تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2974 از 4428 اولاول ... 1974247428742924296429702971297229732974297529762977297829843024307434743974 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,731 به 29,740 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

دوستان من گزارش که میگیرم قبل از 11 فروردین رو نشون نمیده! کس دیگه ای این مشکل رو نداره؟
    یه سوال دیگه! مگه نباید اپلود رو تا یه حدی رایگان بزنه؟ (20 درصد دانلود؟ یادم رفته) ولی من اصلا توی قسمت "ترافیک ارسالی رایگان قرارداد" هیچی ندارم! همه اش یا غیر رایگانه یا اینکه توی ساعات رایگان شبانه بوده و تحت عنوان "ترافیک ارسالی رایگان" ثبت شده

2. این کاربر از 993 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

مثل اینکه بعضی ISPها (پارس و شاتل و مخابرات بعضی شهرها) مشکل پیدا کردن... نمیدونم باز چه خوابی برامون دیدن....

4. این کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

برای منم سرعت کم شده.

یه سوال. من سرویس نامحدود دارم. اگر از ساعت 2 شب به بعد دانلود کنم از جایزه مصرف منصفانه کم میشه یا رایگانه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

اگر از ساعت 2 شب به بعد دانلود کنم از جایزه مصرف منصفانه کم میشه یا رایگانه؟
    آره.. کم میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه MeHrDaD-91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

لعنت بشون امروز رسما سرعت از دایال آپ هم کمتر بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه tosan622's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من توی کانکت شدن به سرور mumble مشکل پیدا کردم . نمیتونم به سرور مامبلم که آی پیش هست 5.9.45.235 کانکت بشم. پینگش هم میکنم 10 تا تایم اوت میشه یکی پاسخ میده با پینگ حدود 200. البته به بقیه سرورها میتونم کانکت بشم. مطئنم مشکل از سرور من نیست. چون الان دوستم توی سروره.امروز از ظهر مشکل dns داشتم. یاهو مسنجر و مامبل و گوگل ارث کار نمیکرد ولی صفحات وب باز میشد. البته نه همه وبسایتها. google و بقیه سایتهای https اصلا باز نمیشدن و مجبور بودم برای اینکه از گوگل استفاده کنم آی پیشو تو مرورگر بزنم. درضمن عین همین مشکلات رو دوستم توی یزد با به آی اس پی دیگه (پیشگامان) داشت. من فکر میکنم مشکلات اخیر فراتر از پارس آنلاینه.

توی سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی از روترهای مربوط به ایران رو نشون میده از کار افتاده. کسی میدونه این قضیش چیه ؟ میتونه ارتباطی داشته باشه ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان من گزارش که میگیرم قبل از 11 فروردین رو نشون نمیده! کس دیگه ای این مشکل رو نداره؟
    یه سوال دیگه! مگه نباید اپلود رو تا یه حدی رایگان بزنه؟ (20 درصد دانلود؟ یادم رفته) ولی من اصلا توی قسمت "ترافیک ارسالی رایگان قرارداد" هیچی ندارم! همه اش یا غیر رایگانه یا اینکه توی ساعات رایگان شبانه بوده و تحت عنوان "ترافیک ارسالی رایگان" ثبت شده
    نه آپلود رایگان نیست . میزان آپلود و دانلود مجموعا تحت عنوان ترافیک مصرفی محاسبه میشه.

10. این کاربر از tosan622 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

نه آپلود رایگان نیست . میزان آپلود و دانلود مجموعا تحت عنوان ترافیک مصرفی محاسبه میشه.
    آپلود چند ماهه مجانی شده... کلاً دیگه حساب نمیشه... واسه همین توی گزارش ها هم نشون نمیده... البته نمیدونم اگه زیاد آپلود کنید چیکارتون میکنن!

*ویرایش: اینا بی سر و صدا از 11 فروردین به بعد دارن دوباره آپلود رو هم جزو حجم مصرفی حساب میکنن... من نمیدونستم. ظاهراً تمام اون کاهش قیمت 20 درصدی که دولت مجبورشون کرد اینجوری بی اثر میشه...

*دوباره ویرایش: آپلود مجانی هستش همچنان!
    Last edited by netstat; 06-04-2014 at 17:49.

12. 2 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آپلود چند ماهه مجانی شده... کلاً دیگه حساب نمیشه... واسه همین توی گزارش ها هم نشون نمیده... البته نمیدونم اگه زیاد آپلود کنید چیکارتون میکنن!
    خیلی عجیبه. نمیدونستم این قضیه رو . من برم هاردمو آپ کنم

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ای بابا یادم نبود .سرویس من که نامحدوده .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •