من 1 ساعت اینترنت نامحدود ایرانسل خریدم تونستم 12 گیگ دانلود کنم...متوسط سرعت 5 مگ بود
...بعدش چقدر حسرت خوردم الکی پول به مخابرات دادم
ب امید خدا زودی خطم تخلیه شه برم از این مخابرات![]()
من 1 ساعت اینترنت نامحدود ایرانسل خریدم تونستم 12 گیگ دانلود کنم...متوسط سرعت 5 مگ بود
...بعدش چقدر حسرت خوردم الکی پول به مخابرات دادم
ب امید خدا زودی خطم تخلیه شه برم از این مخابرات![]()
بیا پارس آنلاین پشیمون نمیشی دوست عزیز خیلی خیلی بهتر از مخابرات
مخابرات واقعا غیرقابل تحمل شده، یعنی افتضاح به معنای واقعی کلمه، خدا لعننتون کنه با این سرویس بی کیفیتتون ، یعنی اعصاب ادم بحدی خرد میشه که هرچی از دهنش در میاد بار این عوضیا کنه
من که راحت شدم تخلیش کردم تازه 8ماه هم شارژنکرده بودم دوستان ماهشهری اگر کسی هست که اسیاتک و پارس انلاین داره بگه نامحدود کدامشون سرعت بهتری داره ممنون
من که راحت شدم تخلیش کردم تازه 8ماه هم شارژنکرده بودم دوستان ماهشهری اگر کسی هست که اسیاتک و پارس انلاین داره بگه نامحدود کدامشون سرعت بهتری داره ممنون
td lte خوبه ولی شبانه خیلی کمی داره
به تعرفه های مبین نت هم یه نگاهی بنداز
بد نیستن البته اگه حذف نشن![]()
برا من سرعت خوبه شب و روز بالای 1مگابایت سرعت دانلوده فقط شبا که رایگان میشه باید خودم سرعتو محدود کنم رو 700 کیلوبایت وگرنه اگه سرعتو ازاد بزارم بعد 4-5 دقیقه اپراتور میفهمه و سرعت میاد رو 110 کیلوبایت و دیگه بالاتر نمیره تا روز بعدش ولی اگه رو 700 کیلوبایت محدودش کنم دیگه سرعت کم نمیشه
Last edited by farshad0123; 03-06-2017 at 17:18.
مبین نت همینش بده. ممکنه یک دفعه تعرفه رو حذف کنه همین td lte الان سه ماهه رو حذف کرده
البته مخابرات که اصلا هم ثبات نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)