تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2973 از 3347 اولاول ... 19732473287329232963296929702971297229732974297529762977298330233073 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,721 به 29,730 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه سوال داشتم و میخواستم مشورت بگیرم از دوستان عزیز
    من از نت مخابرات برای خونه استفاده میکنم ( بسته 18 گیگ 2 مگ که از ساعت 3 تا 8 صبح هم رایگان شبانه داره ) حالا تصمیم گرفتم ی مودم ایرانسل بگیرم و از بسته های ایرانسل استفاده کنم.فقط سه تا مشکل هست که دوستان اگه میشه دقیق راهنماییم کنن:

1- بسته های ایرانسل نسبت به مخابرات به صرفه تر هست یا نه ، کلا ارزش داره اینکارو بکنم یا همون مخابرات بمونم بهتره؟

2- بسته های ایرانسل چه قیمتی هستن؟میشه بسته ایی مشابه بسته مخابرات پیدا گرد توش؟ میخوام هزینش زیاد نشه و حتما شبانه رایگان هم داشته باشه ( مخابرات چیزی حدود 40 تومن در ماه میشه )

3- اگه موارد بالا همه اوکی بودن ، از بین مودم های موجود چه مودمی از همه بهتره برای خونه؟ ( سیمکارتی و یا ..... ) ؟

ممنون میشم راهنماییم کنید
    دادا اینترنت اصلی منزل رو هیچ وقت سیار نزار از ای دی اس ال استفاده کن هم ارزونتره و هم پایدار تر

بهتره در جشنواره ها خریداری کنی از پارس انلاین یا فن اوا یا شاتل بخر ای دی اس ال رو زیر ماهی 40 تومن هم میافته برات و هم اینکه شبانه دارن - همین فن اوا جشنواره بهارش فکر کنم 120 گیگ یکساله سرعت تا 12 مگ رو میداد 130-140 تومن !
    ایرانسل برای کسی خوبی : 1- فقط سرعت ملاکش باشه و اصلا هزینش مهم نباشه 2- سرویس ای دی اس ال داخل منطقش نداشته باشته
    تو هر وقت خواستی دانلود زیاد داشته باشی بسته ساعتی ایرانسل بخرم دانلودتو انجام بده با همون گوشی
    اصلا هم فکر خرید مودم ثابت ایرانسل نباش ارزش نداره اگه هم پولش مهم نیست برات مودم cat6 مدل e5186-22 رو بخر بهترین مودم cat6 هست و قیمتش 600 تا 650 هست

2. 7 کاربر از mohammad_1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

بسته سه ساعت رو گرفتم و ساعت 2 زدم دانلود رو شروع کردم . یهو ساعت 4:20 دقیقه قطع شد ! آنتن 4G هم بود اما هیچی باز نمیکرد . هنوز هم 40 دقیقه زمان داشتم ! زنگ زدم ایرانسل قضیه رو گفتم اونم شروع کرد به شعر گفتن ! هیچی تا امروز لا اقل از من اینطوری نخورده بود یعنی از یه بسته 3 ساعتی 45 دقیقه خوردن خیلی دزدی چاق و تپلی !!! دیگه ایرانسل هم قشنگ فهمیده این خراب شده حساب کتاب نداره بزار ما هم بخوریم ! دزدی رو خوب شروع کرده ! البته تو این کشور بهترین هم باشی ناخودآگاه میری سمت دزدی چون میبینی اونی که اون بالا باید بهت نظارت کنه خودش مشغول دزدی هستش !!!

این درخت از ریشه افت زده ...

4. 7 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohsen14014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

بسته سه ساعت رو گرفتم و ساعت 2 زدم دانلود رو شروع کردم . یهو ساعت 4:20 دقیقه قطع شد ! آنتن 4G هم بود اما هیچی باز نمیکرد . هنوز هم 40 دقیقه زمان داشتم ! زنگ زدم ایرانسل قضیه رو گفتم اونم شروع کرد به شعر گفتن ! هیچی تا امروز لا اقل از من اینطوری نخورده بود یعنی از یه بسته 3 ساعتی 45 دقیقه خوردن خیلی دزدی چاق و تپلی !!! دیگه ایرانسل هم قشنگ فهمیده این خراب شده حساب کتاب نداره بزار ما هم بخوریم ! دزدی رو خوب شروع کرده ! البته تو این کشور بهترین هم باشی ناخودآگاه میری سمت دزدی چون میبینی اونی که اون بالا باید بهت نظارت کنه خودش مشغول دزدی هستش !!!

این درخت از ریشه افت زده ...
    هر بسته ای که میخرید باید علاوه بر بسته مقداری موجودی داشته باشید ، یعنی اگه فقط یه بسته 900 تومنی نامحدود یک ساعته بخرید سر نیم ساعت قطع میشه ، اما اگه یه 400 500 تومن اضافه تر موجودی توی حسابتون باشه تا آخر بسته رو میتونید استفاده کنید .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

هر بسته ای که میخرید باید علاوه بر بسته مقداری موجودی داشته باشید ، یعنی اگه فقط یه بسته 900 تومنی نامحدود یک ساعته بخرید سر نیم ساعت قطع میشه ، اما اگه یه 400 500 تومن اضافه تر موجودی توی حسابتون باشه تا آخر بسته رو میتونید استفاده کنید .
    من همیشه اعتبار دارم ولی همیشه 20 دقیقه قبلش قطع میشه ! تو 195 هم شکایت کردم هیچ ! کلا سیسمشون همینه برای دزدی

اگه نباشه جاش خالی می مونه TRACKER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

آقایون این مسائل کم زدن ساعت و اینا رو من فقط یکی دو مورد برام پیش اومده (البته از روی ساعت ها دانلود IDM میگم)، توی بقیه موارد کامل زده

احتمالا مشکل از زمان فعال سازی دستگاهتون باشه

من خودم با مودم میزنم، هر موقع که چراغ مودم روشن میشه، ساعت اونا هم راه میفته
    یعنی مثلا یه شب من ساع 2:58 مودم رو روشن کردم (البته مودم رو چند ثانیه مونده به 2:58 زدم به سیستم، تا لود شه و چراغش روشن بشه، دقیقا شد 2:58)، از اون طرف IDM رو تنظیم کردم تا 6 دانلود کنه، ولی دیدم که از 5:58 دیگه داره error میده و دانلودها connect نمیشه

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی میدونه این مشکل از چیه؟ چی کار باید کرد؟

سلام
    بچه ها من انتن 4g خیلی ضعیف و داغونه یعنی هر چند ثانیه کلا انتن میپره و وقتی هم میاد کلا 1 دونه از 5 تا رو پر میکنه.عوضش 3g خوب هست که اونم سرعتش خدابیامرزه.شما هم این مشکل رو دارید.مودمم از این usb های هواوی هست.8 ماه پیش که دانلود میکردم حداقل 4 تا رو پر میکرد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من معمولا 3 ساعتشو استفاده میکردم قبلا اوکی بود ولی 2 دفعه اخر هربار از منم حدوده 40 دقیقشو دزدسل خورده
    هردفعه هم حدودا 1000 تومن شارژ داشتم که اوناهم پرونده
    بی شرفا تو برنامه دزدسل من هم بعد این کار نشون میده که حجم مصرفی 60 گیگ و حجم کل 75 گیگ!! در صورتی که دانلودام به 40 گیگ هم نرسیده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بسته 6-12 هم سر ساعت 11:30 قطع میشه.
    کلا کم فروشی یه مسئله عادی تو این مملکت شده.
    کسی هم اهمیت نمیده.

11. 6 کاربر از rioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

من كه از ديروز كوچ كردم به سمت همراه اول خيلي راضي ام.چي بود بابا ايرانسل جديدا سرعتش افتضاح شده بود .همراه اول بسته هاي جديدم گذاشته

Sent from my iPhone using Tapatalk

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

دادا اینترنت اصلی منزل رو هیچ وقت سیار نزار از ای دی اس ال استفاده کن هم ارزونتره و هم پایدار تر

بهتره در جشنواره ها خریداری کنی از پارس انلاین یا فن اوا یا شاتل بخر ای دی اس ال رو زیر ماهی 40 تومن هم میافته برات و هم اینکه شبانه دارن - همین فن اوا جشنواره بهارش فکر کنم 120 گیگ یکساله سرعت تا 12 مگ رو میداد 130-140 تومن !
    ایرانسل برای کسی خوبی : 1- فقط سرعت ملاکش باشه و اصلا هزینش مهم نباشه 2- سرویس ای دی اس ال داخل منطقش نداشته باشته
    تو هر وقت خواستی دانلود زیاد داشته باشی بسته ساعتی ایرانسل بخرم دانلودتو انجام بده با همون گوشی
    اصلا هم فکر خرید مودم ثابت ایرانسل نباش ارزش نداره اگه هم پولش مهم نیست برات مودم cat6 مدل e5186-22 رو بخر بهترین مودم cat6 هست و قیمتش 600 تا 650 هست
    خیلی ممنون بابت راهنمایی
    والا اینجا فقط مخابرات و صبانت و اندیشه نت دارن
    پس با این اوصاف اگه دانلودام زیاد شد همون ساعتی نت میگیرم.چون مثل اینکه به صرفه نیست فقط ایرانسل

14. این کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •