بچه ها با یکی از دوستان داشتیم بحث میکردیم که به ایشون گفتم این BF3 من هی هنگ میکنه بعد بهشون گفتم که نصب کردم !
بعد ایشون گفتن اگر از روی هارد پاکش کنی و از دیسک اجرا کنی این مشکل حل میشه !
میخواستم بدونم این حرف صحت داره یا نه ؟
بچه ها با یکی از دوستان داشتیم بحث میکردیم که به ایشون گفتم این BF3 من هی هنگ میکنه بعد بهشون گفتم که نصب کردم !
بعد ایشون گفتن اگر از روی هارد پاکش کنی و از دیسک اجرا کنی این مشکل حل میشه !
میخواستم بدونم این حرف صحت داره یا نه ؟
خوب اگهdea.binات آبدیت شده باشه بله حرف درسته.
البته اگه جوابم ندادtuو پاک کردن کش هم هست
--------------------------------------
اتفاقا امکانش خیلی بالاست بن بشید بایدlt+3بریزید و بازی رو کامل رایت و پچ کنید
ساده توضیح بده ببینیم چی میگیخوب اگهdea.binات آبدیت شده باشه بله حرف درسته.
البته اگه جوابم ندادtuو پاک کردن کش هم هست
من LT2.0 دارم !
این iidea.bin چیه دیگه ؟
کش و .. چیه![]()
ببین کسانی که لایو رفتن تازگیا یا داشبرد14699رو ریختن فایلdea.binکنسولشون آبدیت میشه وتغییر پیدا میکنه کارشم اینه که دیگه بازی های دارای قفلxgd3وxgd2رو دیگه نزاره اجرا بشه
حالا برای اینکه این بازی ها اجرا بشه دوباره یا باید این بازی ها رو با روش بونر مکس رایت کنی وlt+3بریزی که در اونصورت کاملا روون اجرا میشه.
یا هم اینکه روی همونlt+2همون بازی هارو با پاک کردن کش و ریختن تایتل آبدیت اجرا کنی منتهی دیگه از روی هارد اجرا نمیشه و کرش میکنه اینم تاپیک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساجد جان داداش من الان LT3 دارم و مدتی هست که فقط دارم آنلاین بلک اوپس بازی میکنم . چند تا بازی برنر مکس هم واسه آفلاینم خریدم اما واقعا الان واسم به صرفه نیست بازم بازی برنر مکس بخرم.با توجه به اینکه شارژ ADSL ام داره تموم میشه و فعلا یه یک ماهی نمیخوام شارژش کنم و میخوام بزنم تو کار آفلاین یه مدتتصمیم گرفتم از TU استفاده کنم.خواستم بدونم اگر بازی آنلاین رو یه مدت تعطیل کنم اگر از TU استفاده کنم بعدا در اینده نزدیک وقتی دوباره به لایو وصل بشم احتمال داره فلگ بشم؟یه کاری که میخوام بکنم اینه که وقتی دوران آفلاین بازیم تموم شد دوباره تموم TU هایی که ریختم تو کنسولم رو پاک میکنم و بعدش به لایو وصل میشم این فکر خوبیه؟ترفند مناسبیه؟
خلاصه داش ساجد یادمه قبلا گفتی هیچی معلوم نیست و احتمالش کمه فلگ بشی اما میخوام یه نظر قطعی بدی هر چی باشه شما تو کار -- هستید و تخصص دارید
![]()
Last edited by konami-pes; 11-02-2012 at 19:26.
نه بابا من خیلی وقته Live نرفتم .... !ببین کسانی که لایو رفتن تازگیا یا داشبرد14699رو ریختن فایلdea.binکنسولشون آبدیت میشه وتغییر پیدا میکنه کارشم اینه که دیگه بازی های دارای قفلxgd3وxgd2رو دیگه نزاره اجرا بشه
حالا برای اینکه این بازی ها اجرا بشه دوباره یا باید این بازی ها رو با روش بونر مکس رایت کنی وlt+3بریزی که در اونصورت کاملا روون اجرا میشه.
یا هم اینکه روی همونlt+2همون بازی هارو با پاک کردن کش و ریختن تایتل آبدیت اجرا کنی منتهی دیگه از روی هارد اجرا نمیشه و کرش میکنه اینم تاپیک:
این مورد نیست !
امروز البته یکم بازی کردم خدا رو شکر هنگ نکرد حالا فردا یه 3-4 ساعت بازی می کنم ، ببینم چطور میشه !!!
ببین کلا این بازی هایxgd3این مشکلات و کرش هارو داره.
راه حل اصلیشم تهیه نسخه کاملشه.
بعید میدونم با پاک کردن از رو هارد مشکل کامل حل بشه(تست نکردم تست کن نتیجه رو بگو
-----------------------------------
ببین این کار بن شدن از لایو واقعا یه جوریه که حتی خودc4هم دقیقا نمیدونه قضیش چیه.
حالا بعیده که با تایتل آبدیت فلگ بشی ولی نمیشه گفت امکانش صفر هست چون واقعا چیزی معلوم نیست.
توصیه میکنم همون یه مدت رو باtuبری و بعد وقتی میخوای بری لایو تست کنی که فلگ نشده باشی بعد بری.
این بهترین کاره
پاک کردن تایتل آبدیت هم نمیتونه تاثیر بزاره(اگه قرار باشه تاثیر بزاره چه پاک کنی چه نکنی تاثیر میزاره)
1-چطوری تست کنم فلگ شدم یا نه؟من الان میخوام همینطوری تست کنم راهش چیه؟
2- خب اگه فلگ شده باشم یعنی بالاخره یه روزی بن میشم پس دیگه چرا نرم؟خب وقتی کسی فلگ بشه بهتر نیست تا وقتی که بن میشه حداکثر استفاده رو از دنیای لایو ببره؟
در اون صورت حله ؟ یا 50 درصدی ؟ چقدر هزینش میشه ؟منظورت از رایت و پچ چیه ؟
50درصدی هست
اگه بخوای95درصدی بشه هم بایدlt+3بریزی هم بازی هایی بخری برای لایو که به روش بورنر مکس رایت شده و همچنین متناسب باlt+3پچ شده باشن.
هزینشم20تومن ایناست
------------------------------------------------------
1-ای بایا مثل اینکه کدی که من دارم اشتباهه---ببین باید بری توی قسمت تست لایو بعد اونجا یه قسمت توی more infoبود که چند تا کد نوشته و جلوی zیه کد نوشته که ملاکه متاسفانه حالا اون کد یادم نیست و هرچی میگردم این پیدا نمیشه بار ها هم دنبالش گشتم
2-کاملا موافقم و به همه توصیه میکنم ولی متاسفانه بعضی ها برای فروش در آینده اینجوری سر مردم رو کلاه میزارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)