دستت دردنكنه درست شد![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دستت دردنكنه درست شد![]()
دوستانی که الان ART1 دارن هنوز سرعت دانلودشون درست نشوده؟؟؟؟
سرعت دانلودتون چنده؟؟؟ نوسان دارین یا نه؟؟؟
من که دیگه کم کم دارم بخیال شاتل میشم اگه بشه میرم از یک شرکت دیگه سرعت 1مگ میگیرم که قیمتاش با خدماتش خوبه چون فامیل ما داره و سرعت تو روز زیر 500 تا 400 نمیاد پایین (( شرکتشم فک کنم تازس ))
منم art 1 هستم سرعت افتضاحه هنوز!!! این اخرین باریه که تمدید میکنم اونم به خاطر این که بدون اینترنت نمونم تو عید
بعد از عید بلافاصله جمع میکنم میرم پاس انلاین.
سرعتش تو روز زیر چند نمیاد؟
400 و 500 کیلو بایت یا کیلو بیت؟
اون وقت همچین سرعتی رو با چه قیمتی می خواد بده؟
فکر نمی کنم ماهی زیر 50 تومان باشه
اینم یه سوپرایز واسه همه دوستان که امیدورام درست کار کنه
واسه دانلود از مدیافایر کافیه به جای س تا w اول لینک های کوتان ( نه لینک های بلند ) - توجه دارید که واسه دانلود یک فایل یک لینک بلند و یک لینک کوتاه وجود داره این روش برای اون لینک کوتاه کارایی داره - کافیه cdn قرار بدید و به راحتی دانلود کنید
من همین الان این کار رو کردم و دانلود شروع شد بدون هیچ نرم افزار ف ی ل . ت . ر . شکن
دوست عزیز الان با این گندی که 2.3 هفته ای میشه به اینترنت زدن و سرعت دانلود امده پایین سرعت اون دیگه زیر 150 اینتورا نمیاد تو روز تو شباهم زیر 100 نمیاد ولی تا 1ماه پیش تو روز تا 600 سرعت دانلود داشت قیمتشم برای 10گیگ برای 3 ماه ماهی 28 توهم هست شبا هم از 2تا8 صیح مجانی به خدا شرف داره به این شاتل با این سرعت......
فکر کنم اکثر محدودیت ها مثل بسته بودن چیز و کار نکردن تورنت و اختلال شدید سرعت و دانلود نشدن بعضی فرمت ها و بسته بودن فلش برداشته شده
کسی هست که از شاتل هنوز از این مشکل ها داشته باشه؟
الان ساعت 5و10دقیقه صبحه ازساعت1تاحالا سرویس128 اكو adslپرسرعت شاتل درشب=سرویس dial up=حداكثرسرعت50كیلوبایت برثانیه =سرعت دانلود با7idmكیلوبیت برثانیه
اگرانصاف رورعایت كنم بایدبگم ازهر10صفحه وب یكیش باسرعت خوب بازمیشه وبقیه اوقات90درصد به زور می خواد بازبشه وبرای همون یك صفحه یك حالی میده وبه جای 30 یا40كیلوبایتی كه du meter نشان میده میره روی 80كیلوبایت وبعد ازبازشدن همان یك صفحه می ره روی 30 -40 یا حداكثر 50كیلوبایت برای كارهای دیگه
فكركنم الان یك هفته ای هست كه میشه از تورنت استفاده كرد ببخشید شما منظورتون عدم اختلال شدید سرعت ودانلودنشدن درشبه اگه هست میشه نوع سرویس وسرعتتون درشب رو بگید
نگفتی قبلا سرعتت چند بوده و الان چند وقته این طوری شده
قبلا شبی چقدر دانلود می کردی؟
احتمال 99 درصد محدود شدی و باید یه مدت صبر کنی
هم اکنون 67 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 67 مهمان)