تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2973 از 4751 اولاول ... 1973247328732923296329692970297129722973297429752976297729833023307334733973 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,721 به 29,730 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه javad026's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

الان بیست روزدارم از128اكواستفاده می كنم روزدوم حدود دوساعت كلا اینترنت شبانه قطع بودگفتند مشكل سراسری بوده درده روزاول باسرعت65كیلوبیت برثانیه یا510كیلوبایت برثانیه دانلودمی كردم تااینجاكه طبق گفته خودفروشندگان شاتل كه ادعاسرعت حدود50 یا60 درشب میكنندكه فكرنكنم مشكلی باشه برای حدوددویاسه شب بعداز ده روزسرعتم بین 200تا 600 -700 كیلوبایت نوسان داشت ولی میانگین همان 510 میشد امابعداون برای سه روز سرعتم از1تا3ونیم می شد128كیلوبایت بعداز3ونیم به 500 میرسیدوحدود5به بعد حول وحوش 1024كیلوبایت میرفت دراینجا مقداردانلودم كمی شایدحداكثر 100مگابالاترازقبل رفت امابازم اگردودوتا چهارتاكنیم بازم همان 510 می شد امابعدازاین سه چهارروز برای دوروزازیك تا3همان 128اماازساعت 3تا7 سرعتم حداقل1024وبیشتراوقات1.8mbیا 230كیلوبیت برثانیه بود روزاول حدود2300وروز دوم2500mbدانلودكردم حالا امشب سرعتم شده بودزیر50 كیلوبایت وصفحات روبه زور باز می كردم یعنی تومایه های دایل اپ ودیشب حول وحوش100كیلوبایت
    حالا برام دوتا سوال پیش اومده
    اول مگرسرویس اكو مثل سرویس نامحدود ارت محدودیت دانلودداره واگرداره كجا نوشته شده ویا كی به من كاربرگفته كه شبها محدودیت دارندواگردارند چقدراست
    دوم مگه من گفتم كه بیان سرعت روبالا ببرند وبعدكه تازه یادشون امده چه....كردندرواعصاب ادم راه میرندتاضرری به شركت شون نرسه اول سرعت دانلود ازحالت ثابت 510كیلوبایت درمیارند ودریك بازه 200تا 700میذارندبعد از1تا3صبح سرعت روروی128كیلوبایت میذارند بعدش 3تا6و57دقیقه تا2000كیلوبایت بالا می برند بعدكه مشكلات فنی شركتشون رواحتمالا تواین 10روز حل كردند برای جبرانش با دوشب بازی كردن بااعصاب مردم ودادن اینترنت باسرعت 50كیلوبایت دایل اپ اعصاب خوردكن ترازكاری شون رو حلال میكنند
    وقتی شب زنگ زدم به شركت اپراتورشون گفت شبها اینترنت روshare میكنند وسرعت مییاد پایین چون شب بودوفرداتعطیل دیگه بااون بحث نكردم گفتم صبرمیكنم ببینم جمعه چی میشه اگر قرار اینترنت دایل اپ شبانه بدند میرم شركت اونجا ببینم چی میگند

داره خودمونی میشه javad026's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

اتفاقا من تو ساعات عادی بی وی پی ان هیچ سایتی رو نمی تونستم باز کنم و از 1 به بعد بهتر شد
    شاید شما رو به خاطر دانلود زیاد محدود کردن

ببخشید منظورتون ازساعات عادی روز یاشبه ونوع سرویستون ارت یا اكوچون من سرعتم توروز خیلی زیاد1.8اما 10 شب كه رایگان این فیلم رودارند برام درمیارند ویك سوال دیگه این ... پی ان سرعت من روكه درشب 50 یا128 كردند چقدر افزایش میده واصلا توافزایش سرعت دانلود تاثیرداره وتوی روز ازحجم ترافیكی اكو كه می خریم كم میكنه یا نه

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

الان بیست روزدارم از128اكواستفاده می كنم روزدوم حدود دوساعت كلا اینترنت شبانه قطع بودگفتند مشكل سراسری بوده درده روزاول باسرعت65كیلوبیت برثانیه یا510كیلوبایت برثانیه دانلودمی كردم تااینجاكه طبق گفته خودفروشندگان شاتل كه ادعاسرعت حدود50 یا60 درشب میكنندكه فكرنكنم مشكلی باشه برای حدوددویاسه شب بعداز ده روزسرعتم بین 200تا 600 -700 كیلوبایت نوسان داشت ولی میانگین همان 510 میشد امابعداون برای سه روز سرعتم از1تا3ونیم می شد128كیلوبایت بعداز3ونیم به 500 میرسیدوحدود5به بعد حول وحوش 1024كیلوبایت میرفت دراینجا مقداردانلودم كمی شایدحداكثر 100مگابالاترازقبل رفت امابازم اگردودوتا چهارتاكنیم بازم همان 510 می شد امابعدازاین سه چهارروز برای دوروزازیك تا3همان 128اماازساعت 3تا7 سرعتم حداقل1024وبیشتراوقات1.8mbیا 230كیلوبیت برثانیه بود روزاول حدود2300وروز دوم2500mbدانلودكردم حالا امشب سرعتم شده بودزیر50 كیلوبایت وصفحات روبه زور باز می كردم یعنی تومایه های دایل اپ ودیشب حول وحوش100كیلوبایت
    حالا برام دوتا سوال پیش اومده
    اول مگرسرویس اكو مثل سرویس نامحدود ارت محدودیت دانلودداره واگرداره كجا نوشته شده ویا كی به من كاربرگفته كه شبها محدودیت دارندواگردارند چقدراست
    دوم مگه من گفتم كه بیان سرعت روبالا ببرند وبعدكه تازه یادشون امده چه....كردندرواعصاب ادم راه میرندتاضرری به شركت شون نرسه اول سرعت دانلود ازحالت ثابت 510كیلوبایت درمیارند ودریك بازه 200تا 700میذارندبعد از1تا3صبح سرعت روروی128كیلوبایت میذارند بعدش 3تا6و57دقیقه تا2000كیلوبایت بالا می برند بعدكه مشكلات فنی شركتشون رواحتمالا تواین 10روز حل كردند برای جبرانش با دوشب بازی كردن بااعصاب مردم ودادن اینترنت باسرعت 50كیلوبایت دایل اپ اعصاب خوردكن ترازكاری شون رو حلال میكنند
    وقتی شب زنگ زدم به شركت اپراتورشون گفت شبها اینترنت روshare میكنند وسرعت مییاد پایین چون شب بودوفرداتعطیل دیگه بااون بحث نكردم گفتم صبرمیكنم ببینم جمعه چی میشه اگر قرار اینترنت دایل اپ شبانه بدند میرم شركت اونجا ببینم چی میگند
    1- میگن حدود 1 گیگ در شب . مقدار دقیقش معلوم نیست.
    2- این مشکل 1 تا 3 شب برای اکثر استفاده کننده های اکو هست و مخصوص شما نیست.
    2 تا نکته دیگه :
    به جای بیت اینقدر بایت ننویسید !
    چون قراردادتون 128 هست هر موقع دلشون بخواد می تونن سرعت بالاتر از 128کیلو بیت بدن و هر موقع بخوان ندن و سرعت قرارداد رو به شما بدن. شما تا زمانی که سرعتت در حد 15-16 کیلوبایت کمتر نشده نمی تونی شکایتی کنی.

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ببخشید منظورتون ازساعات عادی روز یاشبه ونوع سرویستون ارت یا اكوچون من سرعتم توروز خیلی زیاد1.8اما 10 شب كه رایگان این فیلم رودارند برام درمیارند ویك سوال دیگه این ... پی ان سرعت من روكه درشب 50 یا128 كردند چقدر افزایش میده واصلا توافزایش سرعت دانلود تاثیرداره وتوی روز ازحجم ترافیكی اكو كه می خریم كم میكنه یا نه
    منظورش تو روز هست. چیز پی ان فعلا سرعت رو کم نکنه زیاد نمیکنه !
    هر صورتی هم تو روز دانلود کنی ترافیکت کم میشه.
    یه مدتیه که شبها سرعت دانلود افت شدیدی کرده (5 کیلو بایت) و استفاده از اینترنت تقریبا غیر ممکنه و هیچ سایتی رو باز نمی کنه. با پشتیبانی تماس می گیرم می گه چون از یک شب تا 7 صبح رایگان سرعت افت می کنه و راه حلی نداره. به نظر شما مشکل چیه؟ لطفا دوستان راهنمایی کنن.
    مشکل که همونیه که پشتیبان گفت بعلاوه یه مقدار شیطونی خود شاتل.
    راه حلی هم نداره ! می تونی صورت مسئله رو پاک کنی و از شاتل کوچ کنی !

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

شنیدین مثل اینکه یک خبرهای خوبی هم در مورد اینترنت پرسرعت قراره بدن تو فروردین...
    آره دیروز صبح رادیو گفته کسی تو مخابرات آشنا داره بپرسه؟

رادیو گفته سرعتمون میشه سوم تو جهان!!!!! من که چشم آب نمیخوره تا 20 سال دیگه رتبه ی 133 هم بشیم

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ديشب بين ساعت 12 تا 1 به كل اينترنت قطع شد!!
    پينگ به شدت بالا بود! بالاي 2000!
    معلوم نبود داشتن چيكار ميكردن!
    اين يه اسكرين بين ساعت 12 تا 1 شب

ولي از ساعت 1 به بعد درست شد!!

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

رادیو گفته سرعتمون میشه سوم تو جهان!!!!! من که چشم آب نمیخوره تا 20 سال دیگه رتبه ی 133 هم بشیم
    من هم تقریبا یه چیز هایی شنیدم ولی اینا به نظر من خوابه .
    اقا یکی منو از خواب بیدار کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

همین الانشم هستیم به شرطی که بتونی ماهی 4-5 میلیون پول اینترنت بدی ....
    اینا همش حرفه .. کم نشنیدیم ...

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

بابا دو - سه ماه قبل میخوندم که وزیر ارتباطات میگفت که قبلا واسه این سرعت دیال اپ رو کم کرده بودیم که نمیتونستین بیشتر رو نت نظارت داشته باشیم ولی الان که داریم پیشنهاد دادیم سرعتهارو بیارن بالا به خانگی 512 بدن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

چه دانلودی بنده خـدا ....

نمی دونم شاید....

شنیدین مثل اینکه یک خبرهای خوبی هم در مورد اینترنت پرسرعت قراره بدن تو فروردین...

اين سرعت با اينترنت ملي هست .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 91 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 91 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •