نمیدونم چیکار کردن امروز وضع نت از هر موقع دیگه ای بهتر شده از ایرانسل هم بهتر شده
قبلا با idm وقتی دانلود میکردی نمیتونستی وبگردی کنی چون تک کانکشن افتضاح شده بود ولی الآن اگه با فایرفاکس یا کروم دانلود کنی همزمان با idm سرعتشون برابره![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
نمیدونم چیکار کردن امروز وضع نت از هر موقع دیگه ای بهتر شده از ایرانسل هم بهتر شده
قبلا با idm وقتی دانلود میکردی نمیتونستی وبگردی کنی چون تک کانکشن افتضاح شده بود ولی الآن اگه با فایرفاکس یا کروم دانلود کنی همزمان با idm سرعتشون برابره![]()
دانلود از سرور آسیاتک در ساعات رایگان هم اکنون:
مدنی تهران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دوستان دیگه ممنون میشم وضعیتشون رو بگن...
من مشکلی ندارم و با بالاترین سرعت دانلود میکنه
دانلود از سرور اسیاتک هم اکنون با محدودیت 250 برای بنده هست. سایت سافت 98 دارم دانلودمیکنم با سرعت 250
خط هم روی 10 مگا بیت ریت هست. و تا 13 مگا بیت کشش داره. با snr 14 البته دو هفته پیش snr بالای 22 بود که با مشکلات اخیر اسیاتک کاهش یافته.
![]()
Last edited by amin885; 13-07-2016 at 07:13.
الان تست کردم مشکلی نداره برای من
![]()
به نظر من وقتی کمبود پهنای باند روی یه مرکز داشته باشن محدودیت میذارن مثلا از فلان کاربر که از یک مرکز بیشتر در حال دانلود باشن تمامی کاربران به فلان مقدار مگا بیت محدود میشن.
وگرنه برای منم گاهی تا 1 مگ در حال دانلود هستم و گاهی هم وضعیت به همین شکل خراب میشه و حتی تا 100 کیلو هم میرسه دانلود.
Last edited by amin885; 13-07-2016 at 07:31.
فکر کنم زدن بعضی مراکز رو ترکوندن و برای همین کیفیت بعضی مراکز دیگه رفته بالا
من مرکز صدوقی کرمان هستم الان یه روزه که آسیاتک قطعه و چراغ DSL مودم رو حالت چشمک زنه. پشتیبانی هم میگه مشکل از طرف مرکز مخابراتیه در حالی که دوستم که همسایمونه و از پارس آنلاین نت داره و دقیقا روی همین مرکز مخابراتیه هیچ مشکلی نداره و تا ۶۵۰ هم ثابت سرعت داره
پس از دو هفته مشترک آسیاتک بودن، درخواست تخلیه دادم و الان خیلی خوشحال هستم![]()
سرویس صبحانه امروز:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت در تایم رایگان و غیر رایگان فعلن ثابته.
مدنی تهران
Last edited by vahid_sh2447; 13-07-2016 at 09:27.
برای من خارجی شده 250 و داخلی 1 مگ ولی متاسفانه خیلی سایتها از سرورهای آسیاتک کوچ کردن و رفتن عملا انگار سرعت 250 تا هست خطم هم 12 بسته شده.
سرویس به صرفه که ساعت رایگان داشته باشه کدام سرویس انتخاب کنم![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)