فکر کنم مشهد پشتیبانی مجزا نداره. زنگ بزنید به تهران 82201
فکر کنم مشهد پشتیبانی مجزا نداره. زنگ بزنید به تهران 82201
یه سوال فنی :
برای دانلود یک فایل یا مرور یک صفحه وب اگر میزان packet loss بطور پیوسته 10% یا 20% و یا یک عدد غیر صفر باشه آیا در اینصورت میزان ترافیک مصرفی کاربر بیشتر از زمانی خواهد بود که میزان packet loss صفر هستش ؟
Last edited by tosan622; 04-04-2014 at 03:39.
دوستان من تازه خطم رو 4 مگ بسته شده. روز های اول شبانه سرعت 450 بود. الان 3 روزه سرعت نوسان داره و از 200 بالاتر نمیره
سلام
شبانه افتضاحه
برای من دوشبه زیر 2 گیگ دانلود میشه
سرویس هم 2 مگ محدوده
فکر کنم شبانه رو ترکوندن
8444418شماره پشتیانی مشهدپشتیبانی شمارش چنده در مشهد
خواهشا بیتفاوت نباشید. زنگ بزنید پشتیبانی تهران 82201 و همچنین اینجا نظر خودتون رو راجع به این اختراع جدید بیان کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فوق العاده سرعت بد ترکیده ....نمیشده حرفی هم زد 2 بار زنگ زدم میگن مخابراتتون پهنای باندش شلوغ شده جا نداره.اما مطمئنم اینا دارن یه کاری می کنن و شاید به این پیشتیبان فنی هاشون هم نگفتن .
در کل سرعتم نهایت میشه 30. با 128 نامحدود حداقل اگه زیاد دانلود کرده باشم اولش یه 60 تا سرعت دانلود باید بده که نمیده اونم.اما واقعا اعصاب نمونده برامون.
نامردیه که منطقه ما (بعثت تهران) فقط مخابرات و پارس آنلاین داره.:(((
من پارس انلاینی نیستم ولی از مخابرات بعثت نت دارم الان 2 الی 3 روزی هست داغون شده
شاید اون بنده خدا راست گفته
خجالتم خوب چیزیه ............... من نامحدود 128 دارم که از دایال آپ خیلی کم تره. پوشتم داره کنده میشه آخه این وضعشه
دیگه تموم شد همین الان ایمیل مدیریت ترافیک از طرف پارس انلاین امده دیگه می خوان شروع کنن به محدودیت بیشتر پارس هم شد مثل شاتل :(
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)