سلام پسر عمه ام اونجا خدمت کرده بود کلی راضی بود.بهش میگن هتل خاتمی.
میگن خیلی راحت و خوبه.خیلی اونجا حال کرده بود.الانم اگه ببرن باز میخواد برگرده اونجا
خلاصه حال مییییکنیییی..........
میگن خیلی راحت و خوبه.خیلی اونجا حال کرده بود.الانم اگه ببرن باز میخواد برگرده اونجا
[QUOTE=mani6606;8603130]آقا واقعا دمت گرم یه ضد حال اساسی خورده بودم خیلی ممنون که از استرس خارجم کردی
[QUOTE=lechking;8603165]قابل دركه كه محيط ناشناخته استرس دارد اما در خدمت فشارهاي روحي زيادى از ناحيه كادر و وظيفه تحميل ميشه از الان خودتون را براي ماه هاي طولانى خدمت اماده كنيد گاهى پيش مياد سربازى چه افسر يا گروهبان به علت خطايي چند روز در يگان بماند و اجازه خروج نداشته باشد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
سلام
کسی هست جواب منو بده؟؟
من اول تیر اعزامم برا سربازی
میگن اگه قبل از سربازی رفتن بیمه باشی، دوساله سربازیتم جزو سوابقت محسوب میشه بدونه اینکه پولی بدی، ولی اگه قبل سربازیت بیمه نبوده باشی بعد از سربازی اگه بخای این دوسالت جزو سوابقت محسوب بشه، باید پولشو پرداخت کنی
حالا من چیکار باید کنم؟؟
باید برم سازمان تامین اجتماعی خودمو بیمه آزاد کنم؟؟؟
ممنون میشم کمکم کنید
سلام . دوستان من دوماه دیگه لیسانسمو میگیرم.چه زمانی دفترچه پست کنم؟نمیخوام بعد امتحانای خرداد زیاد معطل شم. وسوال دیگه اینکه عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی توی ونک خوبه؟
از زمانی که آخرین نمره ت رو زدن میتونی بری دنبال کارا تسویه و بعد نامه معرفی به نظام وظیفه رو از امور فارق التحصیلان دانشگاه که گرفتی میتونی بری دفترچه پست کنی.
دوست من من پارسال یکبار دفترچه فرستادم برای معافیت کفالت اما رد شد الان دوباره باید دفترچه بفرستم؟ و اینکه چقدر زمان میبره تا اعزام؟
مالک اشتر اراک - اردیبهشت
یک گروه از هم پادگانیا تشکل شده
اد کنید منو در وایبر
09365718071
برای ما هم تموم شد آموزشی
چقدر اومدم اینجا در مورد 02 سوال پرسیدم
نگو هتله !!
هتلللللللل
35 روز تعظیل بودیم از 60 روز !
2/2 هم باید بریم برای امریه
برای رفتن ب یگان شخصی باید بریم یا با لباس ؟
درجه ها رو هم باید بزنیم ؟
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)