اهان چون نگفتم چجوری میتونی مفتی از شاتل دانلود کنی داری میترکی ؟؟؟؟؟؟
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اهان چون نگفتم چجوری میتونی مفتی از شاتل دانلود کنی داری میترکی ؟؟؟؟؟؟
![]()
Last edited by fanoostalaei; 04-03-2011 at 16:49.
نه بابا وضعیت شاتل برای من که خوب نیست اینو ببینید:اینو با وی ی ان گرفتم
اینم معمولی تو رو خدا پینگو ببینین:![]()
يكي يه جواب قانع كننده به من بده
من art 1 دارم . هر موقع سرويسم رو تمديد ميكنم يا زنگ ميزنم فحش ميدم و كلا همه شخصيت و شركت رو ميارم پايين سرعت دانلودم ميشه 40 تا 50 kb.
اما تو ايام عادي سرعتم 16 بيشتر نميشه ايا براي اين خط سرعت 16 خوب هست يا بايد بيشتر بشه
نه زیاد خوشحال نشین چون این طرح همون اینترانت میلی یا اینترنت پاکه
وقتی سایتی نباشه که باز کنی بالا ترین سرعت دنیا رو که داشته باشی به هیچ دردی نمی خوره
من هم الان از پیشگامان میگیرم ، سرویس 512 :
برای دانلود روی 60 هست همش ...
این قضیه ی قال کردن اینا به طرز عجیبی در مورد بهبود کیفیت شاتل جواب می دهنوشته شده توسط anahita2002_anahita2002 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه همه هم جواب می ده
اما حیف که مقطعیه و به محض اینکه سوت زدن گوششون قطع شه دوباره کیفیت میاد پایین
اما در مورد آرت 1 فکر کنم سرعت 16 درست باشه
اگه از این بیشتر شه به خیال خودشون لطف کردن در حق مشتری
اما اگه کم تر شد شما می تونی گلایه مند باشی
اقا این دیگه چه وضعشه من 23 ماه قبل سرویسمو تمدید کردم اکو 128 الان بهم پیغام و ایمیل زده بودن اگه تا دو روز دیگه مال دوره بعد رو پرداخت نکنم قطع میکنیم .
این دیگه چه وضعشه ؟؟؟؟ برای کسی تا حالا اینجوری شده؟
کشتی ما رو با این اسپم هات !
در چند صفحه اخیر چندین بار گفته شد که 1 تا 3 شب سرعت خیلی کم شده واسه همه !
از اونجایی که شما پست ها رو نمی خونی دوباره می پرسی !
می تونم بپرسم چند سالتونه ؟!
---------- Post added at 05:57 PM ---------- Previous post was at 05:54 PM ----------
به مسئول نمایندگی منطقتون بگو. اون راحت می تونه تاریخ فاکتور ها رو درست کنه.
سر تاریخ قرارداد دیگه نمیتونن مسخره بازی در بیارن و نمیارن.
منart128 تا 20 روزقبل داشتم روزها باidmباسرعت میانگین 35كیلوبیت برثانیه بدون قطعی دانلود میكردم ولی شبها سرعت اكثرا به 20كیلوبیت میرفت اما در50درصد اوقات قطعی موقتی كوتاه داشتم وكلا بیخیال دانلود یا وب گردی زیادمیشدمنوشته شده توسط anahita2002_anahita2002 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی كلا ازسرویس 128 اكو كه اینقدر موقع خرید روی سرعت شبانه رایگانش كه فروشنده هاش میگندحداقل 50یا60 كیلوبیت میشه بهتربود(الیته درچندصفحه قبل نوشتم تواین 10شب چه بلایی بااكو128 سرمن اوردند ودیشب اینترنت پرسرعت adslبه دایل اپ 7 كیلوبیت رسیده بود) چون تكلیفت مشخصه كه روزا با سرعت مشخص میتونی كاركنی ونگرانی برای ازدست دادن ترافیك حجمیت نداری توی یك ماه حدود24گیگ توی روز باart128دانلودكردم فقط 3-4روزاخراگراشتباه نكنم به خاطرمحدودیت دانلودی كه سرویسهای نامحدود داره سرعتم اگردرست یادم مونده باشه به 20كیلوبیت رسید
Last edited by javad026; 04-03-2011 at 21:47.
برای دانلود از مدیافایر بجای www باید cdn بزارید و حالشو ببرید.
هم اکنون 88 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 88 مهمان)