تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2974 از 3195 اولاول ... 19742474287429242964297029712972297329742975297629772978298430243074 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,731 به 29,740 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز Abolfazl3007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

دوستان هنگام ثبت نام تو لایو من ایمیل نا معتبر زدم . احتمالش هست به خاطر اون باشه که وصل نمیشه ؟

khelane جان :

اینترنت ملی بشه ما بازی از کجا دانلود کنیم ؟؟

غیر از اون من یادم حتی سرور آنلاین بازی کرایسیس هم ف یل ت ر کرده بودند ....

به امید اینکه چیز خوبی از ملی شدن دربیاد نباش ...
    Last edited by Abolfazl3007; 10-02-2012 at 12:19.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خوب از همه دوستان ممنونم بابت راهنمایی هاشون و دستشون رو می بوسم به هر حال من کینکت رو خریدم 245 هزار البته یه مغازه رفتم گفت اورجینالش 320 تومنه... خواستم بگم پس اورجینالاش از شبعه مریخ چین میاد!!! یعنی بعضی از این مغازه دارها و فروشنده ها فحش ناموسی بدن بهتر از این شر و بر ها هست که تحویل آدم می دن... خلاصه رفتم از اونی که ارزون ترین قیمت می داد خریدم بازی های اسپرت 1 و 2 رو هم خریدم بهتر از ادونچر هست... در کل خوشم اومده ازش یه ده کیلو فک کنم از دیروز زمین گذاشتم و تمام ماهیچه هام خام رفته دی:

من فقط نمی تونم توی فورزا کالبر کنم اصلا نمیشه

3. 6 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوستان هنگام ثبت نام تو لایو من ایمیل نا معتبر زدم . احتمالش هست به خاطر اون باشه که وصل نمیشه ؟

khelane جان :

اینترنت ملی بشه ما بازی از کجا دانلود کنیم ؟؟

غیر از اون من یادم حتی سرور آنلاین بازی کرایسیس هم ف یل ت ر کرده بودند ....

به امید اینکه چیز خوبی از ملی شدن دربیاد نباش ...
    اونو باهات موافق که همهچیز فیلتر میشه و خوب در نمیاد ولی خب وقتی که شد ما که نمیتونیم جلوش رو بگیر حداکثر استفاده مون رفتنه به فروم های مجاز خودشون و حداکنه این سایت خودمون هم فی ل تر نکنن
    میتونم حداقل با هموطنامون یه انلاین درست و حسابی بزنیم ولی من عشق اینه که اینترنت ازاد داشته باشیم
    خلاصه نریم سر بحث بهتره پس هیمنجا قال قضیه رو بکنیم دیگه تایپیک بیراه نشه
    خوب از همه دوستان ممنونم بابت راهنمایی هاشون و دستشون رو می بوسم به هر حال من کینکت رو خریدم 245 هزار البته یه مغازه رفتم گفت اورجینالش 320 تومنه... خواستم بگم پس اورجینالاش از شبعه مریخ چین میاد!!! یعنی بعضی از این مغازه دارها و فروشنده ها فحش ناموسی بدن بهتر از این شر و بر ها هست که تحویل آدم می دن... خلاصه رفتم از اونی که ارزون ترین قیمت می داد خریدم بازی های اسپرت 1 و 2 رو هم خریدم بهتر از ادونچر هست... در کل خوشم اومده ازش یه ده کیلو فک کنم از دیروز زمین گذاشتم و تمام ماهیچه هام خام رفته دی:

من فقط نمی تونم توی فورزا کالبر کنم اصلا نمیشه
    مبارکتون باشه خدای یه دستگاه عالیه منم دارمش واقعا خفنه ولی هنوز بازی های خانوادگی داره و جنبه فمیلی رو هنوز داره ولی من میگم تنها دستگاهی هست که در عصر بازی سازی پدران و مادران ما رو تکون داده من دیشب یه ساعت با پدر ومادرم که پدرم با این بیماری قلبیش بلند شده باهام بولینگ و حتی کینکت ادونچر بازی کرده خلاصه خدای باعث تفریح و شاد کردن تمام اعضای خانواده شده تا جای که میرم خونه فایل هام میگن دستگاه رو نیاری راه نمیدم خونه منم مجبورم ببرم کلی حال میکنم و روده بر میشم
    من الان دارم بیگست لوزر بازی میکنم تناسب اندامم خوبه ولی خوب بهتر بشه خیلی عالیه اونوقت خریدم از یه نفر دست دومش رو اینترنی خریدم به قول خودش گفته یه هفته ای کار کرده 140 ازش خریدم با چندتا بازی
    ایشالله برات مایه خوشحالی خودتون و خانوادتتون بشه

5. این کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه leonredfield's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    far away

پيش فرض

سایلنت آبدیت یا هم اینکه داشبرد14699رو ریخته باشی.
    ورژن داشبرد شما چیه؟
    منظورت از فلش اینه کهlt+2داره دیگه؟
    tuگرفتن هم لایو نمیخواد.
    احتمالا داشبرد شما قدیمیه ورژن داشبردتو بگو تا بقیه قضایارو توضیح بدی
    2.0.13599.0
    داشبورد با بازی gears 3 آپدیت شده و دستگاه lt2 داره. فقط میخوام بدونم بازی های جدید مثل final fantasy xiii-2 آپدیت جدید دارن یا نه؟ اگه دارن راهی هست رو lt2 اجراشون کرد؟ اگه راهی هست چیه؟ مرسی

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آپدیت جدید دارن و راهش هم اینه که کش کنسول رو پاک کنین ، اینطوری اکثر بازی ها اجرا میشن... اونایی که اجرا نمیشن رو هم باید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Title Update بریزین براشون...

8. 2 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه darkm4ster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من ایکس باکس هارد نداره (ارکید هست) لنزش اخرای عمرشه هارد بگیرم بهتره یا به لنزم تیر خلاص بزنم (روزی 25ساعت با dvdخش دار بازی کنم )و بعد درایوو عوض کنم
    اخه داریو خیلی به صرفه تره (50هزار تومان )حساب کردم میشه 25باکس ادامس موزی خرید که اگه تو هر باکس 20تا باشه میشه چیزی حدوده 500بسته ادامس !!!که تو هر کدوم 5 تا هست و 2500تا ادامس میزنم به جیبم !!!
    علاوه بر اون من خوده کنسولو 300خریدم حالا 1/3کلا قیمتشو بدم به هارد
    حالا می گید چی کار کنم هارد بخرو یا واستم لنزم بازنشسته شه عوضش کنم ؟
    اگه اکستزنال بخرم و ازش استفاده کنم چی
    (اگه میشه تو جوابتون الویت رو بنویسد که چی کار کنم بهتره
    ممنون

10. این کاربر از darkm4ster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها دی وی درایو ایکس باکس من خراب شده و متاسفانه خیلی اذیت میکنه کسی میدونه چقدر هزینه داره که عوضش کنن؟

اصلا عوض میشه یا نه؟ کسی یه مرکز خوب برای انجام این کار سراغ داره؟

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

اگه nf hp رو با abgx3601.6 پچ کنم رو lt2 جواب میده؟.. تو 1.5 که میگه آپدیت ap2.5 hp نیستش و پچ نمیکنه!

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خب بچه ها من هم بعد از 2-3 ماه به عرصه برگشتم و شروع به بازی کردن ، کردم

halo1 و AC:rv به پایان رسید .... و امروز تازه BF3 رو گذاشتم !

به یه چندتا مورد برخورد کردم که گفتم جوابش در دست دوستان هست ، ممنون میشم جوابـــ بدید :

( در مورد همین BF3 هست )

1. واسه من دیسک دومش بخش تکنفره بود و من هم دیسک دوم رو نصب کردم و اصلا دیسک اول رو گذاشتم کنار ، OK هست دیگه ؟

2. نمیدونم چرا فقط تو این بازی این کنسول بیچار هنگ میکنه ( بازی های دیگه اینجوری نیست ) !!!! ؟؟؟
    ( 100% هم نصب شده )

3. محتوای دیسک اول چی هست ؟

4. گرافیک این BF3 چقدر مزخرفه ، این HD لعنتی هم که نصب نمیشه ( هارد اصلی ندارم )

5. هیچی دیگه ، همین ...

6. مرســــــــــی از دوستان

14. این کاربر از pooriya_hp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

دوستان توی چند تا پست بالاتر خوندم برای اینکه بعد از آپدیت به LT3 بتونی بازم بازی های LT2 رو اجرا کنی باید از روی دیسک اجرا کنی راهی نیست که همونجوری که روی هارد هستش اجرا کنم ؟؟ اینجوری پدر رام در میاد که !!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •