تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2976 از 3195 اولاول ... 19762476287629262966297229732974297529762977297829792980298630263076 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,751 به 29,760 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بچه ها با یکی از دوستان داشتیم بحث میکردیم که به ایشون گفتم این BF3 من هی هنگ میکنه بعد بهشون گفتم که نصب کردم !

بعد ایشون گفتن اگر از روی هارد پاکش کنی و از دیسک اجرا کنی این مشکل حل میشه !

میخواستم بدونم این حرف صحت داره یا نه ؟

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

بچه ها با یکی از دوستان داشتیم بحث میکردیم که به ایشون گفتم این BF3 من هی هنگ میکنه بعد بهشون گفتم که نصب کردم !

بعد ایشون گفتن اگر از روی هارد پاکش کنی و از دیسک اجرا کنی این مشکل حل میشه !

میخواستم بدونم این حرف صحت داره یا نه ؟
    خوب اگهdea.binات آبدیت شده باشه بله حرف درسته.
    البته اگه جوابم ندادtuو پاک کردن کش هم هست
    --------------------------------------
    من باکسم رو LT2 کردم . الان انلاین بازی کنم (MW3) بن نمیشم ؟!
    اتفاقا امکانش خیلی بالاست بن بشید بایدlt+3بریزید و بازی رو کامل رایت و پچ کنید

3. 3 کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خوب اگهdea.binات آبدیت شده باشه بله حرف درسته.
    البته اگه جوابم ندادtuو پاک کردن کش هم هست
    ساده توضیح بده ببینیم چی میگی

من LT2.0 دارم !

این iidea.bin چیه دیگه ؟

کش و .. چیه

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

ساده توضیح بده ببینیم چی میگی

من LT2.0 دارم !

این iidea.bin چیه دیگه ؟

کش و .. چیه
    ببین کسانی که لایو رفتن تازگیا یا داشبرد14699رو ریختن فایلdea.binکنسولشون آبدیت میشه وتغییر پیدا میکنه کارشم اینه که دیگه بازی های دارای قفلxgd3وxgd2رو دیگه نزاره اجرا بشه
    حالا برای اینکه این بازی ها اجرا بشه دوباره یا باید این بازی ها رو با روش بونر مکس رایت کنی وlt+3بریزی که در اونصورت کاملا روون اجرا میشه.
    یا هم اینکه روی همونlt+2همون بازی هارو با پاک کردن کش و ریختن تایتل آبدیت اجرا کنی منتهی دیگه از روی هارد اجرا نمیشه و کرش میکنه اینم تاپیک:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. این کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

.
    یا هم اینکه روی همونlt+2همون بازی هارو با پاک کردن کش و ریختن تایتل آبدیت اجرا کنی منتهی دیگه از روی هارد اجرا نمیشه و کرش میکنه اینم تاپیک:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ساجد جان داداش من الان LT3 دارم و مدتی هست که فقط دارم آنلاین بلک اوپس بازی میکنم . چند تا بازی برنر مکس هم واسه آفلاینم خریدم اما واقعا الان واسم به صرفه نیست بازم بازی برنر مکس بخرم.با توجه به اینکه شارژ ADSL ام داره تموم میشه و فعلا یه یک ماهی نمیخوام شارژش کنم و میخوام بزنم تو کار آفلاین یه مدت تصمیم گرفتم از TU استفاده کنم.خواستم بدونم اگر بازی آنلاین رو یه مدت تعطیل کنم اگر از TU استفاده کنم بعدا در اینده نزدیک وقتی دوباره به لایو وصل بشم احتمال داره فلگ بشم؟یه کاری که میخوام بکنم اینه که وقتی دوران آفلاین بازیم تموم شد دوباره تموم TU هایی که ریختم تو کنسولم رو پاک میکنم و بعدش به لایو وصل میشم این فکر خوبیه؟ترفند مناسبیه؟خلاصه داش ساجد یادمه قبلا گفتی هیچی معلوم نیست و احتمالش کمه فلگ بشی اما میخوام یه نظر قطعی بدی هر چی باشه شما تو کار -- هستید و تخصص دارید
    Last edited by konami-pes; 11-02-2012 at 19:26.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ببین کسانی که لایو رفتن تازگیا یا داشبرد14699رو ریختن فایلdea.binکنسولشون آبدیت میشه وتغییر پیدا میکنه کارشم اینه که دیگه بازی های دارای قفلxgd3وxgd2رو دیگه نزاره اجرا بشه
    حالا برای اینکه این بازی ها اجرا بشه دوباره یا باید این بازی ها رو با روش بونر مکس رایت کنی وlt+3بریزی که در اونصورت کاملا روون اجرا میشه.
    نه بابا من خیلی وقته Live نرفتم .... !

این مورد نیست !

امروز البته یکم بازی کردم خدا رو شکر هنگ نکرد حالا فردا یه 3-4 ساعت بازی می کنم ، ببینم چطور میشه !!!

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

نه بابا من خیلی وقته Live نرفتم .... !

این مورد نیست !

امروز البته یکم بازی کردم خدا رو شکر هنگ نکرد حالا فردا یه 3-4 ساعت بازی می کنم ، ببینم چطور میشه !!!
    ببین کلا این بازی هایxgd3این مشکلات و کرش هارو داره.
    راه حل اصلیشم تهیه نسخه کاملشه.
    بعید میدونم با پاک کردن از رو هارد مشکل کامل حل بشه(تست نکردم تست کن نتیجه رو بگو
    -----------------------------------
    ساجد جان داداش من الان LT3 دارم و مدتی هست که فقط دارم آنلاین بلک اوپس بازی میکنم . چند تا بازی برنر مکس هم واسه آفلاینم خریدم اما واقعا الان واسم به صرفه نیست بازم بازی برنر مکس بخرم.با توجه به اینکه شارژ ADSL ام داره تموم میشه و فعلا یه یک ماهی نمیخوام شارژش کنم و میخوام بزنم تو کار آفلاین یه مدت تصمیم گرفتم از TU استفاده کنم.خواستم بدونم اگر بازی آنلاین رو یه مدت تعطیل کنم اگر از TU استفاده کنم بعدا در اینده نزدیک وقتی دوباره به لایو وصل بشم احتمال داره فلگ بشم؟یه کاری که میخوام بکنم اینه که وقتی دوران آفلاین بازیم تموم شد دوباره تموم TU هایی که ریختم تو کنسولم رو پاک میکنم و بعدش به لایو وصل میشم این فکر خوبیه؟ترفند مناسبیه؟خلاصه داش ساجد یادمه قبلا گفتی هیچی معلوم نیست و احتمالش کمه فلگ بشی اما میخوام یه نظر قطعی بدی هر چی باشه شما تو کار -- هستید و تخصص دارید
    ببین این کار بن شدن از لایو واقعا یه جوریه که حتی خودc4هم دقیقا نمیدونه قضیش چیه.
    حالا بعیده که با تایتل آبدیت فلگ بشی ولی نمیشه گفت امکانش صفر هست چون واقعا چیزی معلوم نیست.
    توصیه میکنم همون یه مدت رو باtuبری و بعد وقتی میخوای بری لایو تست کنی که فلگ نشده باشی بعد بری.
    این بهترین کاره
    پاک کردن تایتل آبدیت هم نمیتونه تاثیر بزاره(اگه قرار باشه تاثیر بزاره چه پاک کنی چه نکنی تاثیر میزاره)

10. این کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ببین کلا این بازی هایxgd3این مشکلات و کرش هارو داره.
    راه حل اصلیشم تهیه نسخه کاملشه.
    بعید میدونم با پاک کردن از رو هارد مشکل کامل حل بشه(تست نکردم تست کن نتیجه رو بگو
    -----------------------------------

ببین این کار بن شدن از لایو واقعا یه جوریه که حتی خودc4هم دقیقا نمیدونه قضیش چیه.
    حالا بعیده که با تایتل آبدیت فلگ بشی ولی نمیشه گفت امکانش صفر هست چون واقعا چیزی معلوم نیست.
    توصیه میکنم همون یه مدت رو باtuبری و بعد وقتی میخوای بری لایو تست کنی که فلگ نشده باشی بعد بری.
    این بهترین کاره
    پاک کردن تایتل آبدیت هم نمیتونه تاثیر بزاره(اگه قرار باشه تاثیر بزاره چه پاک کنی چه نکنی تاثیر میزاره)

1-چطوری تست کنم فلگ شدم یا نه؟من الان میخوام همینطوری تست کنم راهش چیه؟
    2- خب اگه فلگ شده باشم یعنی بالاخره یه روزی بن میشم پس دیگه چرا نرم؟خب وقتی کسی فلگ بشه بهتر نیست تا وقتی که بن میشه حداکثر استفاده رو از دنیای لایو ببره؟

آخر فروم باز Jeff hardy M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اتفاقا امکانش خیلی بالاست بن بشید بایدlt+3بریزید و بازی رو کامل رایت و پچ کنید
    در اون صورت حله ؟ یا 50 درصدی ؟ چقدر هزینش میشه ؟ منظورت از رایت و پچ چیه ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

در اون صورت حله ؟ یا 50 درصدی ؟ چقدر هزینش میشه ؟
    50درصدی هست
    اگه بخوای95درصدی بشه هم بایدlt+3بریزی هم بازی هایی بخری برای لایو که به روش بورنر مکس رایت شده و همچنین متناسب باlt+3پچ شده باشن.
    هزینشم20تومن ایناست
    ------------------------------------------------------
    1-چطوری تست کنم فلگ شدم یا نه؟من الان میخوام همینطوری تست کنم راهش چیه؟
    2- خب اگه فلگ شده باشم یعنی بالاخره یه روزی بن میشم پس دیگه چرا نرم؟خب وقتی کسی فلگ بشه بهتر نیست تا وقتی که بن میشه حداکثر استفاده رو از دنیای لایو ببره؟
    1-ای بایا مثل اینکه کدی که من دارم اشتباهه---ببین باید بری توی قسمت تست لایو بعد اونجا یه قسمت توی more infoبود که چند تا کد نوشته و جلوی zیه کد نوشته که ملاکه متاسفانه حالا اون کد یادم نیست و هرچی میگردم این پیدا نمیشه بار ها هم دنبالش گشتم
    2-کاملا موافقم و به همه توصیه میکنم ولی متاسفانه بعضی ها برای فروش در آینده اینجوری سر مردم رو کلاه میزارن

14. 4 کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •