ایشالا که باز می شه
البته امیدواریم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ایشالا که باز می شه
البته امیدواریم
البته زیاد ذوق زده نشو اون 130 کیلو بیت بر ثانیه هست که به عبارتی میشه 16 کیلو بایت بر ثانیه![]()
Last edited by fanoostalaei; 03-03-2011 at 23:53.
یه بلایی هم سر سایت ---------- اومده یا آوردن
پشتیبانی هم جواب نمیده
لعنت به شاتل
برای یک ساعت پینگ دی ان اس شاتل بالای 2000 بود
فکر کنم دارن ما رو با وضعیت اینترنت پاک می خوان آشنا کنن
اونایی که از طرح اینترنت پاک مخابرات که چند هفته ای هست شروع شده خبر ندارن حتما لینک زیر رو بخونن :
با اومدن اینترنت پاک دیگه از شیلترینگ خبری نیست !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ايده «اينترنت پاك» ، كاربر ايراني اصولا با سايت و نشانيهايي كه مورد شیلتر واقع شده باشند روبهرو نخواهد شد. به عبارت ديگر با اجراي «اينترنت پاك» كاربر ايراني كه از طريق خدماتدهندگان اينترنت در داخل كشور به شبكه اينترنت وصل ميشود، با شبكهاي روبهروست كه به طور كامل و با حذف «سايتهاي ناپاك» روي ديتاسنترهاي داخلي، دانلود شده (يا قرار گرفته) است. به اين ترتيب كاربر ايراني به شبكهاي وارد ميشود كه در واقع نسخه دوم شبكه جهاني اينترنت است، نسخهاي كه در آن اصولا سايتي براي شیلتر شدن وجود ندارد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mhv_kntu; 04-03-2011 at 01:08.
اسم هایی که اینجا واسه نگفتن وی پی ان و فیلتر به کار می برن واقعا معرکه ست
آدم خندش می گیره
قشنگ می شه از این همه تنوع اسمی یه کتاب درست کرد
در مورد اینترنت ملی و پاک یا همون اینترانت میلی جالبه کلا اطلاع رسانی خاصی هم نمی کنن
فقط یکی از نشونه هاش اینه که تعداد کل سایت هایی که بشه باز کرد شاید جمعا به 500 تا نرسه
واقعا اگه همچین طرحی اجرا بشه شماها چه کار می کنین؟
ببخشید دیگه خیلی از شاتل دور و بی ربط شد
هم پینگت خوبه هم جیترت
پینگ نشون دهنده ی سرعت رسیدن درخواست از طرف سیستمته تا سرور
که هرچی کم تر باشه بهتره
البته کاربرد اصلیش تست متصل بودن یه کامپیوتر به یه شبکه ست
جیتر هم مجموع دقت و درصد دقیق بودن و تعداد پکت هایی که لاست شده و تعداد پکت هایی که مجبور شده دوباره فرستاده بشه و تعداد کل پکت هاییه که فرستاده می شه تا مثلا یه فایل به مقصد برسه یا دانلود شه
در مورد سرعتت باید از سایت اسپید تست ، یه تست بگیری اینجا معلوم نمی شه
سلام
كسی مثل من تومشهد یاهرجای دیگه هست كه ازشاتل 128 اكوگرفته باشه وازیك تا6و57دیشب واز1تاالان 4و48دقیقه شب سرعت اینترنتش كمتراز50كیلوبایت بادانلود حدود7كیلوبیت برثانیه یا همان دایل اپ اعصاب خوردكن باشه
Last edited by javad026; 04-03-2011 at 05:09.
اتفاقا من تو ساعات عادی بی وی پی ان هیچ سایتی رو نمی تونستم باز کنم و از 1 به بعد بهتر شد
شاید شما رو به خاطر دانلود زیاد محدود کردن
سلام
یه مدتیه که شبها سرعت دانلود افت شدیدی کرده (5 کیلو بایت) و استفاده از اینترنت تقریبا غیر ممکنه و هیچ سایتی رو باز نمی کنه. با پشتیبانی تماس می گیرم می گه چون از یک شب تا 7 صبح رایگان سرعت افت می کنه و راه حلی نداره. به نظر شما مشکل چیه؟ لطفا دوستان راهنمایی کنن.
هم اکنون 64 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 64 مهمان)