که برای مولداوی هست و از همه داغون تره.حتی سرور گیم نمیذاره با این IP رنج وارد بازی بشم چه برسه به کار کردن باهاش.
    برید ببینید کدوم IP برای شماست و کدوم IP برای کار شما خوبه و با چند بار ری استارت کردن مودم اگه شانس بیاریید همون رنج
    IP مورد نظر رو گیر بیارید.

3. 2 کاربر از MR.Punisher بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid_sh2447's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

ip من با 5 و گت وی با 10 شروع میشه.به نظرم حق با شما باشه از وقتی رنج آی پی عوض شده این محدودیت اعمال شده.
    سرعت سرور داخلی هم تو ساعات رایگان کاهش پیدا کرده به یک سوم یا یک چهارم سرعت اسمی سرویس...

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

الان 4 رنج IP تو آسیاتک هست که 3 تاش مال کشور دیگه هست.
    IR که برای ایرانه و برای من از همه بهتر جواب داده و برای گیم از این IP استفاده می کنم.
    RO که برای رومانی هست و قابل تحمله.
    AE که برای امارات هست و زیاد جالب نیست.
    MD که برای مولداوی هست و از همه داغون تره.حتی سرور گیم نمیذاره با این IP رنج وارد بازی بشم چه برسه به کار کردن باهاش.
    برید ببینید کدوم IP برای شماست و کدوم IP برای کار شما خوبه و با چند بار ری استارت کردن مودم اگه شانس بیاریید همون رنج
    IP مورد نظر رو گیر بیارید.
    تغییر ip به غیر از پینگ روی سرعت دانلود هم تاثیر میزاره؟
    منظورم اینه که وقتی سرعت رو محدود کنن هر کدوم از ip ها باشه باز هم سرعت محدوده؟
    از کجا میشه فهمید ip برای کدوم کشوره؟ir مثلن کجا قید میشه در مودم؟
    ممنون

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

تغییر ip به غیر از پینگ روی سرعت دانلود هم تاثیر میزاره؟
    منظورم اینه که وقتی سرعت رو محدود کنن هر کدوم از ip ها باشه باز هم سرعت محدوده؟
    از کجا میشه فهمید ip برای کدوم کشوره؟ir مثلن کجا قید میشه در مودم؟
    ممنون
    1a.org
    فکر نمیکنم به آی پی ربطی داشته باشه من با یه قابلیتی تو ۲ ثانیه آی پی عوض میکنم ربطی نداره این گیت وی هست که همه چی رو تعیین میکنه
    مال من یا ir یا ae

7. این کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بله با ۵ شروع میشه...
    البته این سرویس صبحانه الان سرعتش برگشت به حالت قبل ولی یه چالاک ۲۵۶ دارم سرعتش ۳۴kb بیشتر نمیشه الان...
    شما کدوم مرکز مخابراتی هستین؟
    سلام تهران نیستم یکی از استانها هستم ولی ip میزنه اسیاتک تهران موقعیت هم نمیزنه.

10. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

من دقیقا همین مطلب رو دیشب تست کردم.
    2 شب پیش تو زمان رایگان با IP مربوط به AE (امارات)من سرعت دانلودم زیر 300 کیلو بایت بود.
    دیشب با IP مربور به IR (ایران) من فیکس 600 کیلوبایت سرعت داشتم (خودم از آسیاتک خواستم که سرعتم رو روی 6 مگ ببنده برای تست پینگ )
    دیشب چیزی حدود 8 تا 9 گیگ دانلود کردم.
    برای نشون دادن IP هم از سایت WhatIsMyIP.com می تونید استفاده کنید.

12. این کاربر از MR.Punisher بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

ip من با 5 و گت وی با 10 شروع میشه.به نظرم حق با شما باشه از وقتی رنج آی پی عوض شده این محدودیت اعمال شده.
    سرعت سرور داخلی هم تو ساعات رایگان کاهش پیدا کرده به یک سوم یا یک چهارم سرعت اسمی سرویس...
    آسیاتک برا اجرای سرویسهای ارزش افزوده داره محدودیت ها رو کم میکنه. شما هم دیر یا زود از محدودبت داخل شبکه ش خارج میشین

14. این کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

آسیاتک برا اجرای سرویسهای ارزش افزوده داره محدودیت ها رو کم میکنه. شما هم دیر یا زود از محدودبت داخل شبکه ش خارج میشین
    البته صحبت ما از محدودیتی هست که تو این چند روزه در ساعات رایگان اعمال شده و از ابتدا نبوده...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •