تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2973 از 3195 اولاول ... 19732473287329232963296929702971297229732974297529762977298330233073 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,721 به 29,730 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه leonredfield's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    far away

پيش فرض

سلام دوستان. من چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین.
    اگه من:
    1. بازی های final fantasy xiii-2 و reckoning و soulcalibur V رو که به صورت معمولی (97%) رایت شدن رو بگیرم
    2.از روشون ایمیج (97% و ناقص) بگیرم
    3. روشی رو که تو سایت xbox360iso هست رو انجام بدم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    4.ایمیج جدید رو به روش معمولی رایت کنم
    میتونم این بازی ها رو روی LT2.0 اجرا کنم. (یا ایمیج کاملو برای این روش لازم دارم؟) (لایو رو هم فعلا بیخیالم چون همین الانشم فلگ شدم، مشکل فقط اجرا شدن بازیاس)

سوال دوم این که اگه LT3.0 بریزم میتونم بازی های XGD3 قبلیمو که معمولی رایت شدن و رو LT2.0 راحت اجرا میشن رو روش اجرا کنم؟ (Skyrim)

سوال سوم این که اصلا این 97 درصد رایت شدن قضیش چیه؟ من که Skyrim رو 60 ساعت بازی کردم حتی یه تکسچر هم کم نداشت.

سوال چهارم اdk که اگه LT3.0 بریزم و burnermax forza 4 رو بگیرم از شر ارور corrupt disk راحت میشم؟

و سوال آخر هم این که این قضیه LT3 ناقص چیه من که جایی ناقصشو واسه دانلود ندیدم.

ممنون.

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

سلام دوستان. من چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین.
    اگه من:
    1. بازی های final fantasy xiii-2 و reckoning و soulcalibur V رو که به صورت معمولی (97%) رایت شدن رو بگیرم
    2.از روشون ایمیج (97% و ناقص) بگیرم
    3. روشی رو که تو سایت xbox360iso هست رو انجام بدم.
    4.ایمیج جدید رو به روش معمولی رایت کنم
    میتونم این بازی ها رو روی LT2.0 اجرا کنم. (یا ایمیج کاملو برای این روش لازم دارم؟) (لایو رو هم فعلا بیخیالم چون همین الانشم فلگ شدم، مشکل فقط اجرا شدن بازیاس)

سوال دوم این که اگه LT3.0 بریزم میتونم بازی های XGD3 قبلیمو که معمولی رایت شدن و رو LT2.0 راحت اجرا میشن رو روش اجرا کنم؟ (Skyrim)

سوال سوم این که اصلا این 97 درصد رایت شدن قضیش چیه؟ من که Skyrim رو 60 ساعت بازی کردم حتی یه تکسچر هم کم نداشت.

سوال چهارم اdk که اگه LT3.0 بریزم و burnermax forza 4 رو بگیرم از شر ارور corrupt disk راحت میشم؟

و سوال آخر هم این که این قضیه LT3 ناقص چیه من که جایی ناقصشو واسه دانلود ندیدم.

ممنون.
    دوست منdea.binات آبدیت شده؟
    اون بازی های ذکر شده رو باTUو پاک کردن کش میتونی اجرا کنی و بعضا باید روی هارد هم نصب نشده باشه.
    اگه هم ایمیج کامل باشه و باBMرایت شده باشه که نور اندر نوره.
    سوال دومتم جوابش اینه که با TUو پاک کردن کش بدون هارد میتونی بازی کنی.
    سوال سه:به خاطر داشتن قفلXGD3 این بازی ها کامل رایت نمیشدن و97درصد حجمشون رایت میشد که با روشBMمشکل حل شد(البته این مشکل برای کنسول هاDEA.BINآبدیت نشده وجود نداره)
    سوال چهار:بله+بازی ها با روش بورنر مکس رایت شده باشن
    سوال آخر:این قضیه یه جو منفیه که بعضی ها راه انداختن اتفاقا الان یکی از دوستان بهش اضاره داشت ولی کلا کشکه قضیه

3. 2 کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه leonredfield's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    far away

پيش فرض

دوست منdea.binات آبدیت شده؟
    جان؟ اگه منظورت silent update مایکروسافته نه. من ماه هاست آفلاینم.
    اون بازی های ذکر شده رو باTUو پاک کردن کش میتونی اجرا کنی
    میشه یه کم بیشتر توضیح بدی لطفا؟ الان من مثلا soulcalibur رو گرفتم. گذاشتم تو کنسولی که با lt2.0 فلش شده. پیغام آپدیت دشبورد میده؟ قبول کنم؟ بعدش بازی های قبلیم رو دشبورد جدید اجرا میشه؟ بازی جدید چی؟ من که به لایو وصل نمیشم tu از کجا میاد؟ clear cache کنم تمومه؟
    Last edited by leonredfield; 09-02-2012 at 22:12.

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

جان؟ اگه منظورت silent update مایکروسافته نه. من ماه هاست آفلاینم.

میشه یه کم بیشتر توضیح بدی لطفا؟ الان من مثلا soulcalibur رو گرفتم. گذاشتم تو کنسولی که با lt2.0 فلش شده. پیغام آپدیت دشبورد میده؟ قبول کنم؟ بعدش بازی های قبلیم رو دشبورد جدید اجرا میشه؟ بازی جدید چی؟ من که به لایو وصل نمیشم tu از کجا میاد؟ clear cache کنم تمومه؟
    سایلنت آبدیت یا هم اینکه داشبرد14699رو ریخته باشی.
    ورژن داشبرد شما چیه؟
    منظورت از فلش اینه کهlt+2داره دیگه؟
    tuگرفتن هم لایو نمیخواد.
    احتمالا داشبرد شما قدیمیه ورژن داشبردتو بگو تا بقیه قضایارو توضیح بدی

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    بازم به مشکل برخوردم مشکلات رو به ترتیب مینویسم
    اول من قبلا هم گفتم میرم تو فیفا میگفت پروفایل شما اجازه دسترسی به فیفا رو نداره و نمیتونید انلاین بازی کنید مشکلش چیه
    دوم -چطوری بفهم اکانت رایگان تموم شده رفتم روش free acount live نوشته بود در جلو n/a اگه تموم شده میتونم یه اکانت جدید درست کنم و بازم یه ماه دیگه بازی کنم امروز به کسی که کنسول رو ازش خریدم گفته لایو بازی کرده
    سوم رفتم یه پروفایل دیگه درست کردم همه چیز به خوبی پیش رفت تا اینکه اطلاعات رو داشت میفرستاد یهو گیمر تکم رو مشخص و گفت باید جدا گانه خودت بری ساین این بشی منم رفتم ساین بشم با پروفایل جدیدم میگفت باشید ویندوز لایو رو وارد کنی نمیدونم کجا درستش کردم اصلا ندارم و یا نمیدونم بعد از اون اتساید @ چی بزار فرضا برای یاهو مشخصه
    از دوستان خواهش میکنم یکی بگه به طرز صحیح یه اکانت درست کنم این همه مکشل نداشته باشم
    الان یه مودم دارم هم یو اس بیش وصله و کابل شبکه هم داره هردو کار میکنه و تنها نقطه قوت منه که همزمان با هم میتونم اینترنت کار کنم
    در اخر هم یه لطف کنین در حقم
    میشه یه اکانت هات میل برام درست کنین الان هی میرم تو سایت msn نیمتونم اصلا برم ساین اپ خدایش رفته تو اعصابم نمیدونم یه چند روزیه سرویس های ایمیل قاط میزنن
    Last edited by khelane; 10-02-2012 at 00:26.

آخر فروم باز Abolfazl3007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

دوستا من اکانت لایو رو ساختم ولی وقتی میخوام SIGN IN بشم میزنه : this profile can`t sin in right now
    80151103 : error code

مشکل از کجاست ؟

8. این کاربر از Abolfazl3007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    بازم به مشکل برخوردم مشکلات رو به ترتیب مینویسم
    اول من قبلا هم گفتم میرم تو فیفا میگفت پروفایل شما اجازه دسترسی به فیفا رو نداره و نمیتونید انلاین بازی کنید مشکلش چیه
    دوم -چطوری بفهم اکانت رایگان تموم شده رفتم روش free acount live نوشته بود در جلو n/a اگه تموم شده میتونم یه اکانت جدید درست کنم و بازم یه ماه دیگه بازی کنم امروز به کسی که کنسول رو ازش خریدم گفته لایو بازی کرده
    سوم رفتم یه پروفایل دیگه درست کردم همه چیز به خوبی پیش رفت تا اینکه اطلاعات رو داشت میفرستاد یهو گیمر تکم رو مشخص و گفت باید جدا گانه خودت بری ساین این بشی منم رفتم ساین بشم با پروفایل جدیدم میگفت باشید ویندوز لایو رو وارد کنی نمیدونم کجا درستش کردم اصلا ندارم و یا نمیدونم بعد از اون اتساید @ چی بزار فرضا برای یاهو مشخصه
    از دوستان خواهش میکنم یکی بگه به طرز صحیح یه اکانت درست کنم این همه مکشل نداشته باشم
    الان یه مودم دارم هم یو اس بیش وصله و کابل شبکه هم داره هردو کار میکنه و تنها نقطه قوت منه که همزمان با هم میتونم اینترنت کار کنم
    در اخر هم یه لطف کنین در حقم
    میشه یه اکانت هات میل برام درست کنین الان هی میرم تو سایت msn نیمتونم اصلا برم ساین اپ خدایش رفته تو اعصابم نمیدونم یه چند روزیه سرویس های ایمیل قاط میزنن
    1:خوب باید با پوینت برید ظاهرا
    2:خوب اگه اکانت گلد باشه تو محیط داشبرد و پروفایل مینویسه و در غیر اینصورت اینو نمینویسه.بله میتونید اکانت جدید هم درست کنید ولی 3بار بیشتر نمیشه.
    3:بعد @بنویس live.comیاhotmail.com
    4:خوب وقتی توانایی وصل شدن به لایو داره مشکلی نداره درسته یکم دنگ و فنگ داره ولی میارزه تو سایت مایکروسافت هم مو به مو شرح داده.
    5:جالبه منم نمیتونم برم احتمالا بخاطر قطعی پورتhttpهست
    ---------------------------------------------
    دوستا من اکانت لایو رو ساختم ولی وقتی میخوام SIGN IN بشم میزنه : this profile can`t sin in right now
    80151103 : error code

مشکل از کجاست ؟
    توصیه میکنم اینجا مشکلتو ببینی و قدم به قدم جلو بری:

10. 2 کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

یه چند روزیه قطعی داریم دیگه اون مسائل خاص خودشه که نیشه بیان کرد اینجا راستی منم همین ارور بالا دوست عزیزمون رو برای دو اکانت دیگر را داشتم

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

یه چند روزیه قطعی داریم دیگه اون مسائل خاص خودشه که نیشه بیان کرد اینجا راستی منم همین ارور بالا دوست عزیزمون رو برای دو اکانت دیگر را داشتم
    نمیدونم چه بلایی سر اینترنت اومده دوستان با ارور های مشابه توجه کنن!!!
    ظاهرا همین قضیه اینترنت ملی و هی پی ان و اینا هست و بعضی پورت ها مثلhttpبسته شده.
    دسترسی به سرور های میل و یاهو وظاهرا لایو فعلا در دسترس نیست تا ببینیم چی میشه

13. این کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

یه چند مدتی هست انشالله تا 25 به بعد احتمال زیاد درست میشه
    اینترنت ملی هم درست شدنش ممکنه ولی خیلی هزینه برده تا الان ولی ملی بشه فقط واسه ما بازی خورها و کسای که زیاد به این ور و انور اینترنت نمیرن بهتره
    واسه ما میتونه پینگمون رو بهتر ه کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •